Waarom wordt Dictator Poetin niet gearresteerd  zoals zijn Afrikaanse collega dictators en uitgeleverd aan het Internationale Strafhof te Den Haag. Discriminatie, Klasse- Gas-justitie of gewoon te machtig?

( van onze Internationale Elite-gangster redactie i.s.m. onze corrupte Pedo-VVD-justitie redactie)

poetin rutteAmsterdam-Noir- Het ‘Maffiavrije’ Nederland is een schuilplaats voor de Russische ‘Harde’ Maffia waarbij Cyprus in het niet valt.

Morgen is het eerst is bon ton feest bij de Hermitage in Amsterdam met “Koningin Nooit Genoeg”, want de ‘Gas-Dictator-Poetin’, de Boss van de “Harde Russische Maffia” en Wouter Bos is in Nederland. En natuurlijk is Poetin eregast bij “Koningin-Shell Beatrix”.
Dat er 40.000 klachten liggen bij de Raad van Europa van Russische Burgers wegens schending van hun mensenrechten is geen enkel punt. Daarnaast zijn ontelbare journalisten vermoord of in de gevangenis en ook dat zal de feestelijke ‘Royaal-Oil-Gas’ V.I.P. –pret niet drukken.

Daarna gaat deze bloedige dicator door met de VVD “Snake Rutte” bootjes varen in het Amsterdams Scheepvaart Museum.De “VVD- Snake Rutte” geeft nu al licht van zwarte Gas-Dollars-voldoening. En is apenrots dat hij de bloedige hand van Poetin weer mag gaan schudden, zoals te doen gebruikelijk uiteraard wel bij deze ‘schurken-feesten’ op kosten van u, de domme kleine man die als enige belasting betaalt.

Het is schering en inslag in het buitenland met betrapte corrupte (ex)-Ministers, Prinsen en Prinsessen, maar niet in Nederland. In Nederland zijn alle (ex)-Minister en Royals eerlijk. En dat de ‘VVD-misdaadgroep’ de ‘(Pedo)-Top  justitie’ in hun macht heeft, heeft daar echt niets mee te maken (kuch).

Wouter Bos één van de Nederlandse Hoeren van Poetin.
Om maar een voorbeeldje te noemen uit een oneindige reeks van duister verdwenen miljarden Gemeenschapsgeld in dit verband de ‘eerlijke’ ex-PvdA Minister Wouter Bos, tegenwoordig gewoon open en bloot ‘Account-Gangster, die 1,5 miljard gemeenschap geld foetsie heeft gemaakt naar de ‘Russische Poetin-Gas Maffia’ is geen feit dat door de ‘VVD-justitie’ in Nederland wordt onderzocht. Wat is tenslotte 1,5 miljard?

Hoeveel hongerde kinderen had de fatsoenlijk ogende PvdA  ‘Account-Gangster Wouter Bos’( en zijn toenmalige Boss Jan Peter Balkenende) als sociaal democraat te eten hebben kunnen geven  in Nederland? Wij denken allemaal, maar dat was hij ( en Jan Peter Balkenende) nu geen ‘Account-Gangster’ geweest met een uitkering van meer dan 500 duizend euro per jaar. Corruptie? Niet in Nederland. Het gas is immers reukloos.

Het Openbaar Ministerie in Brazilië heeft de politie opdracht gegeven onderzoek te verrichten naar omkoping door voormalig ‘President-Bestuurs-Gangster Luiz Inacio Lula da Silva’. Wanneer geeft de Nederlandse justitie een opdracht voor onderzoek van bijv. ‘onze’ corrupte (ex)- Ministers en minister Presidenten en Royals?

Fractievoorzitter “Loek-Veelvraat- Hermans” van de ‘VVD-Misdaadgroep’ voorbeeld voor Braziliaanse politici.
‘Bestuurs-Gangster Silva’ zou gedurende zijn bewind stelselmatig parlementsleden hebben betaald in ruil voor hun steun. In Brazilië is met nog niet bekend met de zeer geraffineerde ogenschijnlijk eerlijke ‘Banen-Corruptie’, die in Nederland al jaren wordt gehanteerd in plaats van de ouderwets, ordinaire, eerlijke omkoping met geld. Die ‘domme’ da Silva had de ‘VVD-Banen Koning Loek-Veelvraat- Hermans’ als voorbeeld moeten nemen dat had hij nu helemaal nergens last van.

En de Nederlandse ‘VVD-justitie’ kan een voorbeeld nemen aan de Braziliaanse justitie, die onderzoekt tenminste nog de corruptie van zijn ex-Presidenten.

Het besluit werd genomen naar aanleiding van een belastende verklaring die is afgelegd door zakenman Marcos Valerio. Die werd eerder tot 40 jaar gevangenisstraf veroordeeld omdat hij volgens het Braziliaanse Hooggerechtshof leiding had gegeven aan de omkopingsoperatie. Leden van het Congres die toenmalig president Silva steunden, werden in ruil voor hun stem contant betaald.

Veroordeeld
In tal van rechtszaken die tot dusverre vanwege de omkoping zijn gevoerd, zijn een aantal van Silva’s naaste medewerkers uit die periode inmiddels veroordeeld tot gevangenisstraffen. Silva zelf ontsprong tot nog toe de dans. De belastende verklaring van Valerio is de eerste waarin de oud-president, die Brazilië regeerde van 2003 tot en met 2010, rechtstreeks wordt beschuldigd door een van de betrokkenen.

Het omkopingsschandaal kwam in 2005 aan het licht en werd in Brazilië ‘mensalão’ genoemd, ‘hoog maandsalaris’. Congresleden ontvingen tot 10.000 dollar (7.600 euro) per keer.

Populariteit
De torenhoge populariteit van Silva, die de boeken in ging als de eerste Braziliaanse president van het volk, had niet onder het schandaal te lijden. Bij zijn vertrek op 1 januari 2011 genoot hij de steun van 87 procent van de bevolking.

De ex-president wilde zaterdag niet reageren op de aankondiging van het Openbaar Ministerie. En Nederland? Nederland als schijn-democratie Straf de arme maatschappij blijft een waar Paradijs voor de “Ratten in pak” en dat gaan ze  dan ook uitbundig vieren op 30 april 2013 met de “Royal Dance Macabre”. Uiteraard weer op kosten van het “Klootjesvolk” aan het Gas.

Opmerking; wij hebben dit artikel voorgelegd aan justitie met het verzoek ons te laten weten waarom zij bijv. geen onderzoek doen naar de verdwenen 1,5 miljard door gedragingen van Wouter Bos c.s. Daarnaast hebben wij de PvdA verzocht ons te laten weten waarom zij Wouter Bos alleen al uit oogpunt van fatsoen en geloofwaardigheid niet uit de partij hebben gezet. (w.kortman@minvenj.nl, l.b.hekking@minvenj.nl, pvda_voorlichting@tweedekamer.nl, voorzitter@pvda.nl,)