( van onze Klasse justitie redactie i.s.m. onze Doofpot redactie) 

Amsterdam-Noir. De ‘Ratten in het pak’ zijn weer betrapt ( Burgemeester = Beroeps Crimineel).
Gerard DaandelsEr ontstaat zo langzamerhand een wachtlijst voor het Elite-gangster Billboard van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.
Wij kunnen de toevloed van Elite, Bankier en hun Bestuurs-Gangsters niet meer bij benen. Afrikaanse dictators kijken met steeds meer jaloezie en afgunst naar Banana-Nederland.
Wij hebben uit een betrouwbaar, corrupt lek binnen het  “Rechts-Links-Kabinet” vernomen, dat er inmiddels een Warlord en een gewone ‘Royaal-Dictator-zoon’ stage lopen bij  het “Rechts-Links-kabinet” om de verfijnde kneepjes van het “Dutch Fatsoen-Corruptie” onder de knie te krijgen.

Lek in de Beroeps-Crimineel-Burgemeester Doofpot.
Het uitlekken van een rapport uit de Doofpot over bestuurlijk-gangster gesjoemel heeft burgemeester Hilko Mak (CDA) van de gemeente Deurne zaterdag doen besluiten tot een ingelaste vergadering aan het eind van de middag. Hij heeft hiervoor alle fractievoorzitters uit de gemeenteraad uitgenodigd, zo liet een beroeps-leugenaar-woordvoerster van de gemeente weten.

Het Eindhovens Dagblad meldde zaterdag dat bij de verkoop in 2011 van een complex in Deurne toenmalig ‘Burgemeester-Bestuur-Gangster Gerard Daandels’ (CDA) heeft getracht om met geld van een belanghebbende ondernemer een bezwaarmaker af te kopen. Zeg maar een “Jos van Reytje VVD-gangstertje”.

De krant en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir beschikken over een geheim rapport van een onderzoeksbureau, dat in opdracht van de gemeenteraad is uitgevoerd en dat bij een gewone, simpele burger direct naar de politie zou zijn gezonden.

Vrije Bestuur-Marktwerking met dank aan de ‘VVD-misdaadgroep’.
‘Nep -Christen Bestuurs-Gangster Burgemeester-Beroeps- Crimineel Daandels’ kon op het gebied van duistere grondzaken volledig zijn eigen Bestuurs-Gangster gang gaan en omkopen wie hij wilde en zwart geld in zijn zak steken, staat erin. Tot nu toe heeft deze ‘Beroepscrimineel –Burgemeester’ nog geen uurtje in de cel doorgebracht. De cel is er alleen voor de “Volkse  Criminele-Schlemielen” die een ‘kip’ heeft gestolen in de Supermarkt of een bijstandmoedertje, die zwart een toilet heeft lopen boenen voor een paar tientjes bij wrang genoeg types als ‘Burgemeester -Beroeps- Crimineel Daandels’. Hij heeft wel een plekje veroverd op het Elite-Gangster Billboard, maar dat zal hem en de rest met hun over het algemeen vol gevreten varkenskoppen een worst zijn, zolang de gestolen poen maar in de zakken van de Ratten in het pak blijft.

Billboard Elite- Gangsters

Huidig burgemeester Mak de Doofpot zegt het te betreuren dat een conceptversie van het rapport bij de krant en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir terecht is gekomen, want het zou in zijn Doofpot blijven. Hij wil de fracties bijpraten en bespreken hoe het nu procedureel verder moet om het alsnog in zijn ‘Bestuur-gangster- Doofpot’ te laten verdwijnen.

Opmerking: wij hebben justitie verzocht ons te laten weten wanneer zij Gerard Daandels gaan arresteren. Daarnaast hebben wij het CDA verzocht ons te laten weten wanneer zij Gerard Daandels gaan royeren. En de B&W van Deurne verzocht ons te laten weten wanneer zij het gestolen en fraudeerde geld terugvorderen en wanneer zij het wachtgeld gaan stop zetten. En wanneer zij naar behoren en op grond van Rechtsgelijkheid aangifte gaan doen tegen Gerard Daandels  bij de politie en de FIOD, zoals Deurne wel doet bij Bijstand gevallen, etc.

(info@deurne.nl, h.mak@deurne.nl, h.kerkers@deurne.nl, j.ragetlie@deurne.nl, g.kusters@deurne.nl, w.kortman@minvenj.nl, P.Heerma@tweedekamer.nl, )