Misdaadgroep Peter R. de Vries nog verder in het nauw.

(video) Verborgen camera: Ramkraak  Patrick van der Eem Top medewerker Peter R. de Vries.

 (Door Crimesite  Crysite en bewerkt door de waarheidscommissie)

Organigram Misdaadgroep Peter R. de Vries sinds 1980Amsterdam-Noir-Bereidt zijn je eigen moeder te verkopen, de voorwaarde voor lidmaatschap ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’.
Peter R. is zo langzamerhand een soort van Hofleverancier geworden van verslaafde draaideur criminelen en moordenaars voor de rechter.

Zucht bende lid ‘Judas-Junkie Ron Ostrowski‘ van Maffioso Peter R. de Vries al weer tijden in de detox afdeling van de gevangenis als ‘Draaideur-Crimineel’ voor zijn zoveelste winkeldiefstalletjes.

Medewerkers van Peter R. de Vries ‘Pyromaan Koen Scharrenberg’ en huurmoordenaar Rob Zigerius voor de Rechter,Tsjakka.
Kregen nog een paar dagen geleden twee andere bendeleden van Peter R. de Vries, te weten  ‘Panorama Pyromaan Koen Scharrenberg’ en ‘huurmoordenaar Rob Zegerius’ eisen van maar liefst twintig jaar voor hun kiezen stond nu ‘Judas-Junkie Patrick van der Eem’ van de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ voor de rechter. Een zware klap voor de ‘Misdaadgroep Peter R de Vries’. Temeer alle hiervoor genoemde figuren jarenlange zeer gewaardeerde medewerkers zijn van de misdaadgroep, die zonder meer voldeden aan de criteria dat men bereidt moet zijn, zijn eigen moeder te verkopen om lid te worden van de Misdaadgroep Peter R. de Vries. Meer schokkende feiten over de Junkies’ en Judassen kunt u eerdaags lezen in:
“Tijdperk P.R. De Vries-25 jaar maffiajournalistiek in Nederland.”

Is het voor de zelfverklaarde Held en ‘Kruidvat-Rebel’ Peter R. de Vries nog wel mogelijk om voor de subsidie misbruikers AVRO&TROS in de kind-prostitutie te gaan nu zijn misdaadgroep zo gehavend is. Kan Peter R. de Vries wellicht niet beter een Pulp- Tv-programma maken over al zijn verslaafde Judas-medewerkers in de gevangenis?

Epiloog ‘Coca Peter’ en junkie Van der Eem.
Vijf jaar geleden was Patrick van der Eem de valse held van de pulp-media, Amerika en de SBS-hersendoden van Nederland.  ‘Junkie Patrick van der Eem’, de zwaar zwart, betaalde ‘Kijkcijfer-undercover , die de toentertijd 17 jarige Joran van der Sloot een bekentenis probeerde te ontlokken met cocaïne, drank en wiet (betaald door Peter R. de Vries) in de zaak Natalee Holloway.

SBS-Heldendaden Patrick van den Eem.
Patrick van der Eem stond weer eens voor de rechter, verdacht van een idioten-snelkraak in Oosterbeek. Berooid en aan lager wal, maar nog altijd met dezelfde SBS-bravoure.  Nee, deze keer stond hij niet voor de Rechter wegens flessentrekkerij, kruimel oplichting en mishandelen van zijn vrouw(en) ( lees: gangstersletjes) of het bedreigen van zijn ouders.

(“Ook moet de 36-jarige Almeloër Patrick van der Eem een voorwaardelijke taakstraf van dertig uur uitvoeren die hij eerder kreeg nadat hij zijn vriendin met een koevoet op haar been had geslagen. Maar in augustus ging Van der Eem opnieuw in de fout. Hij bedreigde zijn ouders vanuit Aruba met de dood omdat ze hem ondanks honderden telefoontjes geen geld wilden lenen. In november 2009 probeerde Van der Eem vervolgens in te breken in een woning in Arnhem. De infiltrant van Peter R. de Vries zou inmiddels ook weer aan drugs verslaafd zijn.“ bron

In december 2008 molesteert Van der Eem zijn vriendin met een koevoet, slaat op de vlucht, en wordt gearresteerd. Het komt hem in april 2009 op een voorwaardelijke taakstraf te staan.

In augustus 2009 wordt hij opgepakt op Aruba omdat hij zonder te betalen in één, of meerdere hotels, hebben vertoefd. Ook bedreigde hij het personeel, en als hij wordt aangehouden heeft Van der Eem coke in zijn zak.

Eind van hetzelfde jaar probeert Van der Eem in te breken in een Arnhemse woning.

Terug op Aruba bedreigt hij in 2010 zijn ouders, omdat deze hem geen geld meer willen sturen. Het komt Van der Eem op twee maanden celstraf te staan.

In juni van 2011 is Van der Eem weer in het nieuws als hij tijdens een politiecontrole op de A12 is aangehouden en afgevoerd. In zijn auto zou, naast een grote hoeveelheid dure zonnebrillen, inbrekersgereedschap gevonden zijn.

Kortom Patrick van den Eem is een echte Nederlandse SBS-Held van de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries”.

Een verslag vanuit de rechtbank (kuch).

Midden in de nacht van de 31ste december 2012, slaan drie Junkies met gestolen bivakmutsen uit Zeeman de glazen pui aan diggelen van een luxe sportzaak in Oosterbeek. Binnen enkele minuten wordt 30.000 euro aan dure merkkleding buitgemaakt. Staarwaarde nog geen 5000 euro, als men mazzel heeft. Flinke buit voor drie man, even wat drugs kopen, een avondje het sexhuis in en het is weer op. ‘Jongens bel Peter R even voor wat centjes om te vreten….

Het inbraakalarm gaat af en politiesurveillances in de omgeving gaan op zoek naar de daders. Vijf minuten later ziet een agent een Toyota rijden en herkent een huilende Junkie Patrick van der Eem als de bestuurder. Hij zet de achtervolging in en de wrak-Toyota wordt klem gereden met behulp van een tweede surveillance.

Van DNA had Patrick van der Eem nog nooit gehoord.
‘Waarom wordt ik aangehouden, ik heb toch niks bij me?’, zegt Van der Eem. Dat klopt. In de auto wordt niets gevonden dat met de ramkraak te maken heeft, geen mokers, bivakmutsen of buit. Naast Patrick zit zijn neef, Jason. En achter in de auto een vriend van de familie. Maar later die nacht wordt er een tweede auto gevonden, een VW-bestelwagen die vol blijkt te liggen met de buit. En ook bivakmutsen, handschoen en sjaals. Die worden naar het NFI gestuurd en er worden duidelijke DNA-sporen op gevonden van Patrick & Jason van der Eem en van de vriend die bij hen in de Toyota zit.

Inbraak –Beelden Patrick van den Eem zijn deze keer niet uitgezonden door  Peter R de Vries en SBS
Als de politie bewakingsbeelden van de winkel opvraagt, blijkt Van der Eem drie dagen eerder al in de sportzaak te zijn geweest en daar gevraagd te hebben naar dure jassen. Volgens de officier van justitie was het een voorverkenning. Hij acht diefstal met braak bewezen en eist één jaar onvoorwaardelijke gevangenisstraf.

Patrick’s advocaat ziet vormfouten en stelt dat Patrick van der Eem in de winkel was voor opnamens voor Peter R. de Vries zijn nieuwe TV-programma bij de AVRO & TROS –of er geen kindprostitutie plaats vindt en vraagt vrijspraak. Van der Eem zelf ontkent ook maar iets met de snelkraak te maken te hebben. Hoe zijn DNA op de bivakmuts terecht is gekomen, weet hij niet: ‘DNA is verplaatsbaar’, is zijn cryptische verklaring. Over zijn alibi die nacht: ‘ik was bij meisjes Conjo-Rechter’. ‘Hoe heten die meisjes?’, vraagt de rechter. ‘Dat zeg ik liever niet, ze zijn ook vriendinnen van mijn baas Peter R de Vries’.

Geen hulp als lid van ‘Peter R de Vries misdaadgroep’.
Patrick van der Eem werd vijf jaar geleden wereld-berucht als de ‘Junkie-Judas’ , die de verdwijning van Natalee Holloway probeerde op te lossen (kuch) met drugs en alcohol. Hij verdiende tonnen zwart aan de ‘Pulp-Media- Lynch-uitzending’,  mocht zijn naam zetten onder een  pulp, sensatie-boek en mocht samen met ‘Maffioso Peter R. de Vries’ dansend en zingend en juichend een Emmy-award op gaan halen in Hollywood. Alleen bleek bij aankomst in Amerika, dat Patrick het land niet in mocht, omdat hij antecedenten had voor junkie drugshandel/gebruik. Hij stortte volledig huilend in bij de USA imigration ( zie videobeelden: “Huilende Held Patrick van der Eem hoort jaar eisen”.). Het was niet duidelijk of hij begon te huilen, omdat hij de USA niet in mocht of omdat zijn drugs en Judas-geld al weer op waren.

De ‘kleine Peter R. de Vries crimineel’ bleek toch een iets grotere vis te zijn (kuch). Ook tijdens de zitting gisteren, werd vermeld dat Van der Eem een lang strafblad heeft met kruimel Junkie geweld- en vermogensdelicten. Van der Eem onderbrak voortdurend de rechter met snik geluiden, maar maakte ook kwinkslagen en toonde de SBS- bravoure die we kennen van zijn rond uit debiele Junkie gesprekken met de 17- jarige Joran. Hij leeft -naar eigen zeggen- uitsluitend van een uitkering, weigert hulp van de reclassering en bij de psychiater liep hij weg. ‘Ik red me wel samen met mijn Baas Peter R. de Vries’,  zei Patrick. De rechter had de grootst mogelijke moeite om waardig en serieus te blijven en niet in lachen uit te barsten.