UvA Prof. Alexander Rinooy kan met Mega-Stip op het Elite-Gangster Billboard!

( van onze Elite-gangster redactie)

Alexander Rinnooy KanAmsterdam-Noir– Paul Scholten (rechtsgeleerde UVA): “Wie hetzelfde anders zegt, zegt iets anders.“Helaas is onze oude, ooit gewaardeerde UvA nu ook prominent met hun ‘sieraad’  ‘Prof’. Alexander Rinnooy Kan  vertegenwoordigd op het “Elite-Gangster Billboard”.

Paul Scholten draait zich om in zijn graf.
Als Paul Scholten nog had geleefd had hij zeker van schaamte geëist dat zijn borstbeeld met zijn adagium: “Wie hetzelfde anders zegt, zegt iets anders” dat op de binnenplaats hangt bij de UvA per direct zou worden verwijderd.

Op 11 februari 2013 interviewde “We Are Change Rotterdam” ‘Rat in pak’ Alexander Rinnooy Kan. Tegenwoordig is ‘De Rat Rinnooy Kan’ ‘Hoogleraar- Corruptie’ te Amsterdam. Van 2006 tot 2012 was hij kroonlid/voorzitter van de Sociaal-Economische Raad, de SER. We vroegen hem of de grootverdieners en de geld graaiers primair verantwoordelijk zijn voor de huidige financiële crisis. Meneer ‘Rat in pak’ Rinnooy Kan was van 1996 tot 2006 onder andere lid van de Raad van Bestuur van ‘ING Misdaadgroep’. Voor deze nevenfunctie ontving hij 2,2 miljoen Euro aan uitkeringen. Willem Middelkoop noemde Rinnooy Kan destijds een ‘graaier’, voelt hij zich terecht 
aangesproken?

 Nee, bij een Mega-Graaier moet u toch eerder denken aan mijn collega’s die met tientallen miljoen, zo niet miljarden per jaar naar hun villa’s gaan, terwijl zij bijv. net daarvoor hun Misdaadbank failliet hebben geholpen en het gewone volk met een rest schuldtje van 3.7 miljard hebben opgescheept, Uuh, kan ik u wellicht interesseren voor een paar aandeeltjes? Ik ben namelijk ook lid van Trilaterale commissie, een privé-organisatie opgericht in 1973 op initiatief van David Rockefeller. En tussen u en mij  gezwegen daar vindt u echte geen kleine Graaiertjes.  Er is kritiek geleverd op de organisatie door politieke activisten en academici van politieke wetenschappen. De Trilaterale Commissie wordt genoemd in verschillende complottheorieën, waaronder de Rhodes-Milner Ronde Tafel groepen. Samen met de Bilderbergconferentie en de Council on Foreign Relations wordt de TLC in een aantal theorieën wel gezien als de grote machtsdriehoek van de heersende elite.

Graag niet verder vertellen, aldus Alexander Rinnooy Kan.

Bron: WearechangeRotterdam

Opmerking: wij hebben de UvA en het Concertgebouw NV en de Balie verzocht ons te laten weten of zij er geen bezwaar tegen hebben om te worden geassocieerd met een Mega-Graaier, ‘Elite-Gangster Alexander Rinnooy Kan’, die n.b. prominent lid is van een duistere Elite-Gangster groep De Trilaterale Commissie.Daarnaast hebben wij D’66 verzocht ons te laten weten of zij inmiddels Alexander Rinnooy Kan als lid van hun partij hebben geroyeerd.(persvoorlichting@uva.nl, redactie-uvaweb@uva.nl, w.vanderaa@uva.nl, H.G.Baaijens@uva.nl, R.vanHouten@concertgebouw.nl, T.P.Erdmann@uva.nl, A.H.G.RinnooyKan@uva.nl,communicatie@debalie.nl, info@uvh.nl, info@d66.nl)

Noot: Klassiek Elite-gangster CV van Alexander Rinnooy Kan.
Rinnooy Kan heeft meerdere nevenfuncties. Zo is hij onder andere voorzitter van de Raad van Commissarissen van Het Concertgebouw N.V., voorzitter van de Raad van Toezicht van het Prins Bernhard Cultuurfonds,[2] voorzitter van de Raad van Toezicht van de Stichting Lezen & Schrijven en voorzitter van de Raad van Toezicht van De Balie. Verder is hij voorzitter van de Wetenschappelijke en Maatschappelijke Adviesraad Universiteit voor Humanistiek. Ook is hij voorzitter Raad van Toezicht AMC. Hij zit tevens in het Comité van Aanbeveling van de Nederlandse Wereldwijde Studenten om het studeren in het buitenland te stimuleren.Hij heeft een eredoctoraat in de economie van de Vrije Universiteit Brussel en werd door dagblad de Volkskrant in 2007, 2008 en 2009 uitgeroepen tot de meest invloedrijke man van Nederland. Rinnooy Kan is lid van D66 en het innovatieplatform. Tevens is Rinnooy Kan lid van de Internationale Elite-gangster  Trilaterale commissie