Zijn er al gedragsregels opgesteld voor criminele lieden als Elmer Mulder en Cees Jan Veerman en  Reinout Oerleman .

Elmer Mulder Cees Veerman Reinout Oerlemans

‘Volkspolitie’ staat op het punt om met hun arrestatieteam’s over te gaan tot massale invallen en arrestaties bij de ”Ratten in pak”.

( van onze  VVD-klasse-justitie-redactie)

Amsterdam-Noir- Crisis? Voor wie dan?
‘MooieSamsom tijden’ voor de ‘Bestuurs-Ratten’ in pak.
Fatsoenlijk stelen met de wet en de pen in de hand is zo’n beetje de hoofdmoot ‘Core business’ geworden van de ‘Ratten in pak’ in ‘Banana-Fraude Nederland’.

En het gewone ‘klootjesvolk’ krijgt maar iedere dag van de ‘Onnozele VVD-Hoer PvdA’er Dijsselbloem’ te horen dat zij nog meer de broekriem moet aanhalen in de ‘Straf de Arme maatschappij’.

Wie is hier nu eigenlijk Gek of Crimineel?

Banana-Fraude Nederland: “Het land van honing en melk voor ‘Ratten in pak”.
Bestuurs-Gangster Elmer Mulder’, de vorig jaar onder bedreiging vertrokken ‘Bestuurs-Godfather’ van de ‘Graai maar raak-VUmc-misdaadgroep’ heeft in het afgelopen rampjaar (rampjaar? Voor wie dan?) bijna acht ton straffeloos en risicoloos in zijn zak kunnen steken. Behalve een ‘Show- Mega-Graai uitkering’ van bijna 2,5 ton, kreeg  ‘Bestuurs-Gangster Elmer-Jat de zieken-Mulder’ ook nog eens een ontslagvergoeding van een half miljoen euro mee. Kassa!
Deze roof met de pen heeft de Bestuurs-Gangster geheel zonder enige risico kunnen uitvoeren in “Het land met de Twee Maten” van de VVD en de PvdA
Nou, dat zien wij types als ‘Volks-Kruimel Crimineeltjes a la Willem Holleeder’ hem niet zo gauw nadoen, die trouwens inmiddels mede dankzij politie-informant ‘Kruidvat Held en Rebel Peter R.’ bezig is het record van meer dan de helft van zijn leven in de bak te vestigen.

Elite-Gangster-Billboard Amsterdam-Noir.

Billboard Elite- Gangsters

Afijn, ‘Bestuurs-Gangster Mulder’ en zijn Godfather Cees Veerman  zijn dan ook per direct op het “Elite-Gangster Billboard“ geplaatst, alwaar het goed toefen is voor deze (VVD en CDA )- ‘Raten in pak’. Ons is niet bekend  of Mulders ook net als zijn collega ‘Bestuurs-Godfather Erik Staal’  reeds First Class is afgereisd naar Aruba met zijn gejatte tonnen. Cees Jan Veerman kan nog niet weg , die is nog veel  te druk met links en rechts ‘Bestuurs-Graaien’.

De hiervoor beschreven orgie van tonnen jatten blijkt uit de feestelijke Graai maar raak jaarrekening over 2012 van de ‘VUmc-misdaadgroep’, zo meldt NRC.
‘Bestuurs-Gangster Mulder’ ontving een uitkering  tot zijn aftreden vorig jaar augustus  van 229.004 euro, naast de gebruikelijk ‘VVD- Onno-wietpas-Hoes Pooiers-Bolide’ van de zaak met een cataloguswaarde van 65.675 euro. Daarnaast jatte hij een ontslagvergoeding van circa 500.000 euro. Medebestuurder-Gangster Wouter van Ewijk, die tegelijk met Mulder opstapte vanwege de zich opstapelende problemen binnen het ziekenhuis, kreeg geen ontslagvergoeding. Waarom niet?

Onder ‘Bestuur-Gangster Mulder’ ( nee, hij is geen familie of bekende van ‘Vestia Godfather Erik Staal’) leiding raakte het ‘VUmc-misdaadgroep’ vorig jaar in hoog tempo verstrikt in een aantal zeer pijnlijke ‘Bestuur-Gangster-affaires’. Zo was er de ruzie tussen specialisten, en onjuiste informatieverstrekking daarover van het bestuur aan de inspectie. Daarna zette het ziekenhuis longarts Piet Postmus op non-actief, die de ruzies en de veiligheid van patiënten aan de kaak had gesteld. De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) zette de ‘VUmc-misdaadgroep’ daarop onder verscherpt toezicht (kuch) en ging het roven en plunderen  van de zieken vrolijk transparant door.

Wie is de ‘VUmc-Rat’  die met ‘Katvanger Reinout Oerlemans’ een half miljoen van de zieke heeft gejat.

Eyeworks  VUmc

(uitzending NieuwsUur “Tussen leven en Dood”)

Ook was er de ‘miljoenen-rel’ rond de strafbare samenwerking van het ziekenhuis met ‘riool- pulp media tv-producent Eyeworks’ ( Eyeworks =Witwas constructie van “Koning Vuilnis Joop I”) over opnames voor het later geschrapte RTL4-programma ’24 uur: “Tussen Leven en Dood” kassa voor RTL-4 en ‘Riool- Eyework’.

De Strafwet geldt niet voor ‘Misdaadgroep VUmc’ en de ‘Media-Maffia’.
Daarvoor werden zonder vooraf toestemming te vragen opnames gemaakt van patiënten, hetgeen gewoon weg een misdaad is en dus strafbaar is. Maar uiteraard nooit vervolgd door de VVD-Justitie. Maar dat laatste feit zal uiteraard nooit vervolgd worden door de’ VVD-Justitie’ met in deze strafzaak hun corrupte Pulp-media  sepot Officier mevr. Wijffers’, die ‘toevallig’ ook de officier was in de mishandeling zaak van ‘Maffiajournalist en politie-informant’ Peter R. de Vries tegen  ing. Steven Brown. Die strafzaak was wel binnen drie maanden voor de Rechter. Het is toch werkelijk waar één smerige ‘ons kent ons’ Good Old Boy’s kliek.

Wel werd nadien nog eventjes de fake productiekosten van een half miljoen aan ‘Riool-Eyeworks’ betaald. Kassa!
Tweede Kamerlid Henk van Gerven van de SP vindt het ‘volstrekt absurd’ dat de VU bereid is voor de kosten op te draaien. Volgens hem kan het niet zo zijn dat belastinggeld richting Eyeworks en RTL gaat. Hij wil, als het ziekenhuis juridisch verplicht is het geld te betalen, dat de directieleden persoonlijk voor de kosten opdraaien.

 Hij heeft ook geen goed woord over voor Katvanger van Joop van den Ende Reinout Oerlemans, de z.g. eigenaar van Eyeworks: ‘Het is ongelofelijk dat een miljonair over de rug van patiënten een slaatje uit deze zaak wil slaan. Hij moet het fatsoen hebben toe te geven dat hij een faux pas beging en van het geld afzien.’ Bron: Het Parool 

In hoeverre daar steekpenningen voor zijn betaald is nooit onderzocht door de ‘VVD-Justitie’, want dan kunnen zij wel aan de gang blijven. En eerlijk is eerlijk dan blijft er de facto geen ‘VVD-partij lid’ meer over die niet de Volks- gevangenis in draait. Hoe het ook allemaal duister en corrupt zij de ‘Godfather Cees Veerman’ is ook in dit verband als vertegenwoordiger van de ‘Misdaadgroep-steel en roof over de ruggen van de zieken- VUmc’ op het ‘Elite-Gangster Billboard’ geplaatst.

PVV de  Bruine redder van Nederland.
De PVV heeft inmiddels Kamervragen ingediend over de “schandalige vertrekbonus” van Mulder. De partij wil van ‘VVD-minister Schippers rook je maar transparant dood’ weten of het geld eventueel kan worden teruggevorderd. Een woordvoerder-beroepsleugenaar Prof. dr. C.P. Cees Veerman, voorzitter van het Graai maar raak ziekenhuis laat aan De Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir weten dat deze jat en roof- vertrekregeling met Bestuurs-Gangster Mulder’s aanstelling in 1999 is vastgelegd. M.a.w. een roof overal met voorbedachte rade dus!

Opmerking: wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorlegd aan VUmc en Elmer Mulder. Daarnaast hebben wij Vumc verzocht ons te laten weten welke person(en) de contracten met Katvanger Reinout Oerlemans heeft geregeld. En waarom er geen aangifte is gedaan tegen die personen in verenging( art 140 Sr) met Katvanger Reinhout Oerlemans.

communicatie@vumc.nl ,pvv.publiek@tweedekamer.nl, pvv.pers@tweedekamer.nl, press@pvv.nl, webmaster@pvv.nl, c.p.veerman@tilburguniversity.edu, info@tilburguniversity.edu, r.vandenbosch@tilburguniversity.edu, C.H.Schouten@tilburguniversity.edu, univers@uvt.nl  )

Noot: de Vumc-misdaadgroep wordt geleid door een Klassieke ‘CDA-Rat Cees Veerman’ met een onvervalste ‘Bestuurs-Gangster strafblad’.