Corrupte PvdA Oud-staatssecretaris Nebahat Albayrak is ook  ‘Hoer’ van Shell

( van onze Internationale Elite-gangster redactie)

Amsterdam-Noir– Het kroonprinselijk Brunei paar van de “Koninklijke Familie Hebben het Meeste” heeft maandagmorgen op het internationale vliegveld bij de hoofdstad Bandar Seri Begawan koningin Beatrix hoofd van de “Familie Nooit Genoeg” en Shell begroet aan het begin van het tweedaagse staatsbezoek aan het olierijke –gangster- Shell-sultanaat. Meteen naar aankomst ging het Koninklijke  Shell gezelschap naar het koninklijk Mega Melomanen paleis voor de ontmoeting met sultan Hassanal Bolkiah Olie. De verplichte openingszin in een gesprek met de sultan: ‘Ik richt mij tot het stof onder de voeten van de meest verheven koning en schitterende heerser (samen met Shell)’ liet Beatrix als één van de grootse Shell aandeelhouders over aan haar PvdA ‘Hoer Frans Timmermans’. Lekker integer allemaal.

De ‘Gangster- Shell-vorst Hassanal Bolkiah’ is de op twee na langst regerende monarch ter wereld en is behalve staatshoofd onder meer ook opperbevelhebber van de strijdkrachten, premier en minister van zowel Defensie als Financiën, maar bovenal auto liefhebber en van ietsje pietsie te jonge callgirls. (The Sultan married his current consort, Pengiran Anak Saleha, later the Raja Isteri, in 1965. His former second wife, Hajah Mariam (the former Pengiran Isteri), was a former stewardess for the national carrier, Royal Brunei Airlines. He divorced her in 2003, stripping her of all her royal titles. In August 2005 her place was taken by a former Malaysian TV3 presenter, Azrinaz Mazhar Hakim, who is 33 years younger than the Sultan. They divorced in 2010. He stripped her of all her stately awards, royal titles and monthly royal allowance. The divorce was announced on Radio Television Brunei by the Grand Chamberlain.)

De Shell-Olie Sultan deelde die hobby’s met zijn voormalige gabber ‘Pooier Prins Bernhard’.
 Er is geen gekozen wetgevende macht. De eerste minister wordt door de sultan aangewezen, momenteel oefent hij die functie dus zelf uit. Zijn bezit is onder meer:

   • het grootste woonhuis ter wereld. (The Sultan’s official residence is the Istana Nurul Iman, with 1,888 rooms, 290 bathrooms, and a floor area of 2,152,782 square feet (200,000 m2). )
   • bijna 5500 luxewagens waaronder 350 Rolls-Royces, acht McLaren F1-wagens, een volledig unieke estate-uitvoering van een Ferrari 456 GT (bijna de enige stationwagen-uitvoering van een sportwagen ter wereld), een Ferrari F50, een Bugatti EB110 en zes Dauer 962 LM’s; ( hij hoeft geen wegenbelasting te betalen)
   • negen vliegtuigen waaronder twee Boeings en één Airbus;
   • twee helikopters.


( hoofdbron inkomsten Beatrix Shell naast de Nederlandse bevolking ( 100 miljoen per jaar))

‘Koninklijke familie Nooit Genoeg’ kost 110 miljoen per jaar- Kan niks missen. Het is een morele crisis.
‘Shell-Beatrix’, die de afgelopen dagen in Singapore acclimatiseerde op kosten van de Gemeenschap, wordt vergezeld door prins Willem-Alexander en prinses Máxima ( wie past er nu weer op hun kinderen?) en door de ministers Frans Timmermans (Buitenlandse Zaken) van de ‘Huur een Hoer partij’ en Lilianne Ploumen (Buitenlandse Handel en ook lid van de Huur een Hoer-partij). Waarom die Ploumen ook haar ziel aan de Shell heeft verkocht is ons nog niet geheel duidelijk. Wellicht is zij daar ook als bewonderaar van auto’s en het Melomanen Paleis van ‘Sultan- Olie’ met zijn callgirls? En waarom loopt de PvdA ‘Hoer Lilianne Ploumen’ constant twee meter achter Beatrix met een grote Staatsieportret van de Koning in de bloed hitte? Van wie moest zij dat doen?

Afijn, het hele uitvreet ‘Shell-gezelschap’ is daar op kosten van de Nederlandse Gemeenschap ( belasting betaler) om verplicht de belangen van de Koninklijke “Familie Nooit Genoeg” in de Shell veilig te stellen en te promoten.Toch kunnen de ‘Hoeren van de PvdA’ nog wat leren van deze ‘Olie- Sultan’ en zijn 5000 auto’s. Hij mag dan wel een dictator zijn, maar voorlopig is de gezondheid zorg gratis en van uitmuntende kwaliteit en dat geldt ook voor scholing.  Kom daar maar eens om in democratisch Nederland met zijn Graaiende Zorg en onderwijs Maffia. Geef ons dan maar een Olie-dictor!

Crisis? Voor wie dan? Vragen in de Tweede Kamer Kroeg? Nee, geen vragen. Mondje dicht nu!

Eerder verschenen in deze rubriek:

RTL legt kosten feesten en hobby’s “Koninklijke Familie Nooit Genoeg” deels bloot.

Opmerking: wij hebben commentaar gevraagd aan de PvdA en Frans Timmermans en de RVD van het Koninklijke huis.( rvd.pers.kh@minaz.nl, saskia.gaster@minbuza.nl, ward.bezemer@minbuza.nl )