VVD-Justice: ‘Rat in pak’, niet in de bak, maar wel op het Elite-Gangster Billboard.

Imtech

(door Pim van den Dool en bewerkt door de waarheidscommissie)

Amsterdam-Noir-De Vereniging van Effectenbezitters (VEB) wil dat de bonussen van het criminele bestuur van Imtech worden teruggevorderd. “Zwijn  Ivo Opstelten” en zijn Crimefighter Volks onderdrukker Fred “Big Head” Teeven van Klasse Justitie en Veiligheid Bankier-Gangsters weigeren gehoor te geven aan het verzoek van het VEB.:” ‘VVD- Rat in pak’ vervolgen wij niet.”

Volgens de VEB is het overduidelijk dat het bedrijf, dat al wekenlang in opspraak is door fraude, een te positief beeld heeft geschetst over de financiën.
De beleggersvereniging reageert op de afschrijving van driehonderd miljoen euro die de technische dienstverlener vanochtend meldde. Daarop daalde het aandeel van Imtech op de AEX direct met bijna veertien procent.

‘Iedereen’ moet bezuinigen roepen ze in koor in Den Haag.
Elite-Gangster ‘Rat in pak’ Topman René van der Bruggen ontving jatte in 2010 en 2011 jaarlijks iets meer dan een half miljoen euro aan bonus, bovenop zijn vaste Mega- Graaisalaris van ongeveer zevenhonderd duizend euro. Zijn gabber in crime Financieel  Crimineel-Goochelaar Top-Elite-Gangster Boudewijn Gerner jatte beide jaren rond de 250 duizend euro aan bonus.

Schade voor fraude in Polen 150 miljoen euro foetsie.
De technische dienstverlener maakte eerder deze maand bekend dat er mogelijke fraude was gepleegd in Polen. Door de schade die Imtech in Polen leed, voldeed het bedrijf niet meer aan de leningvoorwaarden van de banken. Vanochtend meldde het bedrijf dat de schade in Polen waarschijnlijk 150 miljoen euro betreft.

‘VVD-Rat in pak’, niet in de bak.
Nou, dat zien wij die Kleine Volks Criminelen alwaar de ‘VVD-Misdaadgroep’ met zijn pulp-media keihard, verbeten jacht op maakt niet met zijn alle bij elkaar jatten in een jaar. Toch zit er geen één van deze Mega-dieven en plunderaars in de bak. ‘Rat in pak’, niet in de bak. Met de ‘Volkse Criminele  Schlemielen’ loopt het standaard slechter af:

Ook in Duitsland blijkt het bedrijf er slechter voor te staan dan gedacht. Daar wordt een even groot bedrag afgeschreven. Het bedrijf stelde vandaag ook dat “onze financieringsstructuur onvoldoende robuust is gebleken”. Om de financiële klap op te vangen, wordt voor vijfhonderd miljoen euro aan nieuwe aandelen uitgegeven. Wie daar nog intrapt is rijp voor een onderzoekje in het Pieter Baan centrum.

“Lange tijd ging de overnametrein van ‘Misdaadgroep- Imtech’ voort en werd de topman bewierookt”, stelt een woordvoerder van de VEB tegenover persbureau Novum en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. Volgens de zegsman blijkt uit de mededelingen van Imtech dat het bedrijf inmiddels zelf ook kritisch is op de gang van zaken de afgelopen jaren. “Ze fakkelen alles uit het verleden af.”

VEB: Bonussen terugvorderen via ‘Claw Back’.
De VEB wil dat de slapende en blinde raad van commissarissen de bonussen van de Elite-Gangster-top terugeist. Volgens de beleggersvereniging kan dat via een zogeheten ‘claw back’, als blijkt dat de beloning is gebaseerd op onjuiste financiële gegevens. De VEB-woordvoerder benadrukt daarbij het terugvorderen van de gejatte bonussen geen prioriteit moet krijgen boven het weer gezond maken van het bedrijf.

Topman-Godfather Van der Bruggen legde vanochtend de voorzittershamer neer en gaat tot zijn pensionering in april door als gewoon ‘Rat in pak’ bestuurslid. De financiële Roof en Plunder-Topman stapte eerder deze maand al op en wordt sindsdien regelmatig gesignaleerd in de selectieve, exclusief,  crisis bestendige “Luxe Gent-Clubs”.