Staat weer beroofd door misdaad-banken.

( van onze Elite-gangster redactie)

Boele StaalAmsterdam-Noir- De Nederlandse misdaad-banken hebben hun zaken „voor 98 procent“ op orde. Dat zegt voorzitter Boele Staal van de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) donderdag in een interview met het AD. „Onze leden hebben veel gedaan de afgelopen jaren. Maar de samenleving gelooft het nog niet”, aldus Staal.

Uit een dergelijk uitspraak blijkt dat de Bankiers niet alleen Crimineel zijn, maar nog stapel gek ook. De MisdaadBanken hebben op ongekende en nog nooit vertoonde misdadige manier met hulp van hun politieke lakeien de hele wereld in een vreselijke oneindige crisis gestort. De doffe ellende van miljoenen mensen, die zij in hun gewetenloze  criminele egoïsme hebben veroorzaakt is nimmer geëvenaard in de geschiedenis.

Hoor de ‘Misdadige-Bankier-Gek Staal’:
“De schuld voor de financiële crisis moet volgens Bankier-Gangster Staal niet alleen worden gezocht bij de misdaad-banken, want die reageerden vooral op een vraag vanuit de markt. „De samenleving wilde die overvloed aan krediet ook, zeg maar net zo al een junkie zijn heroïne wil van zijn dealer. De misdaad-banken hadden het probleem moeten herkennen, maar het is veroorzaakt door een samenleving waar ‘het kan niet op’ centraal stond.” M.a.w. het is allemaal de schuld van andere mensen zonder verantwoording. Alsof ook maar een gewone burger iets te vertellen heeft en had.

Nu de misdaad-banken orde op zaken hebben gesteld, zijn excuses volgens  ‘Gek-Staal’ niet meer nodig. „We moeten vanaf nu laten zien dat we de les hebben geleerd.” Dat wil hij doen door in het voorjaar dialoogbijeenkomsten te houden met maatschappelijke organisaties, zoals de Consumentenbond, Vereniging Eigen Huis en werkgeversorganisatie VNO-NCW. „We zoeken hen op om te laten zien wat er bij ons is veranderd. We praten over hoe we de klant centraal stellen en hoe we de BV Nederland financieren. En we willen hun problemen horen”, aldus de kennelijk stapel gekke  schaamteloze Staal.

 

Opmerking: wij hebben Staal  en de  Vereniging van Banken en de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis en werkgeversorganisatie VNO-NCW om commentaar gevraagd in deze.