Peter de Vries is bij de neus genomen door Joran”, aldus Blanken van het OM-Aruba. En het Nederlandse Volk is bij de neus genomen door Peter R de Vries en zijn Maffiaboss John de Mol, aldus Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.

Een nawoord
 over de media rip van Peter R. de Vries in 2008 van Steve Brown is nu de primeur bij het AD.

Peter R: “Wat kan mij  de waarheid schelen, de poen is binnen!”

( van onze Corrupte News of The World redactie)

Steve-Brown-in-Gangsta's-Paradise wereldwijde corruptieAmsterdam-NoirTijdperk P.R. De Vries-25 jaar maffiajournalistiek in Nederland.”

Steve Brown dood gezwegen en verkettert door de pulp-media-maffia als het o.a. gaat om zijn onthullingen over ‘politie-informant en Maffiajournalist Peter R. de Vries.’. Zo heeft Steve Brown in 2008 al gepubliceerd wat vandaag pas in de AD staat en gisteravond bij de  Argos-TV Medialogica is uitgezonden.

AD kopt vandaag met de ‘Primeur’ dat de uitzendingen van Peter R. de Vries bol stonden van de leugens en aan elkaar geplakte en gefabriceerde beelden, hetgeen Steve Brown al in 2008 publiceerde o.a. in zijn boek “Steve Brown in Gansta’s Paradise“, hoofdstuk:
”Een nawoord 
over de mediarip van Peter R. de Vries” en op zijn door Maffia-Boss John  toen der tijd op zwart gezette weblog.

Algemeen Dagblad:

Wat valt er nu nog te vertellen over de zaak-Joran en Natalee? Heel veel, zegt journalist Vincent Verweij. De televisiemaker kreeg het politiedossier van de beruchte zaak te pakken, dook erin en vond nooit eerder bekend geworden feiten. Wat ik van de praktijken van De Vries vind? Laat ik zeggen: mijn werkwijze zou anders zijn. Nou wat is Vincent Verweij heir even brutaal, niet dan? In Humans Medialogica staat de media-aandacht rondom de verdwijning van Natalee Holloway in 2005 centraal. In het eerste deel van een tweedelige aflevering laat Verweij zien hoe Amerikaanse media de zaak hebben beïnvloed. ‘De Arubaanse officier van justitie vertelde dat Amerikaanse media zelfs bewijsmateriaal manipuleerden’, vertelt Verweij in het AD.

’Er werden botten neergelegd op het strand, die zogenaamd van Natalee zouden zijn. Ook onthullen we wat er in de cold case review van de Rotterdamse politie in 2007 is gevonden. Ze hebben verdachte Joran van der Sloot toen voor de tweede keer gearresteerd, omdat uit chatberichten op zijn computer bleek dat hij en zijn vrienden meisjes alcohol en drugs gaven om vervolgens seks met ze te hebben.’

Het was een race tegen de klok voor Verweij om de aflevering op tijd af te krijgen. Afgelopen zaterdag ging hij nog met angst en beven de confrontatie aan met Peter R. de Vries.( gelukkig dat Willem Holleeder in de gevangenis zit voor bedreigen en afpersen van Peter R de Vries, liet Verweij ons off thé record weten)
Uitgeknipt Verweij bespreekt diens geruchtmakende uitzending over de ‘bekentenis’ van Van der Sloot aan Patrick van der Eem uitgebreid in de tweede helft van de documentaire. Er deugt volgens hem weinig van. ‘Je hebt als journalist de taak om altijd alles te dubbelchecken. De Vries deed dat niet zelf, maar liet de politie uitzoeken of de bekentenis van Joran klopte. Hij wachtte vervolgens niet op de resultaten en negeerde de wens van justitie om de uitzending uit te stellen.

Uiteindelijk bleek er van alles mis te zijn met de zogenaamde onthulling. Er zijn stukken uitgeknipt die een ander licht op de zaak werpen. Die laten wij wel zien. Ik kan het niet bewijzen, maar denk dat Jorans verklaring behoorlijk beïnvloed is door de suggestie dat hij veel geld kon verdienen met zijn verhaal..’
” Bron: AD 

Tijdperk P.R. De Vries-25 jaar maffiajournalistiek in Nederland.”

Het  AD is nog zeer benauwd in zijn onthullen en ‘vergeet’ gemakshalve dat Peter R. de Vries met zijn Misdaadgroep bij de ‘making’ van de ‘Joran van der Sloot-Lynch-Show’ o.a.  de Opiumwet en  de Wapenwet en Wet wegen en verkeer  systematisch heeft overtreden en/of laten overtreden door/met o.a. zijn criminele ‘Judas-Junkie- redactie-medewerker Patrick van der Eem’.

Ook laat het AD agnsvallig weg dat recentelijk maar liefst 4 vaste medewerkers Patrick van der Eem, Koen Scharrenberg, Rob Zegerius en Ron Ostrowski van Peter R. de Vries zijn gearresteerd, waarvan één hun huurmoordenaar zelfs tot 20 jaar. Misschien een primeurtje voor de AD en Argos-TV als Kruidvat Held en Rebel Peter R. dood(  vermoord?) is of anders ook over een jaar of vijf. Maar bovenal denkt het Ad en Argos-TV kennelijk dat het Peter R de Vries en zijn Media-MaffiaBoss vijf jaar na dato ook maar iets kan schelen wat er ontdekt wordt aan vuiligheid en misdaden in dit verband. De verdiensten waren astronomisch en ongekend ( liep in de tientallen miljoenen) voor Nederlandse begrippen en die zijn binnen. En niemand kan in “Banana-Fraude-Nederland” die poen nog afpakken. En de ‘Kruidvat Held en Rebel Peter R’. zit inmiddels als nette heer 100% gesubsidieerd bij de TROS van de Top- VVD-er “Pedo Rose Ed Nijpels” samen met zijn Boss John de Mol al weer zijn zakken te vullen.

 OM-Aruba:Getuigen betaald en bewijs gemanipuleerd in Holloway-zaak.

Integer-OM Aruba is duidelijk niet op de ‘OM-Herman-Bolhaar- Peter R de Vries’ Inspiratie dag geweest in “Banana-Fraude-Nederland”.

Het Openbaar Ministerie op Aruba heeft stevige kritiek op de manier waarop de media verslag hebben gedaan van de verdwijning van Natalee Holloway. Sommige media hebben getuigen betaald, bewijzen vervalst en sporen gemanipuleerd, zegt hoofdofficier van Justitie Peter Blanken in een aflevering van het tv-programma Medialogica (HUMAN-VPRO) dat vanavond wordt uitgezonden. Wat een frisse inetger wint

“Ze hebben getuigen dingen in de mond gelegd en er is betaald voor verklaringen”, aldus Blanken. “Er zijn zelfs sporen gemanipuleerd. Kwamen ze ineens met botten aanzetten, die ergens neergelegd zijn en dan gepresenteerd werden als botten van Natalee Holloway.” Volgens Blanken was het onderzoek naar Holloway “media-gestuurd”, was het teveel gericht op Joran van der Sloot en zijn andere scenario’s daardoor “onvoldoende onderzocht”.

Volgens het Openbaar Ministerie heeft de uitzending van Peter R. de Vries in 2008, waarbij Joran van der Sloot in een auto verklaringen aflegde op een verborgen camera, niet geleid tot een oplossing. “Peter de Vries is bij de neus genomen door Joran”, aldus Blanken.

Argos wist de hand te leggen op het politiedossier over de zaak, met daarin ook Dvd’s met de ruwe, ongemonteerde camerabeelden van De Vries. Uit een analyse daarvan blijkt ondermeer dat Joran van der Sloot een salaris van drie ton in het vooruitzicht werd gesteld door Patrick van der Eem. De uitzending van Argus is zeker de moeite waard op te bekijken. Peter R Vries zit er verwrongen bij als een gestoord-crimineeltje, die net met een berg aan  bewijs is geconfronteerd en daar verkrampt en bijna idioot op reageert met kinderlijke ontkenningen en beledigingen aan het adres van zijn verhoorder van Argus

Steve Brown: “Ik stelde 3 dagen vooraf aan de uitzending dat het een grote luchtballon vol hele en halve leugens zou worden. Ik ben geen helderziende (bestaan trouwens ook niet, behalve bij de commerciële pulp-media) maar kon dat gerust voorspellen, aangezien in beginsel P.R de Vries de afgelopen kwart eeuw niets anders doet dan hele en halve leugens verkopen aan het sensatie beluste kijkerspubliek: Bloed- Brood en Spelen. Kassa (-) Meer lezen zie:”Epiloog ‘Coca Peter’ en junkie Van der Eem”.

en zie hoofdstuk ‘Steve Brown in Gangsta’s Paradise”: Een nawoord
 over de mediarip van Peter R. de Vries.” 

Argos-TV Medialogica: Joran en Natalee, 22.47 uur, Ned. 2

Noot: Press release “Steve Brown in Gangsta’s Paradise” 2008.
Steve Brown describes how heroin dealer Patrick van der Eem with Mob journalist Peter R. de Vries coned/misleads the Dutch media and the USA Media with his infotainment con-script in the case of Natalee Holloway. In short the Natalee Holloway broadcasting of heroin dealer Patrick van de Eem and Mob journalist Peter R. de Vries might be the media con of the century.
Peter R. de Vries has many convictions over the decades for running this media con-script with types like crack head/alcoholic formal kidnaper Rony Ostrowski and heroine dealer like Patrick van der Eem aka Snake Scarface.
Peter R. de Vries ‘worked’ as a PR- journalist for the biggest Mob Boss of the Netherlands Klaas Bruinsma who got murdered in 1991. And was a self declared best buddy of murdered Mob-Boss Cor van Hout kidnapper of Freddy Heineken