Volkse Criminaliteit daalt door VVD-preventie. Criminaliteit Elite-gangsters stijgt tot Waanzinnige hoogte dankzij de VVD.

(van onze Tweede Kamer kroeg redactie i.s.m. onze VVD-Klassenjustitie –redactie)

Amsterdam-Noir- VVD trots op de Straf de arme Maatschappij.
De ‘Oeps-Economie’: Honderd miljard verspild aan ‘Maffia-Fraude’ door de Bestuurs-Gangsters. Oeps, niemand de bak in.
 Hoe lang nog voordat het in “Banana-Fraude Nederland” ‘Brazil- Time’ wordt?

De Volkse Kruimel Criminaliteit neemt af doordat burgers en bedrijven steeds vaker preventieve maatregelen nemen. Dat knorde de bejaarde, gewetenloze minister Ivo Opstelten aka “Het  VVD-Zwijn”  (Veiligheid voor Ultra-rijke en Klasse Justitie) vrijdag aan de Tweede Kamer Kroeg.

De ‘VVD-justitie’ zet bedrijven aan tot preventie, onder meer met het Keurmerk Veilig Ondernemen. Het gaat dan om het installeren van camerabewaking, afroomboxen en het stimuleren van pinbetalingen in plaats van contant geld in winkels. Als deze ‘Straf de arme VVD-Trend’ i.s.m. hun ‘PvdA-hoertjes’ doorgaat hoe moeten dan de radeloze hun kinderen te eten geven? Het is al keer op keer wetenschappelijk aangetoond dat de oorzaak van al die Kruimel Criminaliteit n.b. het roof en plunder de massa-beleid is van de VVD en de PvdA ( en het CDA). Is dat wrang of niet?

De VVD-justitie zet de Elite-Gangsters en hun politieke Lakeien aan tot roven en plunderen door hen nimmer te vervolgen.

Ondertussen wordt “Banana-Fraude-Nederland” straffeloos voor miljarden geplunderd en leeg geroofd door de bazen van de VVD de Ultra-rijken Elite-Gangsters en welbeschouwd zijn eigen partijleden de “Kleine VVD-Gangster” en coalitiegenoten de ‘Bestuurs-Hoertjes’ van de PvdA ( en de CDA)

Verklaring van goed gedrag voor het gewone werk Volk (VOGVWV)
Ook stijgt het aantal aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG= VOGVW) jaarlijks, van circa 250.000 stuks in 2005 tot meer dan 560.000 in 2012. Dit is een verklaring waaruit blijkt dat iemands gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van een bepaalde arbeiders functie. Die verklaring wordt nooit gevraagd voor Bestuurders, Bankiers of Directeuren,etc.

Het aantal Kruimel Criminele-overvallen is in diezelfde periode gedaald met 30 procent, aldus de minister. Begrijp ons niet verkeert de Volkse overvalletjes op winkeliers en bejaarden worden ook door ons sterk veroordeelt, maar qua maatschappelijke schade is het 0,00 tot dat wat de Elite-Gangster en hun politieke Lakeien jatten van de burgers en laten wij daar uitgerekend onze fijne VVD Gents Opstelten nooit één woord over horen zeggen.

De overvallen met de wet en de pen in de hand voor en met o.a. de VVD en de PvdA en het CDA en de MisdaadBanken, Zorg-Maffia, Onderwijs-Maffia, Bouwfraude, woningbouw coöperaties fraude, etc. is daar en tegen met 10.000 procent toegenomen en loopt inmiddels in de duizenden miljarden.

Goed resultaat voor de “Kleine VVD- Gangsters” Ivo Opsteleten en zijn Volksonderdrukker Fred-Big Head–Teeven.

Noot:Armoede en criminaliteit
Ref. Weatherburn, D. & Lind, B. (2001). Delinquent-prone communities. Cambridge: Cambridge University Press
Als in een buurt 1000 arme gezinnen erbij komen, dan zullen er 141 jonge criminelen bij komen.
Als in een buurt 1000 gezinnen erbij komen waar de kinderen verwaarloosd of mishandeld worden, dan zullen in die buurt er 256 jonge criminelen bij komen.
Dit zijn de nuchtere cijfers van wetenschappelijk onderzoek. Wat zegt dit over arme mensen? Daar gaat deze studie over.
Bron: Ministrando.org