Henry Meijdam

Het topje van de ijsberg.”
“Geen één van de 10.000 ‘Bankier-gangsters’ of ‘Bestuur-Gangsters’ in de bak.

Weer een VVD-prominent ‘Bestuurs-gangster Henry Meijdam’ opgestapt wegens belangenverstrengeling’.

Amsterdam-Noir-‘Bestuurs-gangster Henry Meijdema’ net opgestapt wegen corruptie en nu weer door corruptie ingestapt in Provincie Noord-Holland. De omstreden VVD-bestuurder Henry Meijdam gaat de provincie Noord-Holland in een nieuwe ‘functie’ adviseren. Zijn benoeming stuit terecht op ernstige kritiek van oppositiepartijen in Provinciale Staten. Wij hadden reeds eerder over deze ‘VVD- Bestuurs-gangster’ geschreven: VVD-prominent ‘Bestuurs-gangster Henry Meijdam’ is per direct opgestapt als commissaris-dief namens de provincie Noord-Holland bij de Schiphol Area Development Corporation (SADC). Dit is het directe gevolg van het deze week verschenen eindrapport van de Commissie Operatie Schoon Schip, die de bestuurscultuur van de provincie heeft onderzocht.”
Bron: Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

Fractievoorzitters van oppositiepartijen GroenLinks, SP en enkele kleinere partijen vinden het ‘vreemd’, ‘onverstandig’ en ‘onbegrijpelijk’ dat Gedeputeerde Staten Meijdam gisteren ondanks bezwaren van hun kant hebben benoemd als adviseur. ‘Hoer Ronald Plasterk’ als eind verantwoordelijke Minister van Binnenlandse ongelijkheid Zaken vindt deze benoeming een school voorbeeld van fatsoenlijk en integer bestuur in “Red Neck Hollandia.”

De fractievoorzitters vinden dat GS met deze benoeming ‘een verkeerd signaal’ afgeeft en ‘het imago van de provincie beschadigt’. Zij hadden verantwoordelijk gedeputeerde Jaap Bond afgeraden over te gaan tot de benoeming.

,,Dit is een arrogante vorm van bestuur. GS trekken zich helemaal niets aan van serieuze adviezen en douwen gewoon door”, zegt Jeffrey Leever, fractievoorzitter van de Ouderenpartij Noord-Holland. 
Gedeputeerde Bond liegt dat Meijdam ‘een kundig en gewaardeerd’ bestuurder is en diens integriteit niet in het geding is.

,,We hadden als college geen enkele reden om de heer Meijdam niet te benoemen, dan kunnen wij wel alle “Kleine VVD-gangsters” ontstaan, wie blijft er dan nog over? Hij wordt gewaardeerd als deskundige goochelaar met Petten op. Als we hem nu niet hadden benoemd hadden we hem permanent beschadigd.”

capitalist_pig_1Het Topje van de ijsberg.

Bestuurs-gangster Meijdam kwam onlangs in opspraak nadat een onderzoek naar de bestuurscultuur in Noord-Holland hem bekritiseerde vanwege de vele ‘corrupte petten’, die hij gemakkelijk van plek liet wisselen’. Wat hem ondanks  het praktisch probleem, dat hij met zijn ‘Klassiek kapitalistische VVD-Varkens Kop’ veel ruimte inneemt toch een eren plek op ons Elite-gangster Billboard opleverde. Op het “Elite-gangster Board” staan is geen enkel probleem om gewoon weer met ‘goede naam’ in het Roof en Plunder Bestuurs-land aan de slag te gaan.

Eerder verschenen in deze rubriek:

‘Elite-gangster VVD-er Piet van Pol nu ook verdachte in ‘Kleine VVD-gangster zaak Jos van Rey’.

“Weer een “Kleine VVD-gangster Stan Klijnhout” betrapt op jatten van tonnen gemeenschap geld.”

Kleine VVD-Gangster–Zaak Henk de Greef’ rond seksrel parenclub Wassenaar weer eens geseponeerd.”

“Kleine VVD-gangster’ Ton Hooijmaijers (VVD) vervolgt voor omkoping.”

Opmerking: Wij hebben de provincie Noord-Holland en Henry Meijdam om commentaar gevraagd.

Zij lieten ons weten het te druk te hebben met het verdelen van de  gemeenschap poen om ons op dit moment te antwoorden.