“VVD-Snake Rutte” komt met geniale en gedurfde move in de Haute finance: Aap wordt bankdirecteur.

( van onze Aap-redactie)

Gerard van OlpenAmsterdam-Noir-“VVD-Snake Rutte” en zijn PvdA ‘Bankier-Hoer Jeroen Dijsselbloem’ breekt voor het eerst met de gewoonte om mensen als Bank directeur ( de praktijk leert dat die types te veel een “Snakes in Suits” waren en zijn) in te huren, die meer dan een paar miljoen euro per jaar verdienen en daar bovenop nog hun miljoenen bonussen en aandelen pakketten per jaar.

Sinds de ‘misdaad-banken’ geleid worden door deze extreem, dure, menselijke experts zijn vier van de vijf banken failliet gegaan in Nederland.

Op grond van het feit dat de afgelopen tien jaar dus  80% van de banken failliet zijn gegaan en drie alleen daarna overeind konden worden gehouden met miljarden Staatssteun heeft “Snake Rutte” nu gebroken met die oude gewoonte om van die dure mensen als directeur van banken  te benoemen.

De  “VVD-Snake Rutte” komt met een wereld primeur: een Aap als directer van de SNS Reaal bank.

Geniaal en gedurfd!
Kan deze Aap als directeur het slechter doen als zijn menselijke voorgangers?
Nou, ten eerste scheelt het een half miljoen tot een miljoen aan salaris per jaar. De Aap doet zijn werk voor een tros bananen per dag.

Ten tweede: de Aap streeft geen ( verborgen) eigenbelang na in de vorm van miljoenen bonussen, extra aandelen pakketten. M.a.w. zijn beslissingen zijn vrij van dubbele boekhouding zoals winst maken op korte termijn door extreme risico en als het mis gaat moet de belasting betaler er weer voor bloeden.

Ten Derde: Een Aap als directeur is het summum van genialiteit van Vrije Marktwerking. Wie is er vrijer in het nemen van beslissingen dan een Aap ? Hij heeft immers nergens enig benul van.  Wie trekt zich helemaal niks aan van marktwerking , een Aap.  Wie geeft geen bal om poen? De Aap-directeur. Is dat geniaal of niet?

Ten vierde: De Aap-directeur is niet gevoelig voor Top-Callgirls, cocaïne, kaviaar, champagne en vijf sterren dinners en hotels en dat scheelt op zich al miljoenen aan verlies voor de bank.

Nadeel: Hij schijt soms tijdens bestuursvergaderingen gewoon op tafel en wil weleens een been of een kop van de aanwezige bestuurders-(Bankier-gangsters) afrukken. Maar bij nader inzien is dat wel een nadeel?

Wij zijn er van overtuigd dat deze Aap- Bank directeur eindelijk de misdaad-banken gaat redden en schoon schip gaat maken onder al dat ‘Bankier-Gangsters Tuig’ en anders zitten zij in ieder geval met hun gejatte miljarden in de Aap-stank.