Update: Nieuws verdwijnt waar De Mol-groep verschijnt.
Inmiddels heeft de corrupte smeerpoets rechercheur Nanko Veenbrink op last van Maffia Boss John de Mol en politie-informant Peter R. de Vries het twitter bericht (hierna weer gegeven verwijderd  waaruit blijkt dat hij in een complot zat met Peter R de Vries en Matthijs van Nieuwkerk.

( van onze Corrupte News of The World redactie)

Amsterdam-Noir –. De criminele praktijken van Matthijs van Nieuwkerk en Peter R. de Vries kennen geen grenzen.  Compleet schaamteloos en gewetenloos zijn de gesubsidieerde twee pulp-media Gents. Zo werd vandaag met hulp van “Het Kruidvat Held en Rebel Peter  R’. zijn voormalige Boss Willem Holleeder nog gearresteerd, was hij ‘s-avonds al weer bezig samen met zijn Schandknaap Matthijs van Nieuwkerk en één of andere gangstersletje Chantal van Schuylenburg in actie om Mr. Spong in de val te laten lopen met een verlopen corrupte Kijkcijfer-rechercheur Nanco Veenbrink. Ook ‘intellectueel’ Jan Mulder mocht weer naast de meest succesvolle (media) -huurmoordenaar Peter R. de Vries zitten en had nu even een Walnoot in zijn hoofd.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=6KAOvz23Gl0

(De schokkende beelden hoe uw subsidie geld misbruikt wordt bij de  VARA doorPeter R. de Vries en Matthijs van Nieuwkerk om Mr. Spong in de val te lokken.)

Geen woord bij de Wereld Draait Door over het feit dat Willem Holleeder toch wel al een kwart eeuw de Boss van Peter R. de Vries is gearresteerd. Geen nieuws (kuch) .

Frank Buis betrapte Peter R. de Vries en zijn verlopen corrupte Kijkcijfer-rechercheur Nanko Veenbrink op camera en Peter R. kuste zijn slettebak Chantal en scheurde weg in zijn Pooiers Bolide.

Twitter Nanko Veenbrink

Eerst nog even Frank Buis beledigen, dat Frank Buis dronken was. De gebruikelijke ordinaire tactiek van Peter R. de Vries als hij op hetendaad betrapt wordt. Frank Buis in geheel onthouder.

Matthijs van Nieuwkerk met zijn door gesnoven Schandknapen kop scheurde weg op zijn fiets-nu even geen commentaar. Blijf door fietsen Matthijs, want eerdaags ga je tekst en uitleg geven over je criminele hand en spandienst voor de Maffiajournalist en politie-informant Peter R. de Vries.

Opmerking: voor de liefhebbers van de  Judas- praktijken van Peter R. de Vries

Zie bij 0.56  dat Peter R. samen pratend naar binnen gaat met zijn  rechercheur Nanko Veenbrink.Na de uitzending spreekt Frank Buis hem op zijn Judas-praktijken aan En zie bij 3.16 de 2 ras komedianten Peter en Chantal in de rondte kijken van waar heeft Frank het nou over komt net op dat moment 3.19 rechercheur Nanco Veenbrink naar buiten komt en Peter R. de Vries groet. De Vries doet net doet alsof hij hem niet kent. De  waggelende rechercheur Veenbrink voelt zich zichbaar opgelaten.

Dat is dus de misdaadjournalist van de Wereld Draait Door de  gesubsidieerde de ‘AVRO & TROS man Peter R’., die een precair programma maakt over Kind prostitutie!