Jos Demmink
Eén van de gewraakte artikelen over Demmink in het AD.

‘OM-twitter primeurs’ door hun twee louche journalisten in precaire zaken.
Het ‘Bolhaar- OM’ ( Show-Biz naam: “Pretty Boy” ) heeft tegenwoordig twitter Perswoordvoerders  te weten  Maffiajournalist Peter R. de Vries en de z.g. NRC- misdaad-journalist Marcel Heanen.

De walgelijke Hoera. hoera, en krokodillentranen twitter van Peter R. de Vries. Schermafbeelding 2013-02-06 om 10.45.12

NRC misdaadjournalist Marcel Heanen  is de buikspreekpop in de ‘Pedo-Demmink zaak’  van het ‘Bolhaar-OM’ en Maffiajournalist Peter R. de Vries  in de Marianne Vaatstra zaak.

Marcel Haenen, redacteur van NRC Handelsblad en het ‘Bolhaar-OM’, heeft via Twitter laten weten dat mr. Joris Demmink, de voormalige secretaris-generaal van Klasse en Pedo-Justitie het AD dagvaart en had daarmee de primeur. Peter R. de Vries twitterde  als eerste de vermeende en betwiste DNA uitslag in de Vaatstra zaak.

Helaas weet Heanen niet te melden wie de kosten betaald van deze eindeloze, komt geen end aan-bodemprocedure bij het peperdure z.g. advocaten kantoor (kuch). Is het de belasting betaler of Pedo- Demmink zelf? Laten wij nu even wel deze primeur hebben!

Onze lekkende politiebron heeft ons getwitterd dat het “VVD-Zwijn Opstelten” de vette  advocaten rekening van zijn oude gabber Demmink betaald met Staatsgeld en houdt u vast die rekening rond de 100 duizend euro bedraagt.

Twitter politiebron


( Pedo-Pr-man Maffioso Peter R. de Vries verdedigt zijn OM-Pedo-Boss Demmink tegen beter weten in )

Kennelijk bedient het ‘Corrupte-Pedo-OM’ gedeelte zich nu van handlangers in de journalistiek door het primeurs te laten twitteren. Wij vinden het een bizarre ontwikkeling: ‘OM-Twitter nieuws’ door z.g. onafhankelijke journalisten. Wat voor zieke gedachte zou daar nu weer achter zitten?

Drugsbaron in spijkerbroekPikant is dat dit ‘Journalisten-Tuig–Duo’ Haenen & De Vries al meer dan een decennia (stiekem) werken voor bepaalde corrupte justitie. Zo beschrijft econoom en ing. Steve Brown reeds in ‘Drugsbaron in Spijkerbroek’ in 1994 een één- tweetje tussen Haenen en Maffioso Peter R. de Vries om Steve Brown aan de media-pulp schandpaal te nagelen.

Demmink  ligt ‘pas’ een decennia  onder vuur wegens aantijgingen van kindermisbruik, het Algemeen Dagblad is nu middels Marcel Haenen Twitterend  gedagvaard.

Getuigen
De dagvaarding voor de rechtbank Rotterdam lijkt een reactie op de uitdaging die de nieuwe stichting voor onderzoeksjournalistiek De Roestige Spijker, vrijdag neerlegde bij de advocaat van Demmink, mr. Harro Knijff. De stichting wil de artikelen herpubliceren die onderzoeksjournalist Koen Voskuil in oktober in het AD publiceerde. Daarin werden getuigen aangevoerd die Demmink in de jaren tachtig in contact hadden gezien met een beruchte jongenspooier. Volgens het AD zijn de getuigen bereid hun verklaringen over Demmink onder ede te herhalen. De Roestige Spijker wilde van Knijff de zekerheid hebben dat hij niet namens zijn cliënt tegen herpublicatie zou optreden.

Stilzwijgen
Dat doet Knijff nu dus wel. Daarmee is de affaire Demmink in een nieuw hoofdstuk aangeland. Tot nu toe zocht Demmink zijn verdediging vooral in stilzwijgen, zelfs toen op 4 oktober in het Amerikaanse congres een hoorzitting over de beschuldigingen tegen hem werd gehouden. Overigens kiest Demmink voor een langdurige bodemprocedure. Zijn tegenzet kan dus ook een vorm van tijd winnen zijn. Bovendien zullen de getuigen zich nu bekend moeten maken, wat ze wellicht niet graag doen.

Gebluft?
Overigens meldde NRC al eerder dat Demmink een bodemprocedure tegen het AD zou opstarten. Maar daar werd tot dusver geen invulling aan gegeven, waardoor het vermoeden was ontstaan dat Demminks advocaat had gebluft. Mogelijk was dit ook zo, maar was deze houding na de uitdaging van De Roestige Spijker niet meer vol te houden.

‘Agendatechnisch’
Advocaat Knijff laat evenwel weten via een bericht in het Nederlands Dagblad dat de enige reden voor de late dagvaarding op maandag jl. is “dat ik daar agendatechnisch niet eerder aan toe ben gekomen”, wat wel een erge goedkope leugen is. Maar goed in Banana-Nederland waant het “Tuig in Zwarte Toga” zich  terecht niet alleen boven de wet, maar ook boven de waarheid.
Bron:
 katholiekenieuwsnblad.nl