( van onze Tweede LSD kamer redactie)

Diederik-SamsomAmsterdam-Noir– Samson: “Wie wat bewaart, kan wat inleveren bij de Ultra Rijken Elite-gangsters”.

De door de ‘VVD-misdaadgroep’ dol gehoereerde- PvdA-lijder Diederik Samsom „weigert te zeggen” dat de ouderen het enige slachtoffer zijn van de economische  “Jan met de Pet crisis”. In tegenstelling tot zo’n 40 jaar geleden vormen mensen van boven de 50 de rijkste groep van het land. (Zijn dat niet de Bankier-Bestuurs-Gangsters? Toevallig de ‘Kaste’ waar Samson zelf toe behoort.)

Dat is op zich logisch . 40 jaar geleden haalde markant haast niemand uit de partij van de arbeid klasse de 60 jaar. Zij hadden zich voor die tijd al dood gewerkt voor de heersende klasse.

De kennelijk Gek gehoereerde Samson gaat verder: Zij bezitten gezamenlijk 30 tot 40 procent van het totale vermogen, omdat het gros zich voor het overgrote deel zich het leplazures hebben gewerkt en zuinig en spaarzaam hebben geleefd.  De Dolgedraaide ‘PvdA Hoer-Samsom’ hallucineerde dat maandag tijdens een door het damesblad Libelle georganiseerde bijeenkomst in Den Haag.

Samsom kreeg daar veel vragen uit de zaal over de inkomensachteruitgang die het gevolg is van het overheid roof de arme, zieke en Oma’s beleid leeg. Hij erkende dat de weerloze ouderen worden getroffen door een stapeling van roof en pluk de oudjes maatregelen die hun koopkracht aantasten en adviseerde de dames aan de LSD te gaan. Bovendien krijgen ze te maken met lagere pensioenen. Maar de roof-ingrepen met de wet zijn volgens de ‘PvdA- Hoereer-lijder’ onvermijdelijk om de Neo-Liberalen economie weer gezond te maken om weer te kunnen worden leeg geroofd door zijn ‘VVD-Loverboy’s’. Daar is de afgelopen jaren te lang mee gewacht, zei hij als slaafse Hoer van de ‘VVD-misdaadgroep’.

Woede over topinkomens is farce van ‘PvdA- Hoer-Samson’.
Samsom toonde z.g. begrip voor de woede over topinkomens van de ‘VVD-misdaadgroep’ en een aantal Ministers in zijn regering na het debacle met SNS Reaal-misdaadbank, dat vrijdag voor 3,7 miljard werd genationaliseerd. „Iedereen baalt daar enorm van loog hij.” Hij vond dat zijn Boss de premier Mark “Snake Rutte” vrijdag niet geïrriteerd had mogen reageren op vragen van de media over de uitkering van 5,5 ton van de nieuwe SNS- Bankier-Gangster Gerard van Olphen. Anderzijds kon hij zich de reactie van zijn Loverboy “De Snake-Premier Mark” ook wel weer voorstellen. „Hij was de hele week bezig geweest met 3,7 miljard Foetsie te maken en opeens kreeg hij te maken met slechts 5,5 ton jaarlijkse uitkering-kje van de Staat aan een VVD Bankier-gangster.” Hij kon overigens niet goed uitleggen waarom zijn Loverboy ‘Boss Mark Rutte’ niet bij zijn eerdere plan was gebleven om een Aap als bankdirecteur aan te stellen bij de SNS- Staats misaad-bank, maar gelukkig zaten de Libelle dames al lang een breed aan de LSD.