‘PvdA top-Hoer-Minister Top-Hoer Jeroen Dijsselbloem’: uitkering 550,000,- SNS-Bankier-Gangster verdedigbaar.

Geen één van de 10.000 ‘Bankier-gangsters’ of ‘Bestuur-Gangsters’ in de bak.

( van onze Klasse Justitie redactie i.s.m. onze nette  PvdB-bonus redactie)

Amsterdam-Noir-Met de PvdA( =PvdB) iedereen Miljonair en toch socialist!
Jeroen DijsselbloemGisteren was een Historische dag want de PvdA hield op formeel te bestaan.

Berichten wij gisteren al voor aanvang van het ‘Noord-Koreaans debat’ in de Tweed Kamer Kroeg dat kost wat kost het grote fraude Geheim van miljarden van de SNS-misdaadbank onder de corrupte Elite-gangster pet moest blijven werd dat bericht diezelfde avond in het z.g. debat bevestigd door de ‘PvdA-Top-Hoer Jeroen Dijsselbloem’ en zijn jonge ‘PvdA hoertje’ de ‘Ja-knikker Pees-Kamerlid Henk Nijboer‘.

‘PvdA- Top-Hoer Minister Jeroen Dijsselbloem’ van ‘Financier de Bankier-Gangsters’ weerstaat de show-druk van de Tweede Kamer Kroeg en blijft bij de uitkering van de nieuwe ‘SNS-Godfather  Gerard van Olphen’ van 550.000 euro verdedigen. En met die opvatting heeft deze ‘Top-Hoer Jeroen Dijssselbloem’ gecapituleerd voor het rauwe moorddadige Casinokapitalisme en zie hier de nieuwe PvdA , de PvdB of te wel de Partij van de Bankier-Gangsters zonder beschaving.

‘Top-PvdB-Hoer-Dijsselbloem’ wil wel dat de nieuwe SNS-misdaad-top er alles aan gaat doen om te bezien of bonussen kunnen worden teruggehaald bij hun gabbers de oud-bestuurders-Bankier-Gangsters die verantwoordelijk zijn voor de neergang van het concern, zei hij woensdagavond in een debat (kuch). Hij temperde wel bij voorbaat de verwachtingen. En dat is logisch, want wie bij zijn volle verstand vraagt aan collega dieven om het gestolen geld terug te halen bij hun eigen college-dieven?

De nieuwe misdaad-top moet ook bekijken of een oud-bestuurder-Bankier-Gangster als Sjoerd van Keulen aansprakelijk kan worden gesteld voor de foute (= criminele) beslissingen die hij in de periode 2006-2008 nam. Sjoerd van Keulen is inmiddels  naar Aruba, the place to be voor Bankier en Bestuurs-Gangsters kundig vertrokken met gestolen miljoenen van het Klootjesvolk  .

Mega-uitkering 5 ton is verdedigbaar als stiekeme loopjongen van de Bankier-Gangsters.
Gerard van OlpenDe Kamer sprak in het debat over de nationalisatie van SNS-misdaad schande over de uitkering aan de ‘Aap-directeur’ Bankier-gangster  Gerard van Olphen. Maar de PvdB (= Partij voor de Bankier-Gangsters) ‘Top-Hoer-Dijsselbloem’ bleef herhalen dat het verdedigbaar is en dat hij een vakman nodig heeft om het SNS-misdaadgroep met een balans van 130 miljard euro veilig te stellen. De Bankier-Gangster Van Olphen moet proberen zo veel mogelijk van de 3,7 miljard euro die de Staat namens de belastingbetaler in de bank moest steken, terug te krijgen. De werkelijk reden is dat hij als oud SNS-Elite-Gangster er voor moet zorgen dat de Megafraude van miljarden Geheim blijft.

These scams hit us right where we live.
‘PvdB –Top-Hoer Dijsselbloem’ vindt dat de toon van het debat over de vroegere SNS-Misdaad-top de afgelopen dagen „erg ver” ging. „Er was bijna sprake van een heksenjacht.” De nieuwe bestuurder Van Olphen, die overigens 1 miljoen euro minder gaat krijgen dan in zijn vorige baan, mag daar niet de dupe van worden. „Ga niet van de heer Van Olphen een boeman maken.”  Het wordt gebracht alsof deze gewetenloze Bankiers-Boef nu zo alturistisch is dat hij 1 miljoen euro inlevert om te mogen werken voor het goede doel de SNS-Misdaadbank.

De waarheid is dat deze Mega-Graaier werkloos thuis zat en zonder deze Staats-baan nooit meer een eerlijke baan in zijn hele leven zou hebben gevonden.

Wie is hier nu volslagen Maf op het criminele af?

In Amerika of Duitsland zou nog de dag dat de SNS op het punt van faillissement stond de FBI en de politie een inval hebben gedaan en arrestatie verricht, maar in PvdB en VVD- Misdaadland is er voor de Heren Bankiers de Doofpot en Aruba.

(Deutsche Bank ligt onder vuur. Met 500 agenten heeft de Duitse politie een inval gedaan bij het hoofdkantoor van Deutsche Bank in Frankfurt. Er is een onderzoek ingesteld naar de medebestuursvoorzitter van de bank, Jürgen Fitschen (foto), en financieel directeur Stefan Krause wegens grootschalige belastingontduiking.De twee worden onderzocht omdat ze de belastingaangifte van de bank over het jaar 2009 hebben ondertekend. Volgens de bank zijn fouten in het aangifteformulier later verbeterd, maar dat is volgens de aanklagers mosterd na de maaltijd.Internationaal netwerkTenminste 25 werknemers van de bank worden verdacht van serieuze belastingontduiking, het witwassen van geld en het blokkeren van de rechtsgang. Deutsche Bank werkt naar eigen zeggen mee aan het onderzoek.De bankmedewerkers zouden deel uitmaken van een groot internationaal netwerk dat de afgelopen jaren voor vele miljoenen aan belastingen ontdook. De criminelen wisten op een slimme manier btw-opbrengsten van de verkoop van CO2-emissierechten achterover te drukken.)
Bron: zaplog

De ‘PvdB- Hoer-Minister Jeroen Dijsselbloem’ loog wel dat hij vindt dat de uitkeringen in de financiële misdaad-sector in de breedte hoog zijn en dat hij daarover spreekt met de Nederlandse misdaad-banken. VVD-Kamerlid Mark Harbers en lid van de partij, die de grondlegger is van al deze roofpraktijken en Mega-graai salarissen uitkeringen had gesteld dat de beloning in de bankenmisdaad-sector „over de hele linie fors omlaag” kan. Harbers zei dat de cao voor bankpersoneel nog steeds „goudgerand” is.

Balkenendenorm is alleen voor de Domme Elite en bestuur-gangsters.
‘PvdB-Top-Hoer Dijsselbloem’ vindt niet dat de balkenendenorm (187.000 euro) toegepast moet worden op de bankensector, zoals diverse Kamerleden opperden.

‘Top-Bankier-gangster Gerrit Zalm’ aka “De Harde” breekt lans voor zijn misdaad-bankwezen.
Hij wees erop dat met instemming van de Kamer bij staatsdeelnemingen meer wordt betaald dan de balkenendenorm en dat dat ook nodig is. Ook de Staats-uitkering  van de ‘VVD-Godfather Gerrit Zalm’ bij ABN Amro (750.000 euro) is nog „een klap hoger” dan wat de nieuwe SNS-top-gangster gaat krijgen aan uitkering.

Gerrit Zalm

Doofpot Evaluatie voor ‘Bankiers-Tuig’.
Nu horen wij geen hysterisch gekrijts in hun pulp-media om keiharde straffen van de VVD -Law en Orde Boys “Zwijn Ivo Opstelten” en zijn secondant ‘Fred Big Head Teeven’. Nee, nu zijn zij even muisstil als het gaat om hun partij genoten de Bankier-Gangsters. Miljarden gestolen van het Klootjesvolk, so what?

‘PvdB-Top-Hoer-Dijsselbloem’ van de VVD-misdaadgroep kondigde aan dat zowel zijn ministerie als De Nederlandsche Bank (DNB) de eigen rol bij SNS Reaal-misdaadbank gaan evalueren. Is net miljarden onder hun reet vandaan gejat door hun vrienden en bekende en dat gaan zij dan wel even zelf onderzoeken. Wie is hier nu Maf op het criminele af?

Ook komt er een Doofpot evaluatie van de werking van de Interventiewet, die bij de volledige onteigening van alle aandelen SNS-Misdaadbank voor het eerst is ingezet. `De blinde en slapende DNB is al tot de conclusie gekomen dat in 2006 nooit goedkeuring had mogen worden verleend aan de koop door SNS van de risicovolle en omvangrijke vastgoed maffia-portefeuille.

Maffia-Bouwfonds van ABN Amro van VVD-Godfather Zalm aka de harde
De Doofpot-Minister Jeroen Dijsselbloem vindt een onafhankelijk onderzoek naar het SNS-Fraude-debacle niet nodig. Mocht de Kamer daar anders over denken, dan zou de Algemene Rekenkamer dat het beste kunnen verrichten. Nee, er zijn miljarden gefraudeerd in de Vastgoed poot van de SNS en daar is geen onderzoek naar nodig. Laat staan een strafrechtelijk onderzoek!

Angst onder AOW’ers voor uitkeringsfraude.
Onderzoek doet dit “Rechts-Links” kabinet alleen bij fraude van een paar tientje van bijv. weerloze stumpers als een alleen staan bijstandsmoeders of een bejaarde echtpaar dat wel of niet soms samen te vaak een maaltijd uit de voedselbank deelt.

Het grote SNS Fraude Geheim bekend bij Volksnieuws uit Amsterdam. Zeer schokkend.
Later zullen wij met schokkende feiten komen m.b.t. de miljarden-fraude die gepleegd is door de SNS i.s.m. de Maffia met de vastgoed poot, waarbij de Vastgoed fraude aan de As in Amsterdam in het niet valt.

Eerder verschenen in deze rubriek:

Aap benoemd als nieuwe directeur bij Staatsbank SNS-Reaal.

Kleine belegger SNS kookt van woede door roof van VVD-’Snake Rutte en zijn ‘PvdA-Hoer Minister Jeroen Dijsselbloem’.

Breaking News: 3.7 miljard foetsie door ‘Misdaad-bank SBS-real’. Niemand de bak in.

Noot: Cirsis. Voor wie dan?
SNS-toplieden baden in een Orgie van luxe
De twee gangsters die de met 3,7 miljard euro belastinggeld genationaliseerde bank-verzekeraar SNS Reaal de afgelopen tien jaar hebben leeg geroofd, Sjoerd van Keulen en Ronald Latenstein, hebben uitstekend voor zichzelf gezorgd zonder enige risico te worden vervolgd door PvdB (= voorheen PvdA) en VVD-justice.
Oud SNS-topman Sjoerd van Keulen houdt zich sinds de nationalisatie van SNS Reaal schuil in zijn kapitale villa in Laren.
De twee gewetenloze Elite-Gangsters, die beiden in 2002 toetraden tot het bestuur, ontvingen voor hun diensten samen ruim 13 miljoen euro, zo blijkt uit de jaarverslagen van 2002 tot en met 2011.
Van Keulen ontving van oktober 2002 tot en met april 2009 bijna 7 miljoen euro. In 2006 en 2007 zag de topman respectievelijk 1,4 en 1,8 miljoen euro bijgeschreven op zijn rekening.
Latenstein beleefde zijn topjaar in 2007 toen hij 1,2 miljoen euro incasseerde met dank aan de PvdB en hun Boss de VVD-Misdaadgroep.
Opmerking: wij hebben het bestuur en betrokkene van de PvdA( of is het al formeel de PvdB) verzocht ons te laten weten of zij akkoord zijn met de nieuwe ‘Doofpot en niet vervolgen- partij lijn’ inzake Bankier-gangsters uitgezet door Minister Jeroen Dijsselbloem en zijn Ja-knikker Nijboer en of onze informatie correct is dat de Partijnaam vanaf gisteren verandert is in de Partij van de Bankiers (PvdB) .
(h.nijboer@tweedekamer.nl, voorzitter@pvda.nl, lhurkmans@pvda.nl, redactie@pvda.nl, js@js.nl, )