PvdA-Hoer Minister Plasterk’: “Nederland wordt eerlijk en fatsoenlijk bestuurd door lieden als ik”. En wij liegen nooit!

( van onze Tweede kamer Kroeg redactie i.s.m. onze Klasse-justitie redactie)

Fons JacobsAmsterdam-Noir- Geen dag in de cel. Geen snelrecht voor dit ‘Bestuurs-Tuig’.
 Alleen een ereplekje voor de rest van zijn walgelijke straffeloos rovende en plunderende en lekkende Buiten-zorg-leven op het Elite-gangster Billboard. 

Fons Jacobs zijn CV leest markant als een klassiek Bestuuurs-Gangster Strafblad. De man heeft in zijn hele leven nog nooit ook maar één dag eerlijk gewerkt en altijd buitenzorg geleefd:

CV:
Algemene Economie gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en daarna heeft hij acht jaar in Den Haag gewerkt bij het Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer (VROM). In 1986 werd hij burgemeester van Nederweert, in 1994 volgde zijn benoeming tot burgemeester van Brunssum en van 2002 tot 2012 was hij de burgemeester van Helmond.

‘Bestuurs-Gangster Burgemeester Fons Jacobs’ van Helmond heeft vertrouwelijke informatie gelekt die rond zijn afscheid in het Eindhovens Dagblad verscheen. Bureau Berenschot dat voor de gemeente Helmond een onderzoek deed, noemt het ‘zeer aannemelijk’ dat een journalist een vertrouwelijk verslag kreeg van de Bestuurs-Gangster Jacobs en door hem is bijgepraat over een vertrouwelijke bijeenkomst en dat is wettelijk een misdaad.

De resultaten van het onderzoek werden maandagavond met de gemeenteraad gedeeld.
Het Eindhovens Dagblad schreef eind oktober dat verschillende wethouders in maart 2011 aanstuurden op een vertrek van  de Bestuurs-Gangster Jacobs. Ze vonden dat hij door bedreigingen en strenge beveiliging en ‘Ajax capriolen’ niet meer functioneerde. En niet omdat hij constant dikke sigaren rookte. De Burgemeester-Bestuurs-Gangster voelde zich in de rug aangevallen.

De Bestuur-Gangster Jacobs heeft zelf aan het onderzoek meegewerkt(kuch). Hij zegt dat hij documenten aan de journalist heeft gegeven maar niet meer weet of het vertrouwelijke verslag van een bijeenkomst met de fractievoorzitters bij de commissaris van de Koningin in die stapel zat.  (te veel wijn gezopen?) Nee, niet de Rovers hoofdman commissaris van de Koningin de Koninklijke VVD-Gangster Jan Franssen’.

De Burgemeester-Bestuurs-Gangster Fons Jacobs geeft toe dat hij de journalist ook heeft verteld over een bemiddelingspoging met zijn wethouders in  een 5 sterren restaurant te Mechelen op kosten van de Gemeente Helmond. Er vloeide rijkelijk dure wijnen en dure sigaren volgens ingewijde die niet met naam willen worden genoemd.

De resultaten van het onderzoek liet de voormalig Burgemeester-Bestuur-gangster  Fons Jacobs onweersproken. Hij wil de zware periode van sigaren roken en wijnen drinken die achter hem ligt afsluiten en nu gaan genieten van zijn zeer riante wachtgeld regeling
(rond de twee ton per jaar?) te Aruba, was zijn reactie.

De gemeenteraad laat de zaak waarschijnlijk rusten, bleek maandag na een eerste bespreking, want die hebben het te druk om de ‘kleine luiden’ in de bijstand, die aan de G-Honger liggen keihard aan te pakken.

De Bestuurs-Gangster Fons Jacobs heeft wel meer  gelekt naar de pers.

De KNVB heeft ooit een brief gestuurd naar minister Spies van Binnenlandse Zaken waarin wordt gevraagd burgemeester Jacobs van Helmond op het matje te roepen. Dat gebeurde naar aanleiding van de Ajax-spelersbusfoto die de burgemeester op zijn Facebook pagina plaatste.
KNVB: “Je moet gewoon niet gaan stoken!” Burgemeester Jacobs kwam afgelopen week in het nieuws toen hij op zijn Facebook pagina een foto van een veewagen plaatste met het logo van Ajax, voorzien van de tekst: ‘Spelersbus 2012’. Dat zorgde voor een golf van verontwaardiging bij onder andere de supportersclub van Ajax.

De KNVB is niet te spreken over het gedrag van de Helmondse burgemeester. De bond vindt zijn gedrag bijzonder ongepast. “Als burgemeester heb je een voorbeeldfunctie en daar dien je je naar te gedragen”, aldus een woordvoerder van de voetbalbond tegen Omroep Brabant. Ach, veel last zal hij verder niet hebben van zijn rond uit provocerend en idioot en crimineel gedrag met zijn riante Bestuurs-Gangsters- wachtgeld regeling.

Klasse Justitie? Nee, het is VVD-Justice.

Opmerking: Wij hebben B&W en de Gemeente raadsleden van Helmond ons verzocht te laten weten met het oog op Rechtsgelijkheid en klasse justitie waarom zij geen aangifte gaan doen tegen deze kennelijke Bestuurs-Gangster. Daarnaast waarom behoudt deze man zijn wachtgeldregeling , daar waar er door u keihard wordt opgetreden bijv. tegen mensen in de bijstand.