PvdA-Top-Leugenaar Ronald Plasterk: Nederland wordt fatsoenlijk bestuurt en Femke Halsema zit nu zelf in een Doofpot van goud.

(van onze Liegende, stelende, snuivende en neukende Burgemeester en Wethouders redactie)

Rene Roep Jacques Damen

Amsterdam-Noir-Wanneer komt er een Tuig-dorp voor liegende Wethouders en Burgemeesters die geld en vrouwen stelen van hun burgers en ondergeschikten.
Er gaat bijna geen dag meer voorbij of er is weer één of meerdere Bestuurs-Gangsters betrapt op jatten en plunderen en neuken van zijn burgers. Het wordt steeds meer opvallender dat er dan vervolgens door de ‘VVD-Justitie’ niet wordt vervolgd.

Waar zijn de Lullen van de Bestuurs-Gangsters.
De invloed van de ‘Haute La Neuka Literatuur’ is kennelijk alles verwoestend  op de moraal en hun geweten in de kringen van de ‘Bestuurs-Gangsters’, want ze liegen, jatten en neuken er maar op los op kosten van hun burgers.
Er moet een raadsbreed onderzoek komen naar het ‘declaratie –fraude’ en ‘Haute de La Neuka’  gedrag van Burgemeester René Roep en zijn afgetreden gabber in crime  de VVD-Bestuurs-Gangsters Wethouder Jacques Damen van  versuft en leeg geplunderd Vlissingen. Die oproep ligt vanavond op tafel, tijdens een speciale bijeenkomst van de fractievoorzitters in de Vlissingse gemeenteraad. De fractievoorzitters zijn bij elkaar geroepen, na onderzoek van de feestelijke jat en plunder VVD-declaraties van collegeleden vanaf het jaar 2010.

De ‘Kleine VVD-Gangster Jacques Damen’ maakte gisteren zijn aftreden als wethouder bekend en weigerde ook maar één cent terug te geven en gaat nu trachten te frauderen met zijn riante wachtgeldregeling. Hij eiste nog wel strengere straffen voor Bijstand fraudeurs van enkele tientjes zoals alleenstaande moeders en ander radeloze van het gewone volk. Ivo Opstelten en Fred Teeven hebben inmiddels samen met Jos van Rey belooft daar gehoor aan te geven. Zowel Jacques Dammen als zijn ‘Boss-Burgemeester René Roept u maar ontkennen heftig de declaraties te hebben gebruikt voor hun minnaressen, callgirls, schandknapen, cocaïne, weed en drank.
Door ernstige gezondheidsproblemen kan hij zijn functie niet langer uitoefenen loog hij keihard en de pers kinkte heftig Ja.

Ondanks hun ontkenningen waar wij geen geloof aan hechten hebben de beide Gents dan ook naast hun andere collega’s ‘Fijne’ Ratten in pak een plekje op ons ‘Elite-Gangster Billboard’ verkregen van De Volkspolitie.

‘Sociaal onaanvaardbaar dat er nooit vervolgd wordt door de VVD-Justitie in Banana-Fraude Nederland’
Het onderzoek moet uitwijzen of er gefraudeerd is met de declaraties die zijn ingediend. Daar zijn vooralsnog geen aanwijzingen voor liegt de Gemeente Vlissingen; wel zouden de declaraties ‘sociaal onaanvaardbaar zijn’. Alles bij elkaar zou het gaan om een bedrag van enkele tienduizenden euro’s per maand?

‘Schokkende  VVD achtige declaraties’
Bronnen in en rond de Vlissingse raad spreken over ‘schokkende declaraties’. Zo zouden bij de gemeente veel dure ‘etentjes’ ( VVD-Code voor bezoek aan Sexhuizen of Schandknapen) zijn gedeclareerd. Bij deze etentjes is in een aantal gevallen ook voor grote bedragen wijn en sterke drank en cocaïne opgevoerd. “Onaanvaardbaar in deze tijden van de Jan met de Pet crisis, waarin we de  gewone domme ( arbeider)burgers telkens vragen de broekriem aan te halen”, zegt één van de betrokkenen.

“De affaire rond de Brabantse wethouder, die altijd zijn taxiritjes (code voor een wippie bij een callgirl) naar het café declareerde, is peanuts vergeleken bij wat zich in Vlissingen afspeelt”, vertelt een bron aan Omroep Zeeland.

Pensionkosten
De zaak kwam aan het rollen, toen vorige maand de pensionkosten van wethouder Damen aan de orde kwamen. Damen zou voor een bedrag van 10.000 euro aan pensionkosten hebben gedeclareerd, waarbij hij langer van de vergoedingsregeling gebruik maakte dan was overeengekomen, wat voor de gewone burger gewoon fraude zou zijn met als gevolg de ‘Volks-bak’ in. Met de wethouder zou inmiddels een terugbetalingsregeling worden getroffen en daar  horen wij dus nooit meer iets van. Want men kan veel zeggen over de andermans vrouwen neukende en liegende en stelende Bestuurs-Gangsters maar iets teruggeven doen zij nooit. En de ‘VVD-Justitie’? Die vindt het allemaal prima.

Andere zeldzame eerlijke wethouders.
De onkostendeclaraties van ‘CDA- Rat-Burgemeester Roept u maar’ en ‘VVD-wethouder-Gangster Damen’ staan in schril contrast tot het declaratiegedrag van andere (ex)wethouders in Vlissingen. Zo declareerde wethouder Rob van Dooren de afgelopen jaren slechts enkele tientjes; zijn collega’s Marin de Zwarte van het CDA en Lambert Prevoo van de Partij Souburg-Ritthem declareerden een paar honderd euro en die zijn bij wijze van spreken dus niet geschikt als ‘VVD-Bestuurs-Gangster’ in het bijzonder en Bestuur-Gangster in het algemeen.

Opmerking: Wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan de betrokkene en de Gemeente Vlissingen. (nieuws@omroepzeeland.nl, gemeente@vlissingen.nl, alex.achterhuis@zeelandnet.nl, jacastel@zeelandnet.nl, rdroos@sp.nl, coenvandalen@zeelandnet.nl, elliott.hilverdink@gmail.com, tminterim@zeelandnet.nl, koopmanjan@zeelandnet.nl, lprevoo@zeelandnet.nl, alexmaluku@zeelandnet.nl )