Het topje van de ijsberg.”
“Geen één van de 10.000 ‘Bankier-gangsters’ of ‘Bestuur-Gangsters’ in de bak. De slag om Nederland is verloren.

( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie  i.s.m. onze betrouwbare corrupte  Afrikaanse dictator-redactie)

Loek HermansAmsterdam-Noir-“Senatoren-Tuig” krijgen het warm onder hun corrupte dubbele petten. Veelvraat Loek Hermans’, de gewetenloze, egoïstische  fractievoorzitter van de ‘VVD-Misdaadgroep’ in de Eerste Kamer, ligt onder vuur om zijn criminele rol in het faillissement van thuiszorg concern Meavita in 2009. Als voormalig voorzitter van de Raad van Toezicht heeft hij zich mede schuldig gemaakt aan wanbeleid, stelt Abvakabo FNV en heeft zich daarmee een plekje verworven op het “Elite-Gangsters Billboard”.

Bovendien heeft deze ‘VVD-Veelvraat Loek Hermans’ naast zijn lidmaatschap van de Eerste Kamer nog 18 andere banen in deze tijd van werkloosheid. Zelfs Superman zou dat niet kunnen bolwerken. Maar de ‘VVD-Veelvraat Loek Hermans’ toch al een man op leeftijd heeft daar geen enkel moeite mee….. Corruptie?

Nederland het land van de Banen-Corruptie.
In Banana-Nederland wordt in tegenstelling tot bijv. Spanje of Afrika de politicus niet omgekocht met envelopjes met cash poen, maar met z.g. fake banen. Zo is ‘VVD-Veelvraat Hermans’ geen uitzondering onder de Senatoren in de Eerste (Corrupte) Kamer. Het krioelt er van de ‘Ratten in pak’ met allerlei ‘Fake-banen’. Het is werkelijk waar een Kamer van Eerste klas “Corrupt Politiek Tuig”, waar zelfs de “Kleine VVD-Gangsters” als Jos van Rey met jaloezie naar kijken. Is het dan niet Strafbaar? Natuurlijk, is het strafbaar, maar wie moet types als de ‘VVD-Veelvraat Loek Hermans’ gaan vervolgen. Zijn partij genoten de Minister van Klasse Justitie het “VVD- Zwijn Ivo Opstelten”? Of zijn partij genoot Fred “Big Head” Teeven? Wij dachten van niet. Het is niet voor niks dat die twee ‘VVD Volks-onderdrukkers’ als bazen op justitie zitten. De ‘VVD-misdaadgroep’ is niet gek. Zij zitten daar primair om hun zelf en hun  criminele partij genoten uit de bak te houden.

‘PvdA-Hoeren’ krijgt een zeer pijnlijke spiegel voorgehouden.
En hun coalitiegenoten de ‘Hoeren van de partij van de arbeid’( Partij van de Bankiers) dan ? Die hebben zelf zo veel crimineel boter op hun hoofd, dat die steevast de andere kant opkijken als weer eens een “Kleine VVD-Gangster” betrapt is op Corruptie en roven en plunderen van de massa. M.a.w. zij doen niet onder voor de ‘VVD-Misdaadgroep’ in het roven en plunderen van de massa.

Meavita ging in 2009 failliet met een schuld van 48 miljoen euro. Veel Abvakabo-leden raakten hun baan kwijt en werden daarna gedwongen te werken voor een slaven-uitkering in één van de ‘VVD- Werk-Kamp(fen)’. Nu stelt de vakbond dat de Elite-Gangsters te weten elf directeuren en toezichthouders, waaronder de ‘VVD-Veelvraat Hermans’, wisten van de slechte financiële situatie, maar daar niks aan deden.

Abvakabo baseert dit op een uitgelekt concept-rapport over het faillissement van de thuiszorgorganisatie, opgesteld door de Ondernemingskamer in Amsterdam. Uit het rapport blijkt dat de Raad van Bestuur en Raad van Commissarissen ‘riskant, ongeloofwaardig en onbegrijpelijk’ opereerden. In gewoon Nederlands dat zij dus crimineel corrupt zijn.

‘VVD- Veelvraat Hermans’ wil pas reageren wanneer het definitieve rapport is verschenen. Toch loopt de VVD-prominent imagoschade op en dat is niet de eerste keer. Hermans werd eerder bekritiseerd toen bestuursvoorzitter van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers, politiek gangsterin Nurten Albayrak, op non-actief werd gesteld vanwege haar hoge salaris en de angstcultuur die zij zou creëren binnen de organisatie. Hermans was toen ook voorzitter van de Blinde Corrupte Raad van Toezicht.

In EenVandaag gaan VVD’er-Gangsters en Abvakabo in op de misdadige rol van Hermans. Kan hij nog wel aanblijven als VVD-fractievoorzitter, Godfather in de Eerste Kamer? Het antwoord is ja, want anders kunnen ze markant de hele Eerste Kamer wel opheffen of arresteren.

Opmerking: wij hebben dit artikel voorgelegd aan de leden van de Eerste Kamer met de vraag wat zij gaan doen inzake ‘Bestuur-Gangster Loek Hermans’ en hun zelf met hun ‘fake-banen’.

(gert.riphagen@eerstekamer.nl, postbus@eerstekamer.nl,