Johnny de Mol

Olcay Gulsen: “Bi-sexuele Johnny de Mol heeft mij niet geneukt, ook niet gevingerd of verkracht”.

De Dwergzoon van ‘Maffia Boss John de Mol’ “Johnny de Moran” heeft een tweejarig contract afgeperst bij RTL 4.

( van onze Corrupte News of The World redactie)

Amsterdam-Noir- Waar is de Lul van Johnny de Mol.
RTL gaat in de ‘Syndroom-Kassa-Kijkcijfers’ met “Johnny de Moran”. Moet ‘Johnny de Moran’ zijn ‘Ik neuk alles imago‘ worden opgepoetst.

Zijn eerste programma heet Syndroom met een heuse prijsvraag voor de kijkers, waarin hij dromen van verstandelijk beperkten helpt te realiseren en echt niet die van hem zelf (kuch). Dat heeft de tv-zender laten weten. Nou, daar moeten wij zelf waardering voor hebben, mits dat programma niet misbruikt wordt om Johnny zijn Ik neuk ‘verkracht’ alle ‘Papa’s BN-Slaven’ imago op te poesten.

Toch willen wij er een paar ‘Volkse-kanttekening’ bij zetten.
Ten eerste waarom moet dat perse op Tv.
Als Johnny de Mol altruïstisch deze kinderen/mensen een fijne dag wil bezorgen als ‘Papa- Maffia-miljardair-zoon’ waarom doet hij dat niet gewoon privé?

Ten Tweede waarom maakt RTL niet een programma met en over de mensen-verplegers/verzorgers die dagelijks jaar in, jaar uit voor letterlijk een hongerloontje en zich met hun ziel en zaligheid  inzetten voor deze mensen met een Syndroom. Dat zijn pas de ware Helden en “Menschen”, die aandacht verdienen en ons inziens niet een ranzige Playboy die pocht over zijn lul in ieder BN-slaven-gat te hangen.

Is Johnny de Mol wel gekwalificeerd om mensen met een Syndroom te begeleiden.
Ten derde: is “Johnny de Moran” wel opgeleid en gekwalificeerd om op een deskundige, waardige en menselijke wijze met deze mensen om te gaan. Is het überhaupt wel gemeend of gaat het hier de facto niet gewoon om de Kijkcijfers. In dat geval kan men eigenlijk niet lager zakken, of toch nog wel?

Zo gaat  zijn  ook alles wat los en vast zit neukende ‘Ome Peter R’. gesubsidieerd voor een tonntejs of vijf de ‘Kind -prostitutie’  in met de  ‘Pedo-TROS’&AVRO. En kijk eens aan zo zitten opeens al die ranzige, gewetenloze media-maffia typetjes als ‘Ome Peter R.’ en Johnny de Moran opeens vet betaald in het sociaal-werk. Wie had dan een jaar of tien gelden ooit kunnen raden?

Het is een feit dat een programma dat niet scoort met kijkcijfers niet wordt geproduceerd door Talpa van “Maffiabaas John de Mol”. Wij vragen ons derhalve af welke geestelijke gezondheid instantie toestemming heeft gegeven dat mensen met een verstandelijke handicap ten gelde mogen worden gemaakt in de commerciële pulp-media door een ranzige, snuivende Play-Boy “Johnny de Moran”.

RTL Zetbaas Erland Galjaard is blij met een ‘pistool’ van Maffia Boss John de Mol op zijn hoofd.
RTL-programma Zetbaas Erland Galjaard is blij met de komst van De LUL van De Mol. “Johnny de Mol acteert in series van zijn papa, weet als tv-maker hele gevoelige zaken prachtig te verdraaien en verwrongen in beeld te brengen en stelt als interviewer zijn gasten dermate gedwongen op hun gemak dat de  hersendode-kijker hen echt beter leert kennen“, zegt hij met een ‘pistool’ van Maffia Boss John de Mol op zijn hoofd.

Waar is De Lul van De Mol is afkomstig van SBS 6, de tv-zender van zijn vader John de Mol. Voor de hersendode-SBS maakte hij ook een programma met verstandelijk gehandicapten, namelijk Down met Johnny en dat was een groot Kassa-succes voor John de Mol en zijn “Dwergzoon Johnny de Moran”.

Hij is talentvol, veelzijdig en daarmee weer een aanwinst voor RTL 4“, besluit de in doodsangst verkerende Galjaard.

Waar blijft de winst over de ruggen van de geestelijk gehandicapten?
En als Talpa Papa John de Mol, RTL en Johnny de Mol echt zo oprecht en altruïstisch zijn waarom wordt de winst van dat programma niet gedoneerd aan de deelnemers en hun ouders/verzorgers en/of bijv. de Stichting Downsyndroom. Nee, nu even toch weer bikkelhard commercieel, want de winst houden de fijne Pulp- Media- Maffia Gents zelf.

Prijsvraag: Wie is geestelijk gehandicapt Johnny de Mol of zijn gasten of zijn kijkers
Gewaagd en pikant; Wij hebben vernomen dat er in tegenstelling tot de eerdere kijkcijfer-Kassa succes uitzendingen met verstandelijk gehandicapte er deze keer ook aan het einde van de serie een prijsvraag voor de kijkers is. Zij kunnen na iedere uitzending   raden wie er werkelijk geestelijk gehandicapt is:
1 Johnny de Moran
2: Zijn gasten
3: De kijkers van zijn programma

Opmerking: wij hebben dit artikel voorgelegd aan de Inspectie van Volksgezondheid (meldpunt@igz.nl, persvoorlichting@igz.nl, ) en  de stichting Downsyndroom (info@artsenvoorkinderen.nl, info@downsyndroom.nl ) met het verzoek ons te laten weten of zij het ethisch en medisch verantwoord vinden dat mensen met een verstandelijke handicapt met een ranzige Media-Pulp Play Boy Johny de Mol kennelijk ten gelde worden gemaakt bij een commerciële zender, die de facto uitsluitend tot doel heeft hoge kijkcijfers en winst maken. Daarnaast hebben wij RTL in de gelegenheid gesteld tot hoor en wederhoor in deze.( jaap.paulsen@rtl.nl tamara.de.kruijff@rtl.nl, jasper.teijsse@rtl.nl,)