Oud-DNB directeuren Flip Klopper en Arnold Schilder handelde ook goed door 1, 2 miljoen euro te jatten van hun eigen DNB.

Flip Klopper Arnold Schilder

(door Pim van den Dool en bewerkt door de waarheid commissie)

Amsterdam-Noir-De Nederlandsche Blinde Bank (DNBB) heeft goed gehandeld door ‘SNS-Misdaadgroep’ toe te staan om de ‘Maffia-Property Finance’ over te nemen. Dat loog oud-divisiedirecteur Rudi Kleijwegt van DNB die in 2006 goedkeuring gaf voor de overname tijdens de hoorzitting in de Tweede Kamer  Kroeg over de nationalisatie van ‘SNS-Misdaadbank’. Dat is dus ongeveer hetzelfde om een Volkse-Godfather van een misdaadgroep zelf te laten verklaren over zijn eigen misdaden. Edelachtbare versufte toehoorders, wij hebben goed gehandeld door hier en daar een moordje te plegen en drugs te importeren, dus u hoeft ons te vervolgen.

Bovendien hebben de directeuren (= Dikke Deuren) van de DNB zelf ook lopen roven en plunderen.  Zo beroofde deze ‘Raten in pak’ n.b. hun eigen bank met de wet in de hand en komen nu met terugwerkende kracht als nog op het “Elite-Gangster-Billboard”.

Wij berichten daar uiteraard als enige reeds in 2009 over :‘Four eyed gang’ berooft Nederlandse Bank.
Afgelopen week hebben Flip Klopper en Arnold Schilder de Nederlandse Bank op de valreep samen voor globaal 1.2 miljoen euro beroofd. Zij wisten met een geniaal systeem de bewaking, het stille alarm en de plofkoffer te omzeilen. Deze twee elite-gangsters staan in kleine selecte kring bekend als de ‘four eyed gang’. Niet te verwarren met de groep van de Neus, oftewel de bijnaam van Holleeder. Deze twee elite gangsters waren in het geniep mede schuldig aan de financiële criminele crisis waardoor de halve wereld is leeg geroofd om hun onnavolgbare Hedonische levensstijl te financieren.Door de roof praktijken van deze elite gangsters verliest het gewone volk in rap tempo hun banen. Moeten zij o.a. twee jaar langer gaan door werken tot hun 67ste voordat zij met pensioen kunnen gaan en zich tot die tijd in leven houden met kleine criminaliteit zoals winkeldiefstallen.Door de roof praktijken van deze elite gangsters verliest het gewone volk in rap tempo hun banen. Moeten zij o.a. twee jaar langer gaan door werken tot hun 67ste voordat zij met pensioen kunnen gaan en zich tot die tijd in leven houden met kleine criminaliteit zoals winkeldiefstallen.”
Bron: Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

Maar goed wat is 1.2 miljoen op een bedrag van 3.7 miljard Foetsie in de Wereld van Glamour, VIP-Jetset Bankier-Gangster Tweede Kamer Kroeg? Niets toch. Kinderen geen eten in Nederland, daar hebben wij nog nooit van gehoord. Hoeveel arbeiders kinderen kunnen eten van 3.7 miljard, wawawa  wat …..zegt u daar nou? Er ging een rilling door de Tweede Kamer commissie.

De overname van  ‘Maffia-Property Finance’ door ‘SNS Reaal-Misdaadbank’ is indertijd niet door de directie van DNB goedgekeurd, maar op een lager niveau, door divisiedirecteur Kleijwegt. “Er werd op een positieve manier tegen het ‘Maffia-Vastgoed’ aangekeken, het was een aantrekkelijke tak van sport”, zei voormalig ‘Bankier-Gangster DNB-directeur Arnold Schilder’, die wel op de hoogte was van het feit dat Kleijwegt bezig was met het dossier  ‘Maffia-Property Finance’ en in die tijd zo als te doen gebruikelijk frequent in “Gents-Clubs” lag op kosten van de “Vastgoed Maffia Jongens”. “Er werd meer uitgegaan van ‘toestaan tenzij’.”

Volgens Kleijwegt heeft hij “zeer zorgvuldig gekeken toen hij in het bad lag met Volkse Top-Callgirls en Champagne” of er toestemming moest worden gegeven voor de overname. “Maar achteraf is het jammer dat het zo is gelopen. Met de kennis van nu, na de ‘Jan met de Pet Crisis’ door ons veroorzaakt zou ik een aantal aspecten wel anders wegen dan toen (kuch).” Toch blijft hij erbij dat het indertijd een goed  “Gents”-besluit  was.
 Daarna oogstte hij een spontaan applaus van alle leden van de Tweede Kamer Kroeg commissie voor zo een waanzinnige, aarstbrutale eigendunk. Hij keurde zijn eigen handel goed, geweldig vonden de Tweede Kamer Kroeg commissie leden het.

Minister van geen verstand van Financiën ‘VVD-Hoertje Dijsselbloem’ aka ‘De Onbenul’ (PvdB Partij van de Bankiers) stelde gisteren dat DNB het besluit om goedkeuring te verlenen aan de overname “te lichtzinnig” is genomen.

‘Godfather Piero Overmars’, de waarnemend voorzitter van de raad van Roof en Plunder commissarissen van ‘SNS Reaal Staat Misdaadbank’, zei vanochtend dat ‘SNS Reaal Misdaadgroep’ met de overname van “Maffia-Property Finance”  “zicht op het buitenland” kocht. Met de overname wilde ‘SNS Reaal-Misdaadgroep’ minder afhankelijk worden van de hypotheekmarkts. “Het besluit is toen genomen volgens gebruikelijke  geen gezeik , iedereen rijk-procedure”, stelde Overmars. “Gaat ons risicoprofiel omhoog? Wat is de cultuur bij ‘Maffia-Property Finance’?”, waren volgens hem vragen die daarbij werden gesteld.

Accountant wil jaarrekening SNS nog niet goedkeuren.
De externe accountant van het Super Corrupte KPMG Peti de Wit zei tijdens de hoorzitting dat KPMG de jaarrekening van ‘SNS Reaal Staats Misdaadbank’ pas wil goedkeuren, als er duidelijkheid is over de fraude bij de vastgoedtak. De Wit noemde de aangifte van SNS Reaal tegen een oud-directeur “schokkend”. Nou dan moet het wel heel erg zijn, want die oplichters van de KPMG tekenen zo een beetje alles blindelings als er maar vet betaald wordt.

Buck de Kop van  Jut.

Voormalig interim-topman Buck Groenhof aka ‘de Oude Geile Beer’ van SNS  “Maffia-Property Finance” (PF) werd vorige maand opgepakt na verdenkingen van onder meer witwassen bij PF. SNS Reaal had op 8 februari aangifte gedaan bij het ‘ SBS-Openbaar Ministerie’ vanwege de misstanden. Nou , gezien het feit dat Buck Groenhof als enige in de bak zit dan moet hij wel een hele kleine boefje zijn in dit Elite-Bankier-gangster gezelschap zo niet onschuldig.

“U kunt er zeker van zijn dat wij deze situatie onderzocht willen hebben voordat wij onze handtekening zetten onder de jaarrekening van 2012″, stelt De Wit. Zijn collega-accountant Jaap van Everdingen gaf eerder tijdens de hoorzitting al aan dat de boeken over 2011 werden goedgekeurd, terwijl duidelijk was dat SNS Staats-misdaadbank ‘weinig ruimte’ had om nieuwe tegenvallers op te kunnen vangen en daar kan zelfs een “Aap-Olphen” niks tegen doen.

Hoe het ook zij er 3.7 miljard weg en niemand van de echte Grote ‘Elite-Gangster Bankiers’ gaat ook maar een dag de bak in: “Breaking News: 3.7 miljard foetsie door ‘Misdaad-bank SBS-real’. Niemand de bak in”.