Resolutie: ‘Haal internationaal Gerechtshof weg uit Nederland vanwege Joris Demmink.
‘Christen’ krant Trouw vervalt in zijn oude geloof van heksenjacht op Micha Kat. Malleus Maleficarum.

Demmink kop

Amsterdam-Noir-In het Amerikaanse Congres is bij het Huis van Afgevaardigden een resolutie ingediend om het Internationaal Gerechtshof uit Nederland weg te halen.

Bluffer ‘Top Justitie Pedo Boss Demmink’ zet zijn ‘Pr- Pedo-man Peter R. de Vries’ in zijn hemd.
Het Congres leest kennelijk niet de NRC politie scribent Marcel Haenen en de Trouw. En kijken kennelijk ook niet naar de ‘Pedo-Pr-man Maffioso Peter R. de Vries’ bij de Wereld Graait Door want die stellen immers dat Demmink een keurige integer hoogste baas van het OM en achter de schermen ook die van hun was , of stiekem nog is?


(‘Trouw Heksenjager Adri Vermaat’ verlopen van de drank, dementerend en altijd in voor een ‘gratis’ dineetjes van het “Pedo-OM.”)

De hamvraag: waarom wordt Demmink kost van kost beschermd door de ‘VVD-misdaadgroep’.
Maar men kan aan zijn klompen aanvoelen dat Demmink op een schat aan Staatsgevaarlijke  explosieve informatie zit, die wie weet hoeveel extreem hoog geplaatste koppen kan doen rollen als hij zou gaan leeglopen. Waarom zou anders o.a. de VVD-er Minister van justitie “Zwijn Opstelten” en zijn pulp-media zo halsstarrig deze minderjarige Schandknapen misbruiker jaar in jaar uit beschermen?

Afijn, wat de resolutie voor consequenties heeft voor de afdeling van Nederlandse ‘Hopsa-Demmink Helsinki comité’ is nog niet helemaal duidelijk. Eist het Congres ook dat het Nederlandse Helsinki comité zichzelf opheft?

Dat meldt website De Demmink Doofpot. Het internationale Hof van Justitie, gevestigd in het Vredespaleis, geldt als het belangrijkste gerechtelijke orgaan in de Verenigde Naties. De resolutie is opgesteld door congreslid Chris Smith, die op 4 oktober een hoorzitting voorzat over de ‘Pedo-Doofpot-affaire-Demmink’. Daar kwamen onder meer een slachtoffer en de advocate van twee andere slachtoffers aan het woord. De beschuldigingen tegen Demmink omvatten onder meer verkrachting en seksueel misbruik van minderjarige jongens en houden al tientallen jaren aan, zonder dat de Nederlandse justitie (onder leiding van diezelfde Demmink, die eind oktober met pensioen is gegaan) ooit serieus onderzoek naar de kwestie heeft willen doen.

‘Geen bewijs’
De resolutie dringt aan op het wijzigen van artikel 22 van het Statuut van het Internationaal Gerechtshof, waarin is vastgelegd dat het Hof zetelt in Den Haag. Geen overheidsfunctionaris kan boven de wet staan, stelt Smith, zeker niet als het gaat om mensenhandel en kindermisbruik. Hij benoemt expliciet de beschuldigingen van slachtoffers die stellen in hun jeugd door Demmink in Turkije te zijn verkracht. Ook baseert hij zich op de verklaringen van de voormalige Turkse politiechef Korkmaz N. Menzir, tevens oud-minister van Transport, die heeft bevestigd dat Demmink in de jaren ’90 meermalen in Turkije is geweest, onder verschillende (schuil)namen, op zowel officiële als privé bezoeken. De Nederlandse regering heeft recent nog verklaard dat er ‘geen bewijs is’ dat Demmink in die periode in Turkije was, nadat eerder stelliger werd gezegd dat hij er niet geweest was.

Mensenhandel
Nederland krijgt er in de resolutie bovendien van langs omdat, ofschoon de Nederlandse wet maximum gevangenisstraffen voorschrijft van acht tot achttien jaar bij veroordeling wegens mensenhandel, de gemiddelde straffen hooguit twee jaar bedragen, waarvan slechts iets meer dan een jaar daadwerkelijk wordt uitgezeten.

CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt, die eerder schriftelijke vragen over de affaire Demmink stelde, noemt de Amerikaanse resolutie “zeer schadelijk” voor het aanzien van het restant van de Nederlandse rechtsstaat.