Teleurgestelde advocaat’ Jan Vlug van Jasper S. wil hoger beroep in De Vaatstra-zaak eerst bespreken met zijn OM.

Mischa Kat vandaag vrij gesproken- Mr Jan Vlugt nu zelf verdachte van valse aangifte doen.

( van onze ‘Showbiz-justitie’ redactie)

Amsterdam-Noir-OM-‘Mr’. Jan Vlug, ‘de Vlug-bekent-advocaat’ van het ‘SBS-OM’ in de zaak Jasper S., is „teleurgesteld” over de te lage uitspraak van 18 jaar van de rechtbank voor zijn client Jasper S..

Mr. Jan Vlug had op een hogere straf gehoopt dan 20 jaar voor zijn client, maar laat zich nog niet uit over een hoger beroep. Hij voegde daaraan toe dat „niemand op een hoger beroep zit te wachten en dat hij eerst nog overleg moet voeren met zijn ‘SBS-OM’ en de buitengewone ‘Vaatstra-Politie-Commissaris Peter R. de Vries’ in deze. Dat zei hij in een reactie op het vonnis van de rechtbank in Leeuwarden.

Mr. Jan V. nu zelf verdachte van een misdaad.
Inmiddels hangt ‘Mr’. Jan Vlug’ nu zelfs een strafzaak boven zijn hoofd, aangezien zijn strafklacht wegens doodsbedreiging gedaan door Micha Kat aan zijn adres vandaag is geëindigd in totale vrijspraak van Micha Kat. Met die gerechtelijke uitspraak te Zwolle is een veroordeling van Jan Vlug op grond van het doen van valse aangifte in vereniging met zijn ‘SBS-OM’ een grote stap dichterbij gekomen. Wie weet zit Jan V. eerdaags naast zijn volgens het Forensische psychiatrie en psychologie NIFP volledig geestelijk in orde zijnde ‘client’ Jasper S. Zou het NIFP ook Jan Vlug volledig geestelijk in orde verklaren?

Eerder in deze rubriek: “Breaking News NRC: Micha Kat zit vast door aangifte van ‘advocaat’ Jan Vlug.