Waar zijn de echte Christelijke gebleven op Walcheren?

( van onze ‘VVD-concentratie kampen’ redactie)

Joost Struijk Ingrid Kleingeld -Grul

Amsterdam-Noir– De slag om Nederland is verloren. Echte Christen weggevlucht uit Walcheren.
Walchren weer bezet door de Nazi’s ‘sociale ‘dienst Orionis Walcheren.
‘Slaven Werkkamfen Orions’  is het goed bewaarde oogappeltjes geheim van de “VVD-Minister Henk Kampf “. Het is de bedoeling dat deze ‘VVD-Slavenkamfen’ stiekem door heel Nederland worden geopend, zodat de “Kleine VVD-gangsters “ als ‘Bestuur-Kapo’s’ hun zakken kunnen blijven vullen tijdens de ‘Jan met de Pet Crisis’.

De “VVD-Chiwawa Asscher” beroept zich op ‘ich habe das nich gewust’ en krijgt in ruil  daarvoor wat Bestuurs-gangster functies voor zijn partij genoten  her en der in de nieuwe geheime ‘VVD- Slavenkampen’.

De leiding van deze illegale VVD ‘Slaven–Kampen’ is in handen  van de extreem, gewetenlozen en bikkelharde ‘Kampfuhrer Joost Struijk‘ (ceim)  ‘VVD-Organisatievernieuwer- slavendrijver’ van weerloze, radeloze en zwakkere cliënten  van de voedselbank.

‘Kampf-gangsterin Ingrid Kleingeld-Grul’ aka HeSSa is zijn rechterhand als z.g. geheime slaven projectleider Orionis Walcheren at L’éte, Orionis Walcheren i.o.
Beide hiervoor genoemde Bestuurs-Gangsters hebben dan ook per omgaande een plekje verkregen op het “Elite-Gangster Billboard” en staan met stip op de Most Wanted List van de Volks-politie.

Schending van mensenrechten door Ratten in pak.
Bij de onmenselijke, a-sociale dienst Orionis Walcheren heerst willekeur,  corruptie, vriendjespolitiek, uitbuiting en een angstcultuur en worden systematisch de mensenrechten geschonden. Dat zegt een aantal anonieme in doodsangst en op het randje van de hongerdood cliënten die in opdracht van ‘Misdaadgroep-Orionis’ verplicht moeten werken als rechteloze slaven om hun uitkering te behouden. Het ‘Gangster-Bestuur’ van ‘Misdaadgroep- Orionis’ liegt door te stellen zich niet te herkennen in die noodkreten, alhoewel wellicht bedoelen zij als Volgevreten corrupte zwijnen dat zij geen idee hebben hoe het is te ‘leven’ van een bijstandsuitkering.

Omroep Zeeland heeft een aantal ‘cliënten-slaven’ van ‘Misdaadgroep-Orionis’ gesproken die uit extreme angst anoniem willen blijven. Volgens hen worden collega’s op de werkvloer publiekelijk door de werkleiding onder druk gezet. Als iemand zijn werk niet goed doet, wordt er gedreigd met het stopzetten van de uitkering. “Je moet de juiste vrienden hebben, dan ben je zeker van je baan. Mensen worden compleet uitgebuit en vernedert door de werkleiding”, aldus een anonieme cliënt.

Ongegrond zonder geweten en menselijkheid.
Volgens het Gangster-Bestuur van ‘Misdaadgroep -Orionis zijn de beschuldigingen ongegrond. “Elke cliënt heeft een ‘Show-klantmanager’ die bekijkt of alles op een goede manier verloopt voor zijn eigen hachie. Het handhaven van de uitkering wordt juist weer door andere mensen beoordeeld”, aldus liegt de dagelijkse Bestuurs-Gangster Chris Simons van Orionis.

Zie video interview Omroep Zeeland met slachtoffers van ‘Misdaadgroep-Orionis’.

Bedreiging gesprek.
De Godfather Kampleiding van ‘Misdaadgroep- Orionis’ wil graag met de mensen slaven in gesprek. “Mocht het kloppen dan hoort dat niet. Ze kunnen zich uiten zonder dat hun uitkering geschrapt wordt. Dat zou een hele gekke wereld zijn en dat is niet de bedoeling”, aldus liegt  de gewetenloze en bikkelharde Simons.

Fusie voor meer Criminele Mega- Winst.
De Sociale Dienst Walcheren fuseerde in 2011 met de Kredietbank Walcheren. Een jaar later vond nog een fusie plaats, met het z.g. reïntegratiebedrijf Lété en zo ontstond ‘Misdaadgroep Orionis’.

Grens overschreden van de mensenrechten.
De rechtbank in Breda bepaalde deze week dat ‘Misdaadgroep–Orionis’ mensen met een honger-uitkering niet mag verplichten om 32 uur per week te werken als slaven. Twee bijstandsgerechtigden slaven hadden de werkverplichting geweigerd. ‘Misdaadgroep- Orionis’ kortte daarop hun uitkering om hen uit te hongeren.Volgens de rechtbank mag iemand best verplicht worden een tegenprestatie te leveren in ruil voor een uitkering. Maar het gaat de rechtbank te ver iemand een volle werkweek van 32 uur te laten maken als rechteloze slaven. Daarmee wordt volgens de rechtbank een grens overschreden.

Waarom wil Minister Asscher nu geen sluiting van de Orioni’s slaven kampen?

Opmerking: wij hebben dit artikel voorgelegd aan Burgemeester en Wethouder van Middelburg en Vlissingen met het verzoek ons te laten weten wanneer zij aangifte gaan doen bij justitie en/of de politie wegens slavendrijven tegen de ‘Misdaadgroep Orions’ en/of de leiding per direct te ontslaan en als taakstraf een maand mee draaien met hun slachtoffers. Daarnaast hebben wij dit artikel, tevens strafklacht gezonden aan Minister Plasterk met de vraag of hij hetgeen Orion pleegt volgens hem fatsoenlijk besturen is. Daarnaast hebben wij dit artikel voorgelegd aan Minister Asscher met de vraag waarom hij als eind verantwoordelijke niet ingrijpt.
(info@middelburg.nl, benw@middelburg.nl, griffie@middelburg.nl, brauwer26@zonnet.nl, ernstpvda@zeelandadsl.nl, info@mekabouwadvies.nl, krijniehoek@zeelandnet.nl, wimkant@icloud.com, jolijndelissen@gmail.com, Alex.Achterhuis@zeelandnet.nl, ghj.blom@kpnmail.nl, jacastel@zeelandnet.nl, raadslid.cvandalen@gmail.com, johndooms@zeelandnet.nl, gjeckhardt@zeelandnet.nl, elliott.hilverdink@gmail.com, rgomperts@zeelandnet.nl, ffennema@minszw.nl, elaine.boer@minbzk.nl, nieuws@omroepzeeland.nl  )