Boele Staal‘Misdadige-Bankier-Gek Boele Staal’: Banken hoeven geen sorry meer te zeggen’, want de buit van 3.7 miljard is binnen.

 Jan met de Pet draait weer op voor de peperdure SNS-Callgirls. 

Vrije Markt ‘VVD-Snake Rutte’ Werking: “Misdaad-banken worden gered-Burgers niet”.

( van onze Elite-gangster redactie)

SNS Reaal Misdaadgroep

Amsterdam-Noir- Bezuinigen, bezuinigen, bezuinigen.De Nederlandse ‘misdaad-banken’ hebben afgelopen jaar 8 miljard winst gemaakt en de gewone, eerlijke werkende burgers krijgen het verlies van 3.7 miljard van die misdaad-banken voor zijn kiezen. Vrije marktwerking? Hoe durft dat ‘Politieke Haagse Bankiers-tuig’ dat nog te verkopen aan het Nederlandse Volk?

Het ‘Politieke-Tuig in Den Haag’ loopt niet anders dan te roepen dat de gewone man moet inleveren van zijn kleine pensioentje, AOW-tje en arbeids-loontje. Er is z.g. geen geld! De gewone werkende sloebers hebben net vandaag moeten horen dat hun karige met jarenlang eerlijk werken opgebouwd pensioentje misdadig worden gekort. De ‘SNS Real misdaad-bank’ heeft de afgelopen jaren gesmeten met ware orgie’s aan bonussen, callgirls, cocaïne en mega-salarissen met goedkeuring van zijn SNS- Real Godfathers Bankier-Gangsters Ronald Latenstein, Ference Lamp,Dick Okhuijsen en Wim Henk Steenpoorte en  dat gaat de gewone man dus nu weer 3.7 miljard kosten. Kijk eens aan nu is er opeens wel geld en niet zo een klein beetje ook: 3.7 miljard. En wie weet komt daar nog eens 5 miljard boven op. Waarom niet? Nu even niet “Vrije Snake Rutte marktwerking”.

Burgers grijp Bankers-tuig bij kladden.
Ook nu even geen hysterisch, lynch mob gekrijts om extreem strenge straffen van de gebruikelijke types als de VVD-ers “Zwijn Ivo Opstelten”, “Fred Big Head Teeven” en ‘Burgmeester Mafketel-Rob Gijzel’ van Eindhoven voor deze Bankier-Gangsters Ronald Latenstein,Ference Lamp,Dick Okhuijsen en Wim Henk Steenpoorte. Ook geen roep hun persoonlijk vermogen te plukken. Nee, die oproepen worden alleen gedaan als de kruimel crimineeltjes weer eens dronken zijn geweest.

De Bankier-Gangsters van 3.7 miljard Ronald Latenstein en Ference Lamp en Dick Okhuijsen en Wim Henk Steenpoorte gaan met stip op het Elite-gangster Bilboard bij hun PvdA ‘Bankier-Hoer Jeroen Dijsselbloem’.

Billboard Elite- Gangsters


Straf de arme maatschappij
 is in goede handen bij het “Rechts-Links Kabinet” blijkt maar weer eens,want er gaat helemaal niemand de bak in. En ook word er op deze stuk voor stuk met crimineel wanbeleid veelvoudig miljonair geworden Bankier-Gangsters geen Plukse wetgeving toegepast. Nee Pluksewetgeving wordt alleen toegepast op de Volks-criminelen. Hun miljoenen mogen zij houden.
Nee, natuurlijk niet!  De bak gaat alleen de kleine man in, die zich schuldig maakt aan ‘brood-criminaliteit’.

Straf de arme maatschappij is in goede handen bij het “Rechts-Links Kabinet” en hun ‘Bankier- PvdA Hoer Jeroen Dijsselbloem’.