Agent Orange

Staatsmoorden komen altijd pas uit de ‘Femke Halsema-Doofpot’ als het verjaard is.

Treinkapers De Punt geliquideerd door Staats-moordenaars en ‘Prins Pooier Bernard’ steel een miljoen van zijn trouwe Molukkers.

( van onze Doofpot redactie i.s.m. onze stront voor dank redactie)

Amsterdam-NoirOorlogsmisdadigers leven als een Prins in “Red Neck Hollandia”.
Terwijl afgelopen week “Koning Willem Heineken I” op kosten van de belastingbetaler door de provincie heen zweeft en zich laat toejuichen door de “Walking Deads van SBS” als ware hij hun God is werd bekend dat onder zijn moeder “Koning Beatrix Shell ” drie Molukkers zijn vermoord en voordien de Molukkers door haar vader ‘Prins-Pooier Bernhard’. voor een miljoen gulden bestolen. Die extreem laag bij de grondse gestolen miljoen-affaire van der Bernhard zit nog in de ‘Femke Halsema-Doofpot’ en die komt er nooit meer uit.

Mariniers die bij de bevrijdings-moordenaars-actie in de ochtend van 11 juni 1977 de gekaapte trein bij De Punt binnenstormden, hebben nog levende en gewonde Zuid-Molukse kapers geëxecuteerd ( ander woord voor moord). Zeker drie en mogelijk vier kapers werden door de mariniers doodgeschoten (vermoord). Dat blijkt uit onderzoek van freelance-journalist Jan Beckers, meldt het Dagblad van het Noorden en verder gebeurt er niets. De ouders en grootouder van Molukkers die vermoord zijn hebben hun leven altijd gegeven voor de Koningin der Nederlanden in Nederlands Indië.

De bij bestorming omgekomen gijzelaar Rien van Baarsel werd tevens dodelijk getroffen door vuur van de moordenaars-mariniers, niet door een kogel uit een Moluks wapen. Dat zijn de voornaamste conclusies die Beckers trekt op basis van zijn onderzoek.
Beckers’ bevindingen wijken sterk af van de officiële ‘Femke Halsema-Doofpot’ lezing dat alle gedode kapers omkwamen bij het spervuur op de trein, dat voorafging aan de bestorming.

Wel beschouwd lopen er dus nu vandaag de dag nog wat Staat-moordenaars vrij rond die handelde in naam van de Koningin. Leve de Koningin en haar Staatsmoordenaars.

Noot:
In memorie‘Johan Sigarlaki, Only The Lonely’, perkara habis (een afgedane zaak).
Bron: Criminele Schlemielen

Noot:
Waarom zijn Molukkers in Nederland?
Vanwege het kabinet Drees die in 1951 het dienstbevel uitvaardigde om de Molukse KNIL-militairen voor een tijdelijk verblijf van 6 maanden naar Nederland te halen.

Deze molukse KNIL-militairen hebben nog recht op soldij,sommigen zelfs van 3,5 jaar.Reden waarom mijn vader en zijn wapenbroeders van het KNIL geen soldij hebben ontvangen komt vanwege prins Bernhard.

Na 2 politionele actie’s die niet het gewenst resultaat hebben bereikt,namelijk weer macht in haar voormalig specerijen-kolonie Nederlands-Indie te krijgen,besloot Den Haag om president Soekarno te vermoorden.Prins Bernhard had graag onderkoning van Indonesia willen worden,als Soekarno vroegtijdig uit zijn ambt zou worden gezet.

Toen dit niet doorging heeft Bernhard ter compensatie daarop,1 miljoen gulden,wat bestemd was om de KNIL-ers uit te betalen,in eigen zak gestoken.

De RMS is met hulp van het KST (Korps Speciale Troepen),tegenwoordig beter bekend onder KCT (Korps Commando Troepen) op 25 April 1950,opgericht.Dit nadat president Soekarno zijn eigen federatief structuur,ging afbreken,om zodoende alle macht naar zich toe te kunnen trekken.Voor de Molukken,Papoeas,Timor en Atjeh,was dit onacceptabel.

Twee nederlanders waren sympathisanten van de RMS.
Erik Hazelhoff Roelfzema (Soldaat van Oranje) en admiraal Conrad Helfrich.
Bekijk ook hier op You Tube: Maluku SvA