Mensenrechten activist Joke Kaviaar drie maanden cel in Europa. 

( van onze Corrupte News of the World redactie)

John de Mol en Silvio Berlusconi

Amsterdam-Noir- ‘Pedo-Klokkenluider’ Mischa Kat drie maanden in de cel.
Mensen die zich verzette tegen de heersende (pedo) Elite voor de weerloze en radeloze (kinderen) verdwijnen per direct in de bak, maar Pedofielen Maffia Mediamagnaten staan boven de wet in Europa.

Nu geen Endemol ‘misdaadjournalisten’ die de duistere banden bloot leggen tussen  ‘Maffia Boss Joh de Mol’ en zijn compagnon ‘Maffioso–Pedo-Berlusconi’ en bijv. het Filmfonds. Nu horen wij niet de hoogste VVD-Boss van justitie Herman Bolhaar (Showbiz naam: ”Pretty Boy”).

‘Maffioso en Pedo-Silvio Berlusconi’ heeft zondag al zijn “ Walking Dead” aanhangers opgeroepen om maandagochtend om 10.00 uur naar het Paleis van Justitie in Milaan te komen. Daar wordt zijn proces over het seksschandaal Rubygate voortgezet.

Willen zij mij onder beleg houden? Dan gaan wij nu hen belagen”, aldus de ex-premier van hersendood ‘SBS- Italië’. Vrijdag mocht de 76-jarige ‘Pedo-Berlusconi’ van de rechtbank nog wegblijven bij de rechtszaak wegens een oogontsteking. Maar zaterdag stuurde het gerechtshof artsen naar hem toe die constateerden dat hij best naar de rechtszaal kan komen. Hij had hoger beroep aangetekend tegen een veroordeling tot 4 jaar cel wegens belastingfraude.

‘Maffioso en Pedo-Berlusconi’ had eerder al voor 23 maart opgeroepen tot een grote betoging tegen de ,,kanker van de magistratuur”. Kennelijk zet hij nu in op een eerdere aanval via mobilisatie op straat. Daarvoor gebruikt hij ook zijn mediamacht. De hoofdredacteur van het journaal van zijn veelbekeken zender TG4 zei zaterdagavond op prime time over de rechters en officieren van justitie: ,,Zij willen ons de burgerrechten afpakken.”

De z.g. fractievoorzitter van Berlusconi’s partij PDL in de Kamer reageerde zaterdag ook al woedend op de conclusies van de experts van het gerechtshof. ,,Nazi-artsen hebben op instigatie van een stalinistisch tribunaal een smakeloos oordeel uitgesproken”, aldus Fabrizio Cicchitto.

De magistratenvereniging ANM protesteerde na deze uitlatingen tegen deze ,,uitdaging van beginselen die de basis zijn van de grondwet en van rijpe democratieën”.

‘Maffioso Berlusconi’ heeft al jaren problemen met justitie. In zijn regeerperiodes probeerde hij die telkens op te lossen door wetten ,,ad personam” aan te laten nemen, die op maat waren gemaakt om hem persoonlijk of zijn familie of vrienden uit de problemen te helpen.

Eerder verschenen in deze rubriek: Compagnon ‘Maffioso Berlusconi’ van ‘Maffia Boss John de Mol’ razend en dol.