Bestuurs-Gangster banen staan alleen open voor de Good Old Boy’s van de gevestigde Elite-kliek van het CDA, VVD en de PvdB. ( partij van de Banken, voorheen PvdA )

pvv stevedol

( van onze  werkloze Tweede Kamer Kroeg redactie)

Amsterdam-Noir-Van de twaalf PVV-Kamerleden die vorig jaar na de verkiezingen zijn vertrokken, heeft nog niemand een  lucratieve bestuur-gangster-baan kunnen vinden. Dat schrijft het AD. Niet alleen hebben de ex-Kamerleden last van de crisis, ook helpt het niet dat ze de PVV op hun cv hebben staan. Of hun Knor-uiterlijk ook een rol speelt is niet helemaal duidelijk, wel konden zij per direct als schoonmakers bij een aantal moskeeën aan de slag. Nou, aan het vinden van een Farce en Show Bestuurs-Gangster baantje  hebben intens corrupte types als ‘CDA-Rat Verhagen’ totaal geen last van.

‘Rat-CDA-Maxime Verhage’ heeft inmiddels meer ‘banen’, dan menselijk mogelijk gedaan kunnen worden en dan doet zijn Rat-uiterlijk en gedragingen er ook niet toe.

De oud-parlementariërs denken dat ze het lastiger hebben op de arbeidsmarkt, omdat hun partij een slecht imago heeft bij werkgevers, zo meldt het AD. ‘Het is een feit dat je als oud-PVV-Kamerlid moeilijker aan een baan komt’, stelt Hero Brinkman, die vorig jaar na veel strijd bij de PVV de deur dichttrok. ‘Het is jammer dat je niet op je kwaliteiten wordt beoordeeld’, vindt oud-Kamerlid Willie Dille.

De meeste oud-PVV-Kamerleden noemen het ‘verschrikkelijk’ dat ze van wachtgeld moeten leven. Partijleider Geert Wilders ageerde in het parlement meermaals tegen de riante regeling voor oud-politici; nu maken zijn voormalige Kamerleden er massaal gebruik van.

Terwijl ze zo aan de slag kunnen in de ‘VVD-Kampf- kassen’, tomaten plukken, paprika’s of in de bloembollen. O ja, dat bedoelen ze natuurlijk niet, ze zijn natuurlijk op zoek naar een  directie -Bestuur of Bankier-Gangster functie met een auto en chauffeur, een groot bureau met secretaresse. En het salaris moet op minimaal op de Balkenende norm liggen. Erg “verschrikkelijk” dat wachtgeld. Beste Hero en Co, ga eens kijken in de havens van Rotterdam!!! Krokodillentranen.