Niemand doet Bouterse  en ‘onze’ Koloniale oorlogsmisdadigers als’ Prins-Pooier Bernhard’ nog wat.

De stem van het volk

(Door Pieter van Maele en bewerkt door de waarheid commissie.)

Amsterdam-NoirParamaribo–Er zijn weinig mensen die hun mythische imago zo weten te cultiveren als Desi Bouterse, behalve voorheen ‘Prins Pooier Bernard’ en nu zijn “Koning-kleinzoon Willem Alexander”.
En van wie zou Bouterse dat geleerd hebben? Van Noord-Korea? Van de Westerse hersenspoel pulp-media ik hou van Holland’ en ‘ik hou van Beatrix en Prins Bernhard’? Van ‘Red Neck Hollandia’? Van Prins Bernard?  Van Koning Willem Alexander( de Grote)?

Tientallen mensen zonder proces voor het ‘Royal huwelijk’ in de gevangenis

(Charlie Veitch out of jail discussing his arrest and the royal wedding on RT  Adam-man)

Oorlogsmisdadigers leven als een Prins in “Red Neck Hollandia”.
Er zijn weinig landen zoals Nederland, die hun oorlogsmisdaden en schending van de mensenrechten gepleegd in o.a. hun voormalige Koloniën Curaçao, Indonesië en Suriname ( niet te vergeten dagelijks in Nederland) zo kunnen weg moffelen en op bijna mythische wijzen cultiveren. Niet een PrinsMinisters, Generaals, ambtenaar of  ‘zaken-burger’ is ooit in Nederland veroordeelt voor oorlogsmisdaden of schending van de mensenrechten. Denk bijvoorbeeld recentelijk weer aan de VVD- Crimefighter Volksonderdrukker Fred Teeven en zijn IND- troepen en de ‘vermoorde’ Russische dissident Aleksandr Dolmatov:”Niets aan het handje jochie riepen 97 kamerleden in een vals koor”!

In Nederland is elke oorlogs misdadiger en mensenrechten schender een nette ambtenaar of Bestuurder, die slechts zijn opdrachten voor Den Haag uitvoerde. De Nederlandse ‘Bestuurs-Elite’ heeft een eeuwen oude traditie van schaamteloosheid en harteloosheid en wetteloosheid, waar het bloed van weerloze van afdruipt.

Bouterse zelfs indien schuldig is vergeleken met Nederlandse oorlogsmisdadigers en mensenrechten schenders bijna een soort van ‘Moeder Teresa’.

Indonesische weduwen willen erkenning voor wat hun is aangedaan

(Kapitein Westerling bekent systematische executies )

Misschien kan Bouterse die vier stokoude weduwen uit Indonesië, waarvan hun hele familie feestelijk is uitgemoord door Den Haag schadeloos stellen, want het “Rechts-Links Kabinet” weigert dat. Een paar kilootjes coke is al voldoende voor die arme rechteloze Indonesische stok, oude, oorlog slachtoffers.

Het staatshoofd Desi Bouterse wordt sinds zijn aantreden drie jaar geleden op de voet gevolgd door een eigen filmcrew. De beelden vinden gretig aftrek bij de staatstelevisie, die toont hoe de president tijdens een muziekoptreden onder luid gejoel op het podium klimt, om lijflied I Did It My Way in te zetten. Of hoe hij onlangs samen met zijn Haïtiaanse collega Michel Martelly breed glimlachend een hengeltje uitwierp in de Kabalebo-rivier, om vervolgens te poseren met een vers gevangen vis.

En wij, wij hebben ‘ons’ Vuilnis-Koningslied van “Koning-Vuilnis-Joop 1”. Dat ruggeloze, smakeloze ronduit debiele gebral van Showbiz-Vuilnis uit de stal Van Koning-Joop I & Maffiaboss John de Mol wordt ‘ons’ op Noord-Koreaanse wijzen door de boerenkool strot gedauwd. Mensen die zich er tegen verzette worden nu ‘Lone Wolves’ genoemd en zonder proces in de bak gesmeten. Misschien een ideetje voor Bouterse: mensen die tegen zijn regering zijn ook te gaan kwalificeren als ‘Lone Wolves’

Bouterse heeft gelijk en terecht schijt aan zijn oude  ‘Slavenmeester-Red Neck Hollandia’.
De boodschap die Bouterse de wereld instuurt, is niet mis te verstaan: niemand doet deze president nog wat en zeker niet de voormalige hypocriete  ‘Slavenmeester-Red Neck Hollandia’. Het lijkt er inderdaad steeds minder op dat de door Nederlandse Bestuurs-Gangsters voor drugssmokkel veroordeelde ex-dictator ooit nog achter de Private Berta-Volks-tralies van Fred Teeven belandt voor zijn vermeende aandeel in de December­moorden – de executie van vijftien tegenstanders van het militaire regime in 1982. Dus de kans dat Bouterse ‘zelfmoord’ pleegt in een Private ‘ VVD Fred Teeven Berta- Volksgevangenis’ is zeer klein, zo niet gewoon uitgesloten.

Is hij dan al veroordeeld?
Niet alleen de ‘internationaal’ omstreden amnestiewet verhindert dat. Buiten de nabestaanden van de slachtoffers wensen maar weinig Surinamers nog een veroordeling voor Bouterse en de zijnen. Volgens de meest recente opiniepeilingen is driekwart van de bevolking zelfs tevreden over hun president. Verwonderlijk is dat niet: dankzij olie en goud groeit de Surinaamse economie met vier procent per jaar. Het geld wordt gebruikt om onder meer de pensioenen en kinderbijslag te verhogen en grote infrastructuurprojecten te financieren. Kijk daar kunnen de Bestuurs-Gangsters in het Nederlandse “Rechts-links Kabinet” van “Snake Rutte” en zijn ” Chiwawa Asscher” qua menselijkheid nog wat van leren.

In zijn eigen kiesdistrict haalt de voormalige legerleider zelfs de helft van alle stemmen. Alleen zijn gezondheidstoestand – waarover al jaren geruchten de ronde doen – lijkt nog een stokje te kunnen steken voor een tweede ambtstermijn in 2015.

Roland Venetiaan is een ‘Lone wolves’.
De kansen op een comeback van de intens corrupte ‘Ome Tom- oppositie’, die vorig jaar onderdanig aan de oude slavenmeesters “Red Neck Hollandia” verzekerde de amnestiewet terug te draaien zodra ze weer aan de macht kwamen, zijn vooralsnog klein. De corrupte partij van ex-president-bestuur-gangster Ronald Venetiaan haalt in de hoofdstad nog geen vier procent. Voormalig justitieminister Chandrikapersad Santokhi, de man die nota bene het hele Decembermoorden-proces op gang bracht, zette de deur zelfs al op een kier voor samenwerking. Het is te hopen voor Roland Ventetiaan dat Bouterse ook niet de Nederlandse ‘Lone Wolves- methodiek’ lost laat op hem, want dan slijt hij de rest van zijn leven in een Koelag-archipel inrichting. Hopelijk vindt Bouterse die  ‘Lone wolves’ methode  van zijn oude Slavenmeesters uit “Red Neck Hollandia” te onmenselijk .

De Nederlandse hypocriete kritiek op de amnestiewet maakt in de voormalige Slaven-kolonie ook al geen indruk. Desi Bouterse verkondigt trots dat hij met de rest van de wereld wél volop zaken doet. Vanaf 1 juli mag hij zelfs een half jaar de Unasur voorzitten, de Zuid-Amerikaanse evenknie van de Europese Unie. De presidentiële filmcrew kan de borst vast nat maken en wij ook met ‘onze’ ‘Koningsliederen’ van “Koning-Vuilnis Joop 1” en ‘ik hou van Holland’ en ‘ik hou van Beatrix en Prins Bernhard’ van Maffia-Boss John de Mol.

Noot: Niemand ooit schuldig aan oorlogsmisdaden en schenden van mensenrechten in “Red Neck Hollandia”. Pas op voor de ‘Lone Wolves’, die wat stouts gooien naar de Gouden Koets en het Vuilnis-Koningslied van “Koning-Vuilnis Joop 1″ niet meezingen.

A sad event occurred in South Sulawesi, Indonesia in 1946. Dutch soldiers massacred 46.000 the people of Indonesia, only to dominate the region. This event is almost forgotten, but for the people of Indonesia, this event can only be compared to the massacres committed by Hitler.

Zie: http://www.youtube.com/watch?v=vYKiIXy-a9A