Domme Oleanders worden steeds maar weer opgelicht door de Italiaanse Maffia. In Italia lachen zich helemaal slap.

( van onze Elite-gangster redactie)

Amsterdam-Noir -Italiaanse Oplichting-Maffia slaat weer toe in Nederland. Werd recentelijk bekent dat de NS was opgelicht voor miljoenen door een zak in de kat te kopen van de Italianen met de z.g. Fyra-sneltrijn, die steeds stil staat blijkt nu ook de Marine een kat in de zak te hebben gekocht van de Italiaanse Oplichting -Maffia. O solo mio

De Koninklijke “Domme” Marine vaart noodgedwongen uit met oude Belgische wentelwieken aan boord, omdat de fonkelnieuwe NH-90-helikopters vol technische gebreken zitten.
De door een EU-consortium bij de Italiaanse fabriek Agusta gefabriceerde NH-90-helikopters vallen aan de lopende band uit de lucht en dan staat ze stil.

Fyra-achtige toestanden doen zich voor, omdat de levering van de nieuwe toestellen ook al jarenlang vertraagd is. Ons land krijgt er in totaal twintig en die kunnen dan direct naast de  stilstaande Fyra sneltrein neer gezet worden.

Wie hier van de Nederlandse Bestuurs-gangsters nu weer zijn zakken heeft gevuld samen met de Italiaanse Oplichtings-Maffia zal als te doen gebruikelijk in “Red Neck Hollandia” altijd onder de Haagse corrupte pet blijven. O solo mio.