‘Bedreiging’ geschenk uit de hemel voor Minister Jeroen Dijsselbloem.

( van onze goed gelovige redactie) 

Sjoerd van Keulen om 21.03.12Amsterdam-Noir-‘Zielige’ Top-Bankier-Gangster Sjoerd van Keulen is z.g. ernstig bedreigd en daarom ondergedoken met zijn gejatte 13 miljoen euro bonus bij zijn zwarte bankrekeningen te Lech, Zwitserland.

Hij is echt bedreigd laat hij huilend de pulp-media weten en niemand zet er vraagtekens bij.

Dat meldde RTL Nieuws en de NOS vanavond als schapen die hem napraten. Godfather Sjoerd van Keulen heeft het advies gekregen van drs. H. (Dick) W.M. Schoof van Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid Bankier-Gangsters een aantal weken weg te blijven.
Hij zou worden bedreigt door Bin Laden.

Daar en tegen zijn er harde geruchten dat de werkelijke reden is dat Sjoerd van Keulen een deal heeft gesloten met justitie om Kroongetuigen te worden tegen zijn ex-misdaadbende en wellicht verklaard dat de recentelijke arrestatie’s van vijf SNS-directeuren. Dus wie weet zit Sjoerd van Keulen en zijn familie nu gezellig op de koffie bij de Kroongetuige Staats-miljonair Moordenaar Peter La Serpe. Als dat maar goed gaat, want voordat je het weet heeft Sjoerd La Serpa zijn staatsmiljoenen ontfutseld met een ‘Foetsie investering gouden bergen’ onroerend goed project.

Doofpot voor miljarden fraude door de SNS bepleit door ‘PvdA-Top-Hoer Jeroen Dijsselbloem’.
Hij zal dan ook niet bij de hoorzitting in de Tweede Kamer Kroeg op 8 maart zijn en dat komt de ‘Top- PvdB-Hoer Jeroen Dijselbloem’ maar wat erg, erg goed uit.
De rest van het voormalig Top van ‘SNS- Misdaadgroep’ heeft ook al laten weten niet te verschijnen voor de Tweede Kamer Kroeg commissie voor de hoorzitting. (Wie moeten zij dan nog horen? Elkaar dan maar?)

Zij worden kennelijk niet bedreigd door Bin Laden, maar hebben gewoon openlijk schijt aan de Tweede Kamer Kroeg commissie met hun  hoorzitting. De miljarden poet is binnen en de SNS-Godfathers trekken een lange neus naar het Nederlandse Volk. Dat hadden de Bank ‘Ratten in pak’ moeten flikken in Amerika om zo een senaat of congres commissie te schofferen, dan had direct de FBI en/of IRS hun villa’s en zwarte bankrekeningen uit elkaar getrokken, maar niet onze fijne drs. H. (Dick) W.M. Schoof van Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid van Bankier-Gangsters, die lult ook gewoon maar wat uit zijn ‘drs.- nek’.

Door zijn z.g. vlucht is  ons nu wel opgemerkt dat Sjoerd van Keulen nog niet op het Elite-Gangster billboard stond en hebben bij deze die nalatigheid hersteld.

Billboard Elite- Gangsters