‘Veelvraat VVD’er Loek Hermans’ de ‘Corrupte-Koning’ van het “Politiek-Senators-Tuig”. 

Loek Hermans vereerd met de prestigieuze politieke ‘Chiquita-Award 2013″.

( van onze Elite-Gangster redactie i.s.m. onze VVD-Klasse-Justitie redactie)

Amsterdam-Noir– De Untergang van Banana-Fraude-Nederland.
Lpek HermansOp Volkse Call girls bezuinigt de Rechtse asociale Politiek en Criminele bankwezen niet.
VVD-fractievoorzitter Godfather in de Eerste Kamer, Loek Hermans, is in opspraak geraakt na beschuldigingen over oude Geile-Bokken-vriendjespolitiek. Zijn ‘PvdA-Hoertje Ronald Plasterk’ haast zich te verklaren dat hier niks onfatsoenlijk aan is. Sterker nog gaat Plasterk verder Loek Hermans heeft 18 betaalde banen en ziet nog kans om naast zijn huwelijk zijn Banaan bij diverse hoeren er in te hangen. Is dat een Toppertje of niet? Ronald Plasterk: ‘Onze’ Loek Hermans krijgt van ons de “Chiquita Award 2013”.

44-jarige carrière-hoer Tatjana Sormaz zegt dat de prominente liberale senator, het boegbeeld van de VVD-corruptie haar een ‘goede -fake- baan’ op kosten van de domme belastingbetaler in het vooruitzicht stelde toen zij een Hoereer-affaire had met bejaarde ‘Loeki”.

De ‘Oude Geile VVD-Bok Loek Hermans’ was te gierig om haar gewoon als carrière-hoer te betalen en paste de oude truc toe van de Wortel en de Geit. Maar ze bleef na het verbreken van de Call girl-relatie als een Domme Geit met lege handen achter.

In weekblad Elsevier loopt de voormalige ‘trainee-hoer’ leeg over de Corrupte ‘VVD-Ban(an)en-Koning Hermans’, die ze in getoonde sms’jes liefkozend ’Loekie’ en ’Struisvogeltje’ noemt. De getrouwde Hermans liegt door te ontkennen dat hij een affaire heeft gehad met deze Call girl in kwestie en eist wel direct dat zij als werkloze aan de slag gaat als mantelverzorgster, liefst bij ‘Loeki’ zelf.