RTL BouleFart

De ‘Hoeren van de Telegraaf’ ook woest op Mr. Nico Meijering; “wij zijn een eerlijke en fatsoenlijke krant en hebben nooit geheuld met de Nazie’s of bepaalde corrupte Herman Bolhaar-justitie of andere riool media.”

De Rel-nicht Albert-Fart-Verlinde spuit als  een Mega-riool zijn stikkende pulp-media afval uit nu zijn beerput Mr. Bram Moszkowicz is open gesprongen. De stank op de RTL-‘Boule-Fart’  redactie is in de wijde omgeving niet te harden.

Albert Fart-Verlinde

( van onze corrupte Rel- Fart-nichten redactie)

Amsterdam-NoirGisterenmiddag vroegen wij ons af hoe Albert’-Fart’- Verlinde zou gaan reageren nu zijn ‘Misdaad-ShowBiz advocaat Mr. Bram Moszkowicz’ definitief  ontmakerd is als een ordinaire struikrover van in de war zijnde alleenstaande vrouwtje.  Nou en gereageerd heeft ‘De Fart’.

De Riool-Relnicht Albert-Fart-Verlinde heeft zich gisterenavond woedend  in zijn open riool RLT-‘Boule-Fart’ uitgelaten over de  beschuldigingen van Mr. Nico Meijering de advocaat van Estelle Cruijff aan het adres van Mr. Bramela. De Scheten van Albert Verlinde vlogen wild in de rondte aan de riool Tafel van RTL- ‘Boule-Fart’.

Ook zijn Eega de VVD Burgemeester Onno-Wietpas-Hoes te Maastrichtse is not amused. En die is nog eens een evenwichtig mens met zeer genuanceerde doordachte academische meningen:” Domme Miljonair VVD-RTL-Boulevard Burgemeester Onno-wietpas-Hoes en zijn grote broer Miljardair Mitt Romney bekennen”.

Miljonair Onno –Wietpas-Hoes :”Coffeeshop bezoekers  uitschot en criminele drugs toeristen, wie alleen maar voor schandknapen, drank, cocaïne en Poppers komt is oké.”

Miljonair RTL4- Boulevard Burgemeester Onno-Wietpas-Hoes van Maastricht heeft coffeeshopbezoekers dus ’uitschot’ en ’criminele drugstoeristen’ genoemd. Hoes weet nog steeds niet dat echte Drugslords wereldwijd geen wietpas nodig hebben:”De echte drugsbazen staan boven elke wet”. En was ook vergeten wederhoor toe te passen bij de Coffeeshop bezoekers.

De advocaat van Estelle stelde in het NRC Handelsblad dat Bram Moszkowicz publicitaire spelletjes heeft gespeeld met zijn voormalig cliënte Estella. Hoe durft hij deze eerbare, rechtsgeleerde Mr. Bramela en het RTL-Boule-Fart van de Rel-Nicht Albert “Fart” Verlinde zo gemeen te beledigen.

Estelle en advocaat Meijering hebben bij de deken van de Amsterdamse Orde van Advocaten klachten ingediend tegen Bram Moszkowicz. Er hang inmiddels een klachtenbox uitsluitend bestemd voor Mr. Bram Moszkowicz voor de deur bij de Deken. Volgens Meijering beklaagt Estella zich over „excessief hoge declaraties” en over het feit dat Moszkowicz de riool-pulp-media heeft ingeschakeld.

Meijering: Tot mijn verbijstering sprak Moszkowicz met mijn cliënte altijd in het Amstel Hotel af. Vervolgens moest Cruijff alleen al 1.500 euro aan ‘reiskosten’ tussen het kantoor van Moszkowicz en het op een kilometer afstand gelegen hotel betalen.”

OM en John van den Heuvel in voormalig Nazi Krant De Telegraaf: ‘Badr Hari jaren opsluiten’.

Meijering verdenkt Moszkowicz ervan bevriende’ Fart’- media als het voormalig Nazi blad De Telegraaf en het open RTL ‘Boule-Fart-riool’ te hebben getipt toen hij met Estelle in het Amstel Hotel was om daar over de zaak van haar vriend Bard Hari te praten. „Hij rekende 1500 euro aan reiskosten voor de afstand van zijn kantoor aan de Herengracht naar het hotel”, stelt Meijering. Daarbij kwam het voor dat Estelle werd opgewacht door journalisten met camera’s. Volgens Meijering zijn zij getipt door Moszkowicz.

Trial by ‘Open Riool RTL Boulevard’ en hun ‘Hoer-John’ van Badr Hari.
Rel Nicht Albert Verlinde nam het dinsdag hysterisch vals op voor zijn deskundige riool spuiter Moszkowicz aka Mr Bramela. Hij ‘Farte’ als een wilde in de rondte: ”Dat de nieuwe advocaat een persoonlijke vete wil uitvechten met Bram Moszkowicz moet hij zelf weten, maar hoe durft hij te suggereren dat Bram tips  doorspeelt aan Open Riool RTL Boule-Fart en De ‘Huur een Hoer-Telegraaf”, riep hij  hysterisch in het open RTL Boul-Fart-riool. De Rel-Nicht Albert -‘Fart’-Verlinde is volkomen drolgedraaid en denkt kennelijk dat hij presentator is van Zembla of Tegenlicht. Hij zit n.b. met zijn uit gewoonde naad al jaren in de stront te poeren van Jan en alleman.

”Als wij tijdens uitzendingen  ‘Fart-discussies ‘aan tafel hadden over Badr Hari en Estelle, wilde Moszkowicz niets zeggen en dat zegt al genoeg (kuch). De volslagen, hysterisch drolgedraaide,  Rel-nicht ‘Albert- Fart’ en Mr. Bramela en politie-scribent John van der Heuvel hebben Badr Hari en Estelle bijna dagelijks door hun stront ton gehaald en daarna afgevoerd door hun open Fart- riool.

Ik steek ervoor mijn hand in het vuur, want ik weet zeker dat Moszkowicz nooit heeft geklikt over Estelle.” Nou, die hand is dus verbrand?

Rel-Nicht Verlinde is ook woest op het NRC Handelsblad. Hij overweegt een klacht in te dienen bij de Raad voor de Journalistiek omdat het artikel, zonder wederhoor te plegen bij  Open Riool Boule-Fart- is geplaatst. Daarnaast wil hij een brief schrijven aan de deken van de Amsterdamse Orde van Advocaten en het op deze manier opnemen voor zijn Beerput Bram Moszkowicz.

Gelooft deze Rel-Nicht Verlinde nou werkelijk zelf al die stikkende riool Fart onzin die hij nu hysterisch uitkraamt?

Eerder verschenen in deze rubriek:

Old Breaking News: Mr. Bram Moszkowicz strijkt nu zelfs twee keer geld op aan Estelle.

De ‘Lekke-Hari-zaak’ een White Telegraaf Sensation.

Opmerking: wij hebben in het kader van weder riool hoor  en stank dit artikel voorgelegd aan Albert Verlinde , RTL en de redactie van RTL Boulevard en de Telegraaf.