Update antwoord  P. Vlaardinge rbroek (P.Vlaardingerbroek@uvt.nl)  17:25
Aan: Steven Brown, info@kinderontvoering.org, info@ipcas.org, p.vlaardingerbroek@tilburguniversity.edu

No comments. Probeert u eerst eens een vraag te formuleren zonder beledigingen e.d., P. Vlaardingerbroek

(Door Roeland Müller en bewerkt door de waarheid-commissie)

Amsterdam-Noir- Eigenrichting door media-pulp i.s.m. Justitie en IKO.
‘Fijne’ Hoer- John van den Heuvel en ‘Fijne’ Fred Teeven werken achter de schermen goed samen in de ‘Kinderontvoering –Show’.


( ‘Fred Big Head’ Teeven stottert over zijn stiekeme medewerking aan ‘Hoer-John’)

Kinder-‘ontvoering’ is een steeds groter wordend probleem en daar zag RTL en ‘Hoer John’ wel Kijkcijfer-brood in. Volgens het Centrum Internationale Kinderontvoering (IKO) nam  in 2011 het aantal zaken waarbij het IKO werd ingeschakeld met 30% toe ten opzichte van het jaar daarvoor. Sinds kort geeft de organisatie gratis juridische adviezen aan het RTL-pulp-sensatie-programma ‘Ontvoerd‘. Er kan niet eens een donatie van RTL voor deze Stichting.

Binnen het IKO bestond discussie over de medewerking aan het media-pulp-programma. Was het een goede beslissing dat de 100 % gesubsidieerde organisatie meewerkt aan zo’n sensatiebelust format? Nee, natuurlijk niet, maar het virus van de pulp-media-hersendode slaat over al om zich heen. Wat ook wel blijkt omdat de idiote van het IKO gratis aan deze ‘Ontvoering  pulp-media Show’ mee werken. Hoe dom kan je zijn. Iedereen, te weten RTL, John van den Heuvel, Expolitie-Security, de adverteerders  lopen hun zakken te vullen aan deze ‘ontvoerde’ kinderen, behalve het IKO.

Hersendood
John van den Heuvel is een cowboy en ‘Hoer van de Telegraaf’ in de manier waarop hij het onrecht(= familiedrama) te lijf gaat, en in ‘ontvoerd’ zit een aantal spannings verhogende pulp-media effecten en dat die soms ten koste van het kind en de ouders gaan spreekt voor zich. Zo wordt er uitgebreid op de landkaart gekeken met een intensiteit waar Bassie en Adriaan nog een puntje aan kunnen zuigen. En dat terwijl Van den Heuvel gewoon een slimme telefoon heeft; die gaat namelijk voortdurend af in de auto. Vaak is het bijv. zijn beschermheer de VVD-er ‘Fred Big Head Teeven’ die vraagt of zij al bescherming nodig hebben ( wordt uiteraard nooit uitgezonden) op Staats kosten.

Uitzendbureau ‘Hersendood’ voor al uw BN’ers en het IKO.
Maar doorgaans zorgt de ogenschijnlijke anti-held en ‘Hoer-Van den Heuvel’  voor authentieke geplakte en geknipte beelden. Vooral met huilende moeders kan hij maar slecht omgaan, omdat hij gewend is alleen  om te gaan met zijn BN-ers van uitzendbureau Hersendood voor al uw huilende BN-ers. ‘Nou, kom dan maar even hier’ zegt hij dan als een derderangs goedkope hoer, waarop een korte ongemakkelijk Fake knuffel volgt. Zijn de idioten Prof. mr. P. Vlaardingerbroek en  J.P. Wever van het IKO ook weer blij.

Eigenlijk kan hij helemaal niets met dit soort emotionele uitspattingen als ‘Pulp-media-Hoer’. Is ook wel logisch, want daar is hij ook helemaal niet voor opgeleid. Een kleinigheidje dat het IKO even is ontgaan. Waarom gaan er eigenlijk niet in het belang van het kind een deskundige van bijv. de kinderbescherming of het IKO mee om het kind en de ouders bij deze zeer traumatische ervaring-ontvoering- show op te vangen. En hoe traumatisch is het om deze ellende uit te zenden voor het kind en de ouders. Allemaal vragen die de idioten Prof. mr. P. Vlaardingerbroek en de heer J.P. Wever van het IKO met hun kennelijk aangetaste hersens is ontgaan.

Corrupt Expolitie-Security expert 
doen het bij echt gevaar direct in de broek.
Toch is z.g. de echte held van het pulp-programma de verkenner, secondant, chauffeur en pias Peter van Vugt. Hij reist vooruit als ‘security expert’ en manusie van alles om de routine van de z.g. ontvoerder( =radeloze ouder) te ontdekken. Als hij weer iets heeft ontdekt over het leven van de ontvoerder ( schending van de privacy), lacht hij gluiperig als een echte ex-corrupte ,laffe politieman besmuikt. Zoals psychopathische ontvoerders in B- films dat doen vlak voor ze toeslaan. Daarnaast als het echt gevaarlijk wordt dan moet hun beschermheer  VVD crimefighter Volksondersdrukker ‘Fred Big Head Teeven’ het stiekem achter de schermen regelen.

‘Pias-Van Vugt’, die in het echte leven villa’s van BN’ers op Ibiza beveiligt, is wat je noemt een mannetje ( kuch). Bij hem heb je constant het idee dat hij een paar stappen verder wil gaan dan het programma en de wet toe laat, zolang hij zelf maar geen gevaar loopt. Als het aan hem lag, had hij die klootzak ( =een simpele ouder) samen met  ‘Hoer Van den Heuvel’ al lang sadistisch tegen de muur gedrukt.

Binnen de grens van de Pulp-Kijkcijfers.
Maar dat maakt het programma zo idioot- leuk: het tweetal Kijkcijfer-oplichters probeert hun zaak rond te krijgen en realiseert zich af en toe z.g. dat er een camera bij staat. Uiteindelijk blijven de cowboys en de hoeren binnen de grens van het toelaatbare.

Het media-pulp programma verdient complimenten voor de doeltreffende manier waarop zij aantoont dat commerciële zender als RTL en hun hoeren middels zelfs ‘ontvoerings’-zaken van kinderen totaal schaamteloos is en tot alles in staat zijn . ‘Hoer Van den Heuvel’ laat zich voor de Show nog even  juridisch bijpraten en is ingevoerd in de complexiteit van de zaken. Vaak heeft één van de ouders uit blinde paniek en wanhoop  het kind meegenomen naar het buitenland zonder zich bewust te zijn van de illegaliteit van de actie. Het RTL- idioten- pulp-team gaat z.g. voorzichtig te werk en zoveel mogelijk wordt de dialoog toegepast, vooral in landen waar men nog weleens ouderwets terug schiet op dergelijke sensatie-bakken als ‘Hoer- John van den Heuvel ‘met zijn uitgerangeerde corrupte ex-politiemensen. Een voorbeeld van z.g. geëngageerde televisie op zijn pulp-sensatie manier, waar het IKO niets te zoeken heeft wat ons betreft.  ‘Hoer-John van den Heuvel’ zet het thema kinder-‘ontvoering’ op de Kijkcijfer sensatie kaart, met anderhalf uur sensatie-pulp televisie als resultaat. Het wachten is op de eerste dode of zelfmoord en dan weten de idioten Prof. mr. P. Vlaardingerbroek en  de heer J. P. Wever van het IKO en de verantwoordelijke staatssecretaris ‘Fred Big Head Teeven’ uiteraard helemaal van niets als echte media-pulp-Hersendode.

Opmerking: Wij hebben commentaar gevraagd aan de raad van (idioten) toezicht t.a.v. Dhr. Prof. mr. P. Vlaardingerbroek en Dhr. J.P. Wever van het IKO.
(info@kinderontvoering.org, info@ipcas.org)