Silvio Berlusconi: Rechters Italië en Nederland erger dan maffia. Ushi uw geld is foetsie.
Italiaanse Maffia toestanden bij het 100% gesubsidieerde Filmfonds?

John de Mol en Silvio Berlusconi

( van onze Corrupte News of the World redactie)

Amsterdam-Noir-‘Boeven-Partij’ van Berlusconi: “Stalinistisch hof stuurt nazi’s op mij af”.

Eerlijke artsen die ‘Maffioso en Pedo Silvio Berlusconi‘ zaterdag in opdracht van het gerechtshof in Milaan hebben onderzocht, hebben vastgesteld dat de ex-premier van Italië niet te ziek is om terecht te staan in zijn zaak wegens belastingfraude en dus gewoon  ordinair commedia maakt zoals de eerste de beste ‘Realty Trash’ in de een of andere Endemol ‘vuilnisbakken–show’. De artsen zijn daarna met de dood bedreigd en te kakkerd gezet in een van Berlusconi z.g. TV- Nieuws programma’s voor de SBS-Hersendoden.

Pikant en verbijsterend in dit verband is dat beide ‘Maffioso Gents John de Mol en Silvio Berlusconi’  en eigenaars van Endemol in de top staan van ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’.

Organigram Misdaadgroep Peter R. de Vries sinds 1980

Die laatste Maffioso Peter R. is ook in La Hollanda ontelbare keren  als media-huurmoordenaar ingezet om personen niet welgevallig aan bepaalde  misdaadgroepen of bepaalde corrupte ‘Herman Bolhaar justitie’ ( Show-Biz naam: “Pretty Boy”)  volledig maatschappelijk af te branden of levenslang gevangenis in te helpen.

Misschien een feitje voor Zembla of reporter of de Nieuwe Reporter of de Slag om Nederland om eens diepgaand te onderzoeken?

‘Maffioso en Pedo Berlusconi’ heeft momenteel last van een oogontsteking. Daarom mocht hij vrijdag van de rechtbank in Milaan wegblijven bij het proces over het minderjarige, hoeren, seksschandaal Rubygate.

De corrupte fractievoorzitter van Berlusconi’s PDL reageerde zaterdag woedend op de conclusies van de experts van het gerechtshof. „Nazi-artsen hebben op instigatie van een stalinistisch tribunaal een smakeloos oordeel uitgesproken”, aldus de hysterische Fabrizio Cicchitto.
De magistratenvereniging ANM protesteerde na deze uitlatingen tegen deze „uitdaging van beginselen die de basis zijn van de grondwet en van rijpe democratieën”.

Eerder deze maand had ‘Maffioso, Pedo Berlusconi’ de mede eigenaar van Endemol samen met Maffia-Boss John de Mol de Italianen die dom en oppevlakkig zijn en nooit een boek lezen als SBS- “Wakling Dead” al opgeroepen op 23 maart massaal de straat op te gaan tegen de „kanker van de magistratuur”.