Italiaanse Maffia toestanden bij het 100% gesubsidieerde Filmfonds?

( van onze Internationale Elite-gangster redactie i.s.m. onze corrupte pulp-film redactie

John de Mol en Silvio BerlusconiAmsterdam-Noir- ‘Pedo Endemol-eigenaar Berlusconi’:” Mussolini deed veel goede dingen net zo als ik”. De rechters en officieren van justitie in Italië en Nederland zijn erger dan de Siciliaanse maffia. Dit stelde althans oud-premier Pedo en Maffioso en volle compagnon van ‘Maffia Boss John de Mol’ Silvio Berlusconi zaterdag. De uitlatingen van de mediamagnaat, die  o.a. mede eigenaar is van Endemol zijn los van de inhoud, ook een schending van de regel dat op de laatste dag voor de verkiezingen geen media-pulp-campagne meer wordt gevoerd. De regel moet burgers tijd tot nadenken geven  en om  dan bijv. naar de hoogste gesubsidieerde hersenverpulver-film ooit (toegewezen bijdrage: € 687.798 ) door het Filmfond “Ushi uw geld is foetsie” te gaan zien. Corruptie van het Filmfonds? Of is het Bestuur en de directie van het Filmfonds gewoon eerlijk Hersendood? Of worden zij gechanteerd in deze door bepaalde Maffia?

Daar in een volgend artikel meer over, nu weer terug naar de ‘Bersluconi- Maffia-Show’.

Maffiabaas en compagnon van John de Mol in het nauw.
‘Pedo- Maffioso-Berlusconi’ sprak tijdens een bezoek aan het trainingscomplex van zijn voetbalclub AC Milan, aldus persbureau ANSA. „Bij ons en in Nederland is de magistratuur een gevaarlijkere maffia dan de Siciliaanse maffia, en dat zeg ik wetende dat het een grote zaak is en ik zelf een van de grootse witwasser-katvanger van die zelfde Maffia”, aldus Berlusconi.

Opmerking; aan: directie en Raad van Toezicht Filmfonds
t.a.v. Prof.drs. Geralch Cerfontaine en mr. Susi Zijderveld e.a. personen.
Wij hebben het Filmfonds verzocht ons te laten weten welke personen die bijna zeven ton gemeenschap geld aan die commerciële pulp- ‘film’ USHI hebben  toegekend.
N.b. de hoogste subsidie ooit uitgekeerd aan een Film? Waarom?
En op welke gronden dat besluit is genomen. Daarnaast willen wij graag vernemen van het filmfonds wat een dergelijke ‘film’ toevoegt aan het Nederlandse culturele erfgoed en/of leidt tot vernieuwde inzicht of nadenken van een bredere publiek.
Wij achten een dergelijke extreme commerciële pulp- RTL- ‘film’ zelfs een gevaar voor de toch al zo aangaste Geestelijke gezondheid, dus waarom wordt die ‘film’ gesubsidieerd uit algemene middelen . Worden de hersens van de gewone burgers al niet genoeg aangetast door de dagelijkse bombardementen met ‘Ik hou van Holland’ en kinders uit melk Shows  en ‘Onbenullen die van duikplanken vallen’ van lieden als Maffia-Boss John de Mol en aanverwante? Is het Filmfonds niet bedoelt voor aankomend jong talent om  bijv. niet commerciële  films als Berlin Alexanderplatz een kans te geven te maken?

‘Corperate- Crime’ zwaar over vertegenwoordigd in het Filmfonds
In de Raad van toezicht zitten Mr. Pearl Dias, mr. Susi Zijderveld, Emile Fallaux, Max van Praag, Jan Peter Schmiettmann en Gerard van der Stelt .
Eén en ander wringt des te meer, aangezien de Raad van Toezicht van het Filmfonds bestaat uit mensen die nagenoeg alle markant gerekend mogen worden tot de Elite- Corperate business, die dagelijks realen en dealen met lieden als John de Mol, en pulp bedrijven als Endemol, Sanoma,  Talpa, RTL, SBS voor hun reclames en anderszins. M.a.w. waar is in godens naam die zeven ton subsidie op gebaseerd in deze? Wij hebben sterke vermoedens dat hier sprake moet zijn van ‘Corperate-crime corruptie’ en/of wie zal het zeggen chantage van bepaalde personen van het z.g. Filmfonds. (d.boonekamp@filmfonds.nl, b.beyer@filmfonds.nl, )