Mega- Elite-Gangster Ger Visser mag blijven rond rijden van de Rechter in zijn Bentley en Mercedessen.

( van onze Corrupte VVD-Klasse-Justitie redactie)

Ger VisserAmsterdam-Noir- Toet, toet daar gaan uw paar rot  zuur verdiende centen weer in de Bentley van Ger Visser!

Nederland heeft een ‘Rechts-Links-Kabinet’ en een het Rechts is krom rechtssysteem.
Links om of rechts om of hoe men het ook wendt of keert de gewone (domme) man is altijd de klos in “Banana-Fraude-Nederland”.
Nederland het land van melk en honing voor de corrupte politici, de bestuurder, de zakenman, de bankier en de rechter.

VVD-Klasse-Justitie, Toet, toet, niet in de petoet.
Failliet Vastgoed Maffiabedrijf van Godfather Ger Visser kost nog eens 3,7 mln., maar hij blijft een prominent lid van de VVD en zal niet één dag in de volksbak doorbrengen.
Het failliete Vastgoed Maffiabedrijf van Maffiaondernemer Godfather Ger Visser kost de belastingbetaler nog eens 3,7 miljoen euro extra. De opbrengst van een executie veiling maandagavond viel vies tegen.

Bij de veiling in Amsterdam werden maandagavond twee onderpanden verkocht per opbod. Het onroerend goed bracht niet de gehoopte 3,8 miljoen euro op, maar aanzienlijk minder. In totaal raakt de gemeente 3,7 miljoen euro kwijt, melden RTV Oost en Omroep Flevoland. M.a.w. die 3.7 miljoen moet weer eens worden opgehoest door u de gewone (domme) man.

Niemand Corrupt bij de Gemeente Almere van de ‘VVD- Bouwfraude Burgemeester Jorritsma’
(Oud VVD-Gangster-Minister Annemarie Jorritsma, Burgmeester Almere, weer in opspraak inzake)
Misdaadgroep-Eurocommerce had een schuld bij de gemeente Almere van 7 miljoen euro. In onderpand waren een waardeloos stuk grond achter het station in Almere Centrum en een  bouwval van een schoolgebouw in Deventer gegeven. Was hier sprake van corruptie? Nee hoor, onze Bestuurders in “Banana-Fraude Nederland” staan toch boven iedere verdenking.

Bentley  en Mercedessen als beloning voor al zijn misdaden. Is dat Krom?
Godfather Visser kreeg maandagmiddag nog te horen dat hij zelf in zijn peperdure Bentley mag blijven rijden. Ook twee Mercedessen uit de S-klasse hoeft hij niet in te leveren. Ook hoeft hij niet één dag de bak in, want die zou niet geschikt zijn voor een ‘Heer’ van zijn postuur volgens de Rechter. Kom nou, stelde de Rechter, u denkt toch niet dat ik deze ‘Heer’ naast Volkse ‘Criminele Schlemielen’ zonder nette manier als ‘Willem Holleeder’, etc. ga neer zetten. En ik zijn Bentley en Mercessen in beslag zou nemen, moet hij dan soms op de fiets of met het openbaar verroer, dat zou pas onmenselijk zijn, aldus de Rechter.

Eurocommerce-Misdaadgroep was één van de grootste Maffia vastgoedontwikkelaars in Nederland met zeer goede contacten binnen de VVD en met peperdure corrupte advocaten, die nu ook uitgewaaierd zijn over de rechtelijk macht.
Het bedrijf staat voor ongeveer 650 miljoen euro in het krijt bij banken. Misdaadgroep-Eurocommerce kwam begin vorig jaar in de criminele problemen toen een bedrijf beslag wist te leggen op een aantal panden. Die probleem zijn natuurlijk wel voor rekening van de gewone (domme) man, want die moet weer opdraaien voor de honderden miljoenen kosten van het faillissement van deze Top-Maffioso Visser.

Uitspraak Rechter: Toet, Toet, niet in de petoet.
Toet, toet daar gaan u paar rot zuur verdiende centen weer in de Bentley van Visser! En Toet, toet Mega-vastgoed maffioso Ger Visser op het Elite-Gangster-Billboard van de Volkspolitie.