( van onze Corrupte VVD- afpers Klasse justitie redactie)

Amsterdam-Noir-De Nationale Ombudsman gaat bekijken waarom er nog geen betalingsregeling is voor verkeersboetes voor de “Kleine Luiden.”. Nu zijn de gewone  mensen met de kleine beurs zwaar de klos en nog verplicht om de soms forse prenten in één keer te betalen, anders komt er een fikse woeker VVD-Maffia-Wurg Rente verhoging boven op de boete met de complimenten van de ‘VVD-Justitie-Top” met “Zwijn Opstelten” ( 70 jaar en nog nooit gelogen en niet dement) en Crimefighter Volksonderdrukker en Volksafperser ‘Fred-Big Head- Teeven’. De opbrengst van deze Mega afpers misdaad is een miljard per jaar  over de ruggen van de “Kleine Luiden”.

Bekeuringen absurd hoog, protest politiebond’
Zelf de bond van de ‘Blauwe- hulptroepen’ spreekt er schande van.
Niet alleen de automobilist is niet blij met de hoge bekeuringen in ons land, ook de politie is er allesbehalve blij mee. Ze krijgen door de hoogte van de boetes vaak te maken met onbegrip en agressie.

Fred Teeven spreekt.
Bij hoge uitzondering heeft Fred Teeven ons te woord gestaan: “Kijk ‘onze’ leden de “Kleine VVD -Gangsters” en onze  VVD-“Ratten in pak” hebben uiteraard totaal geen moeite om direct een bonnetje te betalen ( wordt trouwens direct in rekening gebracht bij het Bestuur-orgaan en/of het bedrijf alwaar zij zitten. Pikant detail bijv. is de “VVD-BijbanenKoning Loek Hermans”, die kan zijn bonnetjes bij achttien overheidsorganen en (fraude)-bedrijven declareren)  en dus dienen wij als eerlijke VVD’ers met deze ‘met de wet in de hand afpers regeling’ bij uitstek onze leden, trouwens die van de PvdA en het CDA ook, wat dacht u dan?”

Ook liet Fred Teeven ons nog weten dat het ‘Kleine Luiden’ afpers miljard meer dan goed besteed wordt en direct wordt doorgesluisd om een deel van onze Mega Elite-Gangsters Fraudezaken te financieren.