500 aangiften armoede bij Kinderombudsman tegen het “Rechts-Links” kabinet.

( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie)

Amsterdam—Noir –Tsunami van ‘Elite- en Bestuurs-Gangsters-Corruptie’ gaat verwoestend over Nederland. En laat een spoor van hongerende kinderen achter, maar voor Royale, V.I.P-party’s is altijd geld.
Mahatma Gandhi:”Armoede is de ergste vorm van misdaad”.Hoezo Armoede
Fatsoenlijk honger lijden in Nederland onder de Partij van de Arbeid. ( Partij van de Bankiers) Als er weer eens een misdaad-bankje van de ‘gabbers in crime’ van het “Politieke Tuig” omvalt is er oeps, opeens 3.7 miljard  in één dag, maar als kinderen van arme sloebers hongerlijden is er geeeeeeeen geld in Den Haag. Zijn ze gewetenloos crimineel of niet?

Opstand ‘VVD-hongerlijders’ omdat zij niet meer te eten hebben door de zorgpremie”.
Of wat te denken, toen die volgevreten huilebalken van de ‘VVD-misdaadgroep’ een paar tientjes meer aan zorgpremie moesten  gaan betalen? Ook toen weer was het “Haagse Politieke Tuig” er als de kippen bij om die eerlijke maatregel in één dag terug te draaien. Geld is dan geen probleem!

Maar over de arbeiders kinderen die dagelijks honger lijden horen wij niemand in de “Tweede Kamer Kroeg”.

Welke politieke partijen zijn verantwoordelijk dat kinderen in Nederland fatsoenlijk honger lijden? Wanneer wordt daar een  justitie onderzoek naar gedaan? Bij de Kinderombudsman zijn ongeveer 500 wanhopige kreten binnengekomen bij het meldpunt over armoede. Kinderombudsman Marc Dullaert maakte dit maandag bekend bij EenVandaag en RTL. Het meldpunt werd 12 februari geopend. Zo’n 377.000 kinderen groeien volgens Dullaert op in armoede en honger, dat is één op de negen kinderen. „Kinderen vertellen dat er niet voldoende te eten is, dat er geen goede kleren zijn”, aldus Dullaert in EenVandaag. „Dat ze bang zijn dat de elektriciteit wordt afgesloten of dat de verwarming uitstaat. Dat ervaar ik als schokkend. Het gaat om basisdingen waarvan je mag verwachten dat ze er zijn.”

Voor de zomer wil de Kinderombudsman met conclusies en aanbevelingen komen. „Gemeenten zijn vrij om hun eigen  hongerde kinderen beleid te voeren. Ik wil graag weten of al die verschillende aanpakken effectief zijn”, zegt Dullaert. De Gemeente Amsterdam liet bijv. weten in dit verband voorlopig geen geld te hebben voor hongerde kinderen, omdat zeven miljoen of meer moeten uitgeven op 30 april 2013 voor  het exclusieve, V.I.P Feestje van “Koning-zoon Willem Alexander” en zijn Argentijnse
(exotische bruid) lease Koningin Maxima. Misschien is het een idee om de hongerende kinderen uit Amsterdam te lokken met een gratis maaltijd, mits zij de hele dag Leve de Koning roepen en met vlaggetjes te zwaaien?

Afijn, wij  willen graag weten wanneer de verantwoordelijke politici worden opgepakt door justitie en veroordeelt voor het (mede) verantwoordelijk zijn dat kinderen dagelijks honger lijden in Nederland!