( van onze corrupte News of the World redactie)

Matthijs van NieuwkerkAmsterdam-Noir- ‘Maffia-Schandknaap Matthijs van Nieuwkerk’: Kukukeleku de centen zijn niet meer van u.
En daar was Peter R. gisteren weer bij zijn Schandknaap Mathijs van Nieuwkerk om zijn rooitje op te halen. Iedere keer dat ‘Loverboy Peter R.‘optreedt bij zijn minnares de 100% gesubsidieerde VARA incasseert Maffioso Peter R. de Vries 1000,- euro. Kassa!

Ratelband met de huurmoordenaar van Peter R. de Vries in Mega Strafzaak,Tsjakka!
Vroeg Matthijs van Nieuwkerk hem naar zijn nauwe duistere banden met de verdachte Panorama Pyromaan journalist Koen Scharrenberg en huurmoordenaar Rob Zegerius, die nu terecht staan wegens poging tot moord, afpersing, brandstichting, bedreiging ,fraude en witwassen. Nee, dat zou de goede duistere relatie tussen Peter R. en de z.g. Linkse VARA met zijn Miljonair Schandknaap Matthijs van Nieuwkerk alleen maar verstoren.

Nee, Peter R. kwam alleen maar even zijn 1000,- euro gemeenschap geld ophalen en wil natuurlijk niet worden lastig gevallen met het feit dat Peter R. de Vries er een heuse misdaadgroep op na houdt en waarvan nu weer een aantal van zijn leden terecht staan.

Organigram Misdaadgroep Peter R. de Vries sinds 1980

Hij bralde wat pas geleerde dure woorden met een triomfantelijke buiten proportionele  Grote Pan als amateur psycholoog over de Zuid-Afrikaan Oscar Pistorius  en Matthijs van Nieuwkerk kukelde het uit van genot.

De misdaden die Peter R. de Vries zijn groepsleden Koen Scharrenberg en Rob Zegerius hebben gepleegd zijn gewoon gedaan in Nederland en zijn minstens zo schokkend, zo niet schokkender als die Oscar Pistorius mogelijk heeft gepleegd in het ‘Verwegie Zuid-Afrika’ waar niemand zich aan de Graai maar door Tafel een buil aan kan vallen.

En over zijn jarenlange ‘gabbers in crime’ Koen Scharrenberg en Rob Zegerius had Peter R. als insider alles over kunnen vertellen, mits zijn Schandknaap Matthijs daar naar had gevraagd.

Panorama  ‘De Vries-Laffia’ bedreigt en intimideert Steven Brown ter Rechtszitting.
De  verlopen Rode Haan Matthijs van Nieuwkerk had zelfs kunnen vragen waarom Koen Scharrenberg samen met zijn collega het ‘Panorama Hoerenjong de Bruine Rat Bas van Hout’ en een Knokploegje econoom en ing. Steve Brown n.b. tijdens een rechtszitting  hebben bedreigd.

Is dat spektakel nieuws of is dat sensatie-nieuws?
Maar de verlopen Rode Haan Matthijs van Nieuwkerk kijkt wel uit. Hij wil ook nog een paar dagen meer mee en niet als een geplukte z.g. Rode- Haan de Maffia-Braadpan in.

De ‘Show–optredens’ van  de rechtens vastgestelde Maffioos Peter R. de Vries zijn zo langzamerhand op zich een bloot rechts en nieuws feit. In welk land ter wereld kan een Maffioso bij een z.g. Linkse gesubsidieerde omroep iedere keer 1000,- euro ophalen?

Opmerking: wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan de directie en Raad van toezicht van de VARA en de redactie van de Wereld Draait door. Tevens hebben wij de redactie van de Wereld Draait Door verzocht ons te laten weten waarom zij  Peter R. de Vries niet gevraagd hebben naar de Mega-strafzaak inzake Emile Ratelband, Koen Scharrenberg en Rob Zegerius, temeer het een vaststaand feit is dat Peter R. de Vries met deze Volks-criminelen al jaren werkt, etc.