( van onze Elite-gangster redactie i.s.m. onze VVD-Klasse-justitie redactie)

Jeroen DijsselbloemAmsterdam-Noir-Onderzoek: Politieke partijen zijn het meest corrupt. Geld terug uit de Apenrots SNS? Vergeet het maar.
Geen Plukze wetgeving, geen FIOD, geen onderzoek door de Nationale recherche! Niets van al die opsporingsmiddelen die vandaag de dag bikkelhard door het zogenaamde Law en Order Kabinet met hun Crimefighters Volksonderdrukkers Ivo Opstelten en Fred-Big Head- Teeven  worden ingezet tegen de ‘Volkse-criminaliteit’ en arme Vluchtelingen.

Wie heeft mag het houden bij de Bestuurs-Gangsters.
Bonussen die de Top- Bestuurs-Gangsters van de SNS Reaal-Misdaadgroep in 2006 en 2007 hebben ontvangen worden zoals wij al verwachten niet teruggevorderd. Dat heeft de ‘PvdA- Onbenul minister Jeroen Dijsselbloem’ ( roof de arme scheel Financiën) laten weten aan de Tweede Kamer Kroeg.

Waar een wil is een weg, maar niet bij Minister Jeroen Dijsselbloem
‘PvdA-Onbenul Dijsselbloem’ heeft zijn Klasse-justitie- blinde-juristen laten onderzoeken of het mogelijk is de bonussen terug te laten vorderen bij de SNS-Bestuurs-Gangsters. Uit dat  beperkte onderzoek is volgens hem gebleken dat zo’n eis „zeer weinig kans” maakt.  Dijsselbloem is voor het gemak maar even vergeten dat hij om maar wat te noemen per direct een noodwet kan maken en daarmee al die miljoenen terug kan vorderen. Daarnaast kan hij zonder meer beslag laten leggen op die miljoenen en dan kunnen de betreffende Top-Bestuurs-Gangsters jaren en jaren gaan rechten omdat beslag eraf te krijgen. Zeg maar de tactiek die het OM en de FIOD pas decennia lang toepast op de gewone burger. En een unicum in Nederland wat Vestia recentelijk heeft gedaan op de gejatte miljoenen van de Godfather Erik Staal.

Verder is er juridisch gezien ook onvoldoende reden om de bestuurders aansprakelijk te stellen voor de aankoop door SNS-Misdaadgroep van  Maffia Vastgoed-Property Finance, want dat is altijd in “Banana-Fraude- Nederland “de schuld van de andere. Welke andere dan? Tja, dat weet niemand, maar het klinkt toch goed voor de gewone domme burger, die zijn aandacht nodig heeft voor de ‘ik hou van Holland’ media-pulp troep van ‘Maffiaboss John de Mol’ en andere……..

Ruim 3 miljoen voor ex-ziekenhuisbestuurs-gangsters. Geen geld voor Wajong-uitkering.
Toch allemaal wel uiterst wrang en dubbel, want als de ‘fijne’ Lady’s en Gents van het “Rechts-Links-Kabinet” besluiten om 450 euro per maand van het toch al karige maand ‘uitkerinkie van’ de Wajong- jongeren te gaan vorderen( stelen) kan dat wel opeens moeiteloos met een ‘wetje’. Just like that!

(Diederik Samsom:”Onze Jetta Klijnsma is asociaal en crimineel”.)

Corruptie ontspringt weer eens de dans der Gerechtigheid in de Tweede Kamer.
De roof en plunder misdaden bij die ‘Maffia-Vastgoedinvesteerder’ brachten SNS-Misdaadgroep op de rand van de afgrond, waardoor het financiële Maffia-concern eerder dit jaar moest worden genationaliseerd. Door die nationalisatie kreeg het gewone Volk automatisch de rekening gepresenteerd . En zie hier het ‘altijd-prijs-schema’ van de Bestuurs-Gangsters in “Banana-Fraude-Nederland”: Winst en bonussen voor de Bankier-Gangsters en verlies voor het gewon Volk. Niet bepaald het principe van de Vrije Marktwerking, maar wie daar oplet is een kniesoor. Vrije Marktwerking is immers ook alleen maar voor het ‘Klootjesvolk’ en niet voor de intens Corrupte Elite-Gangsters  en hun politieke lakeien als Jeroen Dijsselbloem

Onbenul Dijsselbloem liet in februari al weten dat er weinig juridische mogelijkheden waren om bonussen terug te vragen in “Banana-Fraude-Nederland”. Hij gaf wel aan dat hij het netjes zou vinden als de betrokken bestuurders zelf over de brug zouden komen en daar hebben de Top-Bestuur-Gangsters van de SNS-Misdaadgroep zeer hartelijk om gelachen. Zou Jeroen Dijsselbloem zijn omgekocht of is hij gewoon een grote PvdA- Onbenul? Wat ons betreft is beide gewoon ronduit crimineel.