( van onze Tweede Kamer kroeg redactie)

Lodewijk AsscherAmsterdam-Noir- Terwijl de burger dagelijks zucht onder de crisis doet de ‘VVD-Chiwawa-Asscher’ nog een verwoede schaamteloze kleffe poging om met zijn ‘Bruinhemden prietpraat’ inzake de arme buitenlanders de boel af te leiden.
De Untergang van “Banana- Fraude- Nederland”.
Ultra-rijke massa moordenaars-dictators altijd welkom, ook al spreken zij geen woord Nederlands.
De ‘Chiwawa- Asscher’ van zijn  baasje “Snake Rutte” lijdt sinds hij in de ‘Rechts-Links kennel-kabinet’ is onder grebracht kennelijk aan ‘Honds VVD-dolheid’.

Kleffe ‘PvdA- Schoot-hond Chiwawa Asscher’ keft uit de ‘VVD-misdaadgroep-Kennel’.
De ‘Kef taaleis’ voor arme nieuwkomers die willen naturaliseren tot Nederlander moet omhoog, Keft Chiwawa-Asscher, terwijl zijn ‘VVD-baasjes’ de miljarden onder zijn reet jatten van het gewone Nederlandse Volk. Geen Kef horen wij daarover van de ‘PvdA-Chiwawa-Asscher’.

De Kef-eis zou moeten worden opgetrokken van het huidige niveau A2 naar B1 voor de arme buitenlanders. Dat vindt de PvdA minister Lodewijk Asscher van asociale zaken,  kefte hij donderdag in de Tweede Kamer Kroeg.

Asscher kefte er nog aan toe dat het zijn eigen opvatting is en niet die van Wilders ( die roept dat pas een jaar of vijf) en dat dit ‘Bliksemafleider-Bruinhemden-onderwerp’ van de echte immense problemen van werkloosheid, hongerende kinderen in Nederland en de misdaden van de rovende en plunderende ‘Elite-Gangsters’, etc. eigenlijk de verantwoordelijkheid is van zijn baasje de Kennelhouder en Volksonderdrukker ‘Fred-  Big Head- Teeven’ van  de’ VVD- Klasse- Justitie’. Maar hij kan zich niet voorstellen dat zijn kennel baasje Teeven er geen bezwaar tegen heeft om de taaleis bij naturalisatie te verhogen voor de armen, zolang de Ultra-rijken dictators maar vrij toegang houden, Kef, Kef.