Het topje van de ijsberg.”
“Geen één van de 10.000 ‘Bankier-gangsters’ of ‘Bestuur-Gangsters’ in de bak.

( van onze corrupte justitie redactie i.s.m. onze Koninklijke corrupte provincie redactie)

Jacques TichelaarAmsterdam-Noir-De Drentse Roof en lieg commissaris van de Koningin van de “Familie Nooit Genoeg” beroeps ‘Bestuurs-Gangster Jacques Tichelaar’ is onder vuur komen te liggen omdat hij zich als Maffioso bemiddelaar heeft gemengd in een zakelijk conflict tussen zijn ‘Rat in pak’ zwager en de gemeente Coevorden.  Tichelaar zijn “CV” leest uiteraard weer als dat van een Klassiek Bestuurs-Gangster, die nooit ook maar een dag eerlijk in het bedrijfsleven heeft gewerkt voor zijn brood.

‘Beroeps-Leugenaar Tichelaar’ schrijft maandag in een brief aan Provinciale Staten van Drenthe dat hij „zuiver en integer” te werk is gegaan zoals een ‘Hoer van de PvdA’  betaamd, maar de bemiddeling vanwege de familie Maffia-banden beter niet had kunnen doen nu hij op heterdaad betrapt is. Volgens Tichelaar is hij vooral „facilitator, “Coruptor” geweest en heeft hij zich inhoudelijk niet met de ruzie tussen zijn zwager en Coevorden bemoeid. Die vechten een juridische strijd uit om 1,5 miljoen euro in verband met een zwaar corrupt horecaproject. Toch geeft de z.g. commissaris toe dat „ik op deze manier kwetsbaar ben geraakt”. Nou, nou, wat een onverwacht eerlijkheid van een ras Bestuurs-Gangster. Ondanks zijn moment van ‘eerlijkheid’ gaat hij per direct op het Elite-Gangster Billboard. De PvdA heeft daarin tegen zijn publicatie inzake hun gewaardeerde ‘partij-Hoer Tichelaar’ op hun website opgeheven. Waarom?

Volgens ‘Beroeps-Leugenaar Tichelaar’, die vaak stiekem te hulp wordt geroepen als Koninklijke-“Coruptor”- bemiddelaar door zijn ‘Ratten in pak’ familie, vrienden en kennissen van de Golf en “Gents Club”, is het onterecht dat hem nu mogelijke belangenverstrengeling wordt verweten. „Daar distantieer ik mij van.” Toch geeft de CvdK ( Rovers -Hoofdcommissaris van de Koningin van de “Familie Nooit Genoeg”) toe „dat ik op deze manier kwetsbaar ben geraakt”. „Dit betekent dat ik in de toekomst op geen enkele wijze meer bij een bemiddeling zal optreden waar mogelijk een Maffia-familielid bij betrokken is en dat scheelt mij een vermogen aan zwart “Coruptor- poen”.” Ben ik eerlijk of niet?”

2012- Het jaar van de “Media-Pulp-Politie Staat”: “VVD-Justice.”
De VVD-Justitie van “Zwijn Ivo Opstelten” en zijn Crimefighter Volks onderdrukker  Fred “Big Head” Teeven hebben ons bij monde van hun beroeps-leugenaar Wilfred Kortman, 
Hoofd persvoorlichting en beleidspresentatie, plaatsvervangend directeur laten weten geen onderzoek te gaan doen tegen de ‘PvdA-Hoer Tichelaar’ zolang zijn partij de “VVD-misdaadgroep” in de regering blijft steunen.

Opmerking: wij hebben de provincie Drenthe verzocht ons te laten weten of zij per direct hun “Coruptor- Commissaris” van de Koningin Tichelaar op staande voet zonder wachtgeld zullen gaan ontslaan. Daarnaast hebben wij de PvdA verzocht ons te laten weten of zij  hun ras ‘PvdA-Hoer-Tichlaar’ per direct gaan royeren als partij lid.

(post@drenthe.nl, statengriffie@drenthe.nl, j.vanberkum@drenthe.nl, e.veenstra@drenthe.nl, j.pannekoek@drenthe.nl, w.mastwijk@drenthe.nl, a.vanberkel@drenthe.nl, p.oosterlaak@drenthe.nl, m.vandertol@drenthe.nl, t.stelpstra@drenthe.nl,

g.vandinteren@drenthe.nl, f.vanrhee@drenthe.nl,info@coevorden.nl, rboerma@raadcoevorden.nl, ralbring@raadcoevorden.nl, jvandalen@raadcoevorden.nl, jvanderploeg@raadcoevorden.nl, fklasen@raadcoevorden.nl, amerts@raadcoevorden.nl,