Ruim 100 ‘Bestuur-gangster–wethouders’ met stille trom gedwongen weg in 2012-niemand gearresteerd.

Geen één van de 10.000 ‘Bankier-gangsters’ of ‘Bestuur-Gangsters’ in de bak.

( van onze corrupte VVD-Pedo- bestuurs-redactie)

Köksal GörAmsterdam-Noir-De slag om Nederland is verloren.
Als het maar poen oplevert worden gelijk alle principes en fatsoen overboord gegooid bij de “Kleine VVD-Gangsters”:VVD-Statenlid melkt vier kinder-mosliminternaten uit’

“Kleine VVD-Gangster Statenlid Köksal Gör” ontkent  met klem en angst in zijn stem dat de “VVD-Gay Black Hole Chapter“ betrokken is bij zijn kinderen  hersenspoel en uitmelk internaten. En dat zou wel eens de waarheid kunnen zijn, want de (pedo) leden van de “VVD-Gay-Black Hole Chapter” worden nooit vervolgd, laat staan de partij uitgezet.

Het Noord-Hollandse” Kleine VVD-Gangster Statenlid Köksal Gör” beheert melkt vier internaten die kinderen van Turkse afkomst, uitkleden en hersenspoel tegen het Liberale gedachtengoed. De Hersenspoel-internaten staan geregistreerd als de bekende VVD-truuc voor corruptie :’Het adviesbureau’. Dat meldt Nieuwsuur vrijdagavond.

De ‘VVD-misdaadgroep’ wil dat de “Kleine VVD-Gangster Gör” zijn Bestuurs-Gangster functie neerlegt. Gor verweert zich en wijst op een dubbele standaard, moraal en discriminatie omdat hij Turk is, want alle andere (blanke) “Kleine VVD-Gangsters” met hun ‘Godfather Jos van Rey’ mogen wel blijven zitten. Ook wijst Gor nog op het feit dat hij slechts een  hersenspoel Internaat uitmelkt en niet een “Wassenaarse VVD-parenclub”, niet vloekt, iedere dag netjes en keurig in het VVD-pak loopt.

In totaal zijn er acht van deze ‘uitmelk–hersenspoel internaten’ in Amsterdam-Noir. Ze worden beheerd door duistere particulieren die aanhanger zijn van de Turkse moslimgeestelijke Fethullah Gülen en de VVD (kuch). Vier van deze internaten worden beheerd door de Stichting Witboek (wel slim St. Zwartboek had te veel opgevallen).
Voorzitter (ander woord voor Godfahter) van deze fake-stichting is Köksal Gör, VVD-Statenlid voor de provincie Noord-Holland. Hij is aanhanger van de ideologie van Gülen en de Graai maar Raak VVD.

De ‘VVD-Internaten’ die Gör beheert, zijn gevestigd in schimmige woonhuizen en huisvesten in totaal 20 tot 25 willoze kansarme leerlingen. Die bouwvallen zijn weer eigendom van de ‘VVD-Maffia-Vastgoed Gents’ a La Pedo-types als ‘Fast Frankie’
van Dalen.

Naast huiswerkbegeleiding worden in deze internaten ook Koranlessen gegeven en wordt de leer van Gülen uitgedragen.

 De ‘VVD-Misdaadgroep’ zal het Statenlid Gör dringend adviseren om zijn Bestuurs-Gangster-functie als volksvertegenwoordiger neer te leggen. De VVD heeft direct zijn ‘Chiwawa Minister Asscher’ en zijn ‘Smoking Mutti’ op er af gestuurd en die zal een ‘Kef, kef-onderzoek’ gaan doen naar religieuze Turkse organisaties en onder meer kijken of er wel genoeg gerookt wordt op deze Hersenspoel  en uitmelk VVD-internaten.

Ratten in pak.
Afijn, wij discrimineren niet en hebben deze Ras Top echte, eerlijke VVD-er in het pak op het “Elite-Gangster Bilboard” gezet. Hij heeft het echt verdiend!

Billboard Elite- Gangsters

Opmerking: wij hebben dit artikel voorgelegd aan de VVD-partij en de heer Gör en de Leden van de provincie Noord-Holland. (kgor@live.nl,filletr@noord-holland.nl,vrijburgj@noord-holland.nl)