Micha Kat de ijsberg waarop de ‘Titanic–Rechtbank- Amsterdam’ met ‘Captain Monster Lady Judge van Walraven’ vandaag tegen aan vaarde en in de corrupte juridische Black Sea zonk.

Hilarische ‘Wraking-Carrousel te Rechtbank Amsterdam’ van vijf uren in de civiele zaak de ’Nazi- Telegraaf’ tegen ‘Heks’ Micha KatOok  nog een record van negen rechters in één middag in één zaak.

Nog nooit vertoont: de Captain van deze corrupte Titanic: “Monster Lady Judge van Walraven”

( van onze Zwarte  Tuig in Toga redactie)

Amsterdam- Rechters kruipen voor Pedograaf. De politie was zo aardig om een politie-motor ter beschikking( zie video hiervoor) te’ stelen’  aan onze Noir-reporter ing. Steve Brown als blijk dat ook zij solidair  zijn in de strijd tegen de  ‘Pedo-Nazi-Telegraaf’ en de Media-Maffia en hun “Tuig in Zwarte Toga”.

Pikant en bizar of gewoon Corrupt: Telegraaf tegen de Persvrijheid.
Telegraaf eist dat de Pers geen opnames mag maken. Waar schamen zij zich voor? Vreemd dat een krant die bij een zucht van Badr-Hari in zijn rechtszaken direct zijn (vuile) onderbroek te kijk hangt en als de ex- advocaat Mr Bramela een krasje op zijn ‘SBS- lease Pooier-Bolide’ krijgt dat breed uit meld en nu verkramp deze zitting geheim wil houden voor zijn lezers. Nog bizarder is dat de Rechtbank Amsterdam daarmee akkoord is gegaan, Bizar, bizar of gewoon Corrupt.

Captain Monster Lady Judge van Walraven.
Nog nooit vertoont: de Captain van deze corrupte Titanic: “Monster Lady Judge van Walraven” en die was uit op wraak(ing) omdat Micha Kat ooit aangifte tegen haar heeft gedaan..

De Telegraaf wint op alle punten al voor de uitspraak.
Negen rechters werden tevoorschijn getoverd voor de ‘Wraking-Carrousel’ tegen Micha Kat en na MonsterWraking zitting van 5 uur werden alle feestelijke belangen -verstrengelingen wraking verzoeken zoals wij al voorspelde afgewezen. Daarna ging het kortgeding gewoon door met ‘Captain Monster Lady Judge Walraven’ alsof er niets aan het handje is. Telegraaf tevreden over zijn rechters. Uitspraak over 14 dagen door ‘Captain Monster Lady Judge van Walraven’, maar hier kunnen wij u vast als eerste de uitslag geven, namelijk De Telegraaf is in het gelijk gesteld. Knap, hé van ons dat wij nu al de uitspraak hebben.