Breaking News: 3.7 miljard foetsie door ‘Misdaad-bank SBS-real’. Niemand de bak in.

SNS Reaal Misdaadgroep

( van onze Elite-gangster redactie i.s.m. onze corrupte VVD- justitie redactie)

Banken beroven mensenAmsterdam-Noir- Banken beroven mensen” is de titel van een boek geschreven door  econoom en ing. Steve Brown  in 2008 en hij wordt anno 2013 meer dan in gelijk gesteld.

Terechte onbegrip, boosheid, teleurstelling en machteloosheid. Kleine beleggers die geld hadden gestoken in SNS-misdaad bank en nu alles kwijt zijn door een ordinaire bankroof met de wet in de hand, voelen zich ronduit bestolen en dat zijn ze ook. Dit blijkt uit een karrenvracht aan e-mails die gedupeerde beleggers naar ons stuurden. Eerder uitte Jan Maarten Slager, voorzitter van de VEB, al zijn onvrede over  de roof met de wet in de hand op de kleine beleggers. De Grote beleggers( Elite-gangsters) blijven zoals te doen gebruikelijk weer eens buiten schot.

Dat Slagter juridische stappen overweegt, geeft beleggers hoop dat ze nog iets van hun geld terugzien(kuch). Zij voelen zich bedonderd en bestolen voor het vertrouwen dat ze in SNS-misdaadbank hebben gehad én gehouden. Met Roof de kleine belegger nationalisatie zijn de aandelen echter onteigend. „De laatste maanden begreep ik dat SNS het moeilijk had, maar ik hield vertrouwen en verkocht mijn aandelen niet. Het bedrag vertegenwoordigde ons totale spaargeld om over 10 jaar een deel van onze hypotheek te kunnen aflossen”, zegt een kleine belegger.

„Ons leven staat op zijn kop”, zegt een man uit Breda, een vluchteling uit Afghanistan. „Sinds we hier kwamen, hebben we keihard gewerkt. Geld dat onze kinderen verdienden met vakantiewerk is, op advies van SNS, in SNS-aandelen gestopt. Ik heb dat aangevuld. We gebruikten het als spaarpot, voor als de kinderen een huis zouden kopen en zouden gaan trouwen. De laatste dagen praten we nauwelijks meer met elkaar.” Een andere kleine Belegger: “wij zijn gewoon beroofd en die Bank-directeuren dieven worden niet eens vervolgt en mogen hun gestolen miljoenen van ons gewoon houden.”

Meldt deze ‘Staats’ bankoveral bij Misdaad-noniem bekend.
Wij hebben al die Kleine Beleggers geadviseerd deze bankroof op hen uitgevoerd door o.a. de Godfathers Bankier-Gangsters Ronald Latenstein, Ference Lamp,Dick Okhuijsen en Wim Henk Steenpoorte in vereniging met de Politieke–Gangsters Mark Rutte en Jeroen Dijsselbloem te melden bij Misdaad-anoniem bekend.

Eerder verschenen in deze rubriek: De keiharde SNS-Reaal leugens van Premier Rutte en Minister Dijsselbloem tegen de Tweede Kamer en het Nederlandse Volk.