CDA Burgemeester Harry de Vries: “ ik kon niet fatsoenlijk rond komen van negen duizend euro per maand”.

PvdA Hoer-Ronald Plasterk’ de grootste leugenaar van 2012: “Ons land wordt fatsoenlijk bestuurd”.

Ruim 100 ‘Bestuurs-Gangster–wethouders’ met stille trom gedwongen weg in 2012-niemand gearresteerd.


AMSTERDAM-NOIR- Salaris, vergoedingen en pensioen Bestuurs-Gangsters burgemeesters’ in Banana Nederland. En  daar boven op wat zij stelen en plunderen met de Harry de Vrieswet in de hand.
Frauderende ex-burgemeester Bestuurs-gangster Harry de Vries (CDA) strijkt 2.5.ton wachtgeld op en arrives met ‘Big-Stip’ op het Elite-Gangster Billboard.
We stellen aan u voor: de bijna ex-burgemeester van Lingewaard, Harry de Vries (CDA). En Volksnieuws uit Amsterdam-Noir geeft Harry de Vries een fijne plek op het Elite-Gangster Billboard. Eigenlijk had Harry al ex-burgemeester moeten zijn per 25 oktober 2012, toen hij alweer (ja, u leest het goed, alweer) betrapt was op gesjoemel en foute declaraties. Hij kondigde aan op te stappen nadat de bonnetjesuitpluizers van RTL4 voor de tweede keer uitgevogeld hadden dat verkeerd declareren bij Harry in het bloed zit. In 2008 declareerde hij voor 28.000 euro foutief en in 2011 is.
Bron: Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

Crisis? Voor wie dan?
En nu blijkt er nog meer gejat te zijn door Harry de Vries aka ‘De CDA-Rat’. Bestuurs-Gangster ex-burgemeester Harry de Vries aka ‘De CDA-Rat’ van de Gemeente Lingewaard heeft lange tijd declaraties vervalst. In totaal verrijkte hij zichzelf met 2695 euro, blijkt uit een rapport van onderzoeksbureau van Kafi Integrity.Had Bestuurs-Gangster Harry de Vries geld nodig? Verdiende hij zo weinig? Moest hij leven van een bijstandsuitkering van rond de 1000 euro per maand? Moest Harry een keer in de maand naar de voedselbank? Als dat het geval zou zijn geweest konden wij wel begrijpen waarom Harry de boel loopt te pikken. Maar nee, niets van dat alles Harry verdiende tussen de 6 ruggen ( een rug =1000 euro) en 10 ruggen per maand, plus een kleine bijstands uitkering als onkosten vergoeding.
( Een burgemeester verdient minimaal € 5.747,72 (kleinste inwonersklasse) en maximaal € 10.325,86 bruto (grootste inwonersklasse).
Daarnaast krijgt hij of zij een onkostenvergoeding van minimaal € 661,43 (kleinste inwonersklassen) en maximaal € 712,21 per maand (grootste inwonersklassen) bron: Rijksoverheid.nl.
Zo declareerde hij ritten met de auto die niet hebben plaatsgevonden. Ook rekende hij meer kilometers dan er werkelijk was gereden. In totaal gaat het om ruim 3700 kilometer. Het onderzoek werd ingesteld nadat CDA-Rat Bestuurs-Gangster Harry de Vries opnieuw was betrapt op gesjoemel met declaraties en reiskostenvergoedingen. Om die reden stapte de CDA-Rat vorig jaar onmiddellijk op naar Spanje.De gemeentesecretaris ontdekte bijvoorbeeld dat hij kosten declareerde voor een eindejaarsbijeenkomst in het Duitse Kleef, terwijl hij daar niet was geweest. Toen zij hem wees op de fouten, corrigeerde De CDA-Rat-De Vries de bonnen over het vierde kwartaal van 2011 en het eerste half jaar van 2012. Hij schakelde ook de gemeentesecretaris en andere ambtenaren in om zijn probleem op te lossen. De gemeentesecretaris werd daardoor in januari op non-actief gezet.

Klasse Justitie.
De gemeente kan het bedrag z.g. niet terugvorderen, omdat het onderzoeksbureau heeft ontdekt dat er fouten in de gemeentelijke regelingen zitten en zal daarom hetgeen Harry de Vries aka ‘De CDA-Rat’ gaan verhalen op de lokale bijstandsmoeders. Ook doet de Gemeente geen aangifte tegen Harry de Vries aka ‘De CDA-Rat’ bij de politie en justitie, want in de gemeentelijke regelingen staat dat de Gemeente alleen aangifte doet tegen alleenstaande moeders in de bijstand.

Harry de Vries liet ons nog weten schijt te hebben aan de Gemeente en de publiciteit, aangezien hij al lang een breed met zijn corrupte Burgemeesters naad in Zuid-Spanje zit tussen de Russische bestuurs-Maffia en hun Hoochie mama’s Top- call girls.

Harry doet dan ook iedereen  die in Holland aan de G-honger ligt de hartelijke groeten uit zonnig, zwart Spanje; Olé!