Nederland heeft duurste koningshuis West-Europa.

(van onze Koninklijke Elite-gangster redactie)

Koningin Shell BeatrixAmsterdam-Noir– RTL Nieuws heeft tot dusver vertrouwelijke cijfers over het crisis bestendig Oranjehuis gepubliceerd. Daaruit blijkt dat de auto’s, paarden en rijtuigen van het koningshuis jaarlijks de Gemeenschap twee tot tweeënhalf miljoen euro kosten. Dat valt te lezen in documenten die het ministerie van Algemene Leugen Zaken heeft vrijgegeven aan RTL Nieuws. Is dat nog fatsoenlijk te noemen in deze tijd van crisis?

Paardrijden voor 2 miljoen euro per jaar op kosten van de burgers, die dagelijks leven met de stress van het verliezen van hun baan, huis, gas en licht, dagelijkse maaltijd?
Wie heeft hier nu complete minachting voor de node van de gewone Volk? Het is wat ons betreft regelecht barbaars te noemen.

De cijfers komen uit accountantsrapportages over de zogeheten functionele  feestelijke vrij tijds activiteiten uitgaven van het “Koninklijk Family Nooit Genoeg”. Eerder werd een verzoek tot openbaarmaking nog afgewezen. Waar het geld precies aan wordt uitgegeven, is niet duidelijk. Dat geldt ook voor andere feestelijke reis en plezier posten. Zo wil premier  “Snake Rutte” volgens RTL Nieuws geen duidelijkheid geven over de kosten van een bezoek aan de voormalige Nederlandse Antillen en Aruba uit 2011 dat 423.476 euro kostte, omdat dit de ruimte zou inperken voor de koningin. RTL Nieuws overweegt nu opnieuw naar de rechter te stappen.

Eerder verschenen in deze rubriek:

‘Koninklijke familie Nooit Genoeg’ kost 110 miljoen per jaar- Kan niks missen. Het is een morele crisis.