Billboard Elite- Gangsters

( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie)

Ouderwetse Klasse justitie door de Ruling Class is Wereldomroep-wijd.
Crisis? De Mega-Graaiers-gangsters rij is eindeloos.
Het is goed toeven in de Straf de Arme maatschappij van het “Rechts-Links Kabinet”.

Jan Hoek Bernard Bot

Amsterdam-Noir. De ontslagvergoeding, afpers-buit van het Volk voor de vertrekkend algemeen directeur-Bestuurs-gangster ‘Godfather Jan Hoek’ van de Wereldomroep is zelf buitensporig hoog voor de Bestuurs-gangsters. Dat vindt staatssecretaris Sander Dekker van Media, schrijft hij donderdag in een brief aan de Tweede Kamer Kroeg. Met die brief kan de Mega-Graaier ‘Godfather Jan Hoek’ van de Wereldomroep rustig zijn reet af vegen, want die brief heeft verder geen enkel  strafrechtelijk gevolg. En de afpers-buit van acht ton houdt hij gewoon. Die acht ton komt dus uit uw zak.

Corrupte Bestuurs-incest van ons kent ons.
Bernard Bot is door zijn goede jarenlange Freund  zijn met Minister ‘PvdA -Hoer Ronald Plasterk’ benoemd tot bestuursvoorzitter van Radio Nederland Wereldomroep, de internationale publieke omroep van Nederland. En dus is het‘ goed en fatsoenlijke bestuur’ van met zijn alle de zakken vullen weer rond: Ons kent ons.

‘Godfather-directeur Jan Hoek’ krijgt jat met de wet in de hand een vergoeding van 1,1 miljoen euro en is daarmee trots als Miljonair-Bestuurs-gangster op het “Elite-gangster Billboard” binnen gekomen.

Na een dringend verzoek van Dekker en zijn voorganger heeft de ‘blinde’ en corrupte raad van toezicht met de ‘Godfather–directeur Jan Hoek’ afgesproken de ontslagvergoeding terug te brengen naar 800.000 euro. Ondanks de verlaging is het bedrag volgens Dekker nog steeds „te hoog en daarmee ongepast en onwenselijk”. Allemaal loze woorden voor de Volks-Bühne, want die acht ton incasseert de ‘Godfather Jan Hoek’ gewoon. Over deze criminele prakijken horen wij de VVD- Wethouder Eric van der Burg nooit. Hij kijkt wel uit. Maar de VVD- Wethouder Eric van der Burg samen met het “SBS-volk” voorop maar morren en woedend op Volks Schlemiel Willem Holleeder omdat hij misschien een paar duizend per week vangt voor zijn column in de Revu.

De staatssecretaris heeft de kwestie z.g. juridisch laten uitzoeken, maar ziet geen mogelijkheid om het uitkeren van de vertrekpremie te voorkomen (kuch). Een gang naar de rechter biedt volgens Dekker geen uitkomst, omdat ‘Bestuurs-gangster Jan Hoek’ volgens de in 2001 gemaakte afspraken met zich zelf (weer kuch) formeel recht heeft op zijn gehele vergoeding afpers-poen.

De voorzitter van de ‘blinde corrupte’ Raad van toezicht, de ‘Top-Elite-Bestuurs-gangster Bernard Bot’ ( heeft nu ook een plekje op het Elite Gangster Billboard), begrijpt dat de hoge vergoeding gevoelig ligt. Anderzijds vindt hij dat een goede corrupte Bestuurs-werkgever de verantwoordelijkheid heeft om afspraken na te komen, zeker aangezien ‘Godfather- Jan Hoek’ zijn vertrek niet aan zichzelf te danken heeft ( o, wat zielig).

Dat gewone flex-werkers en zieken na drie maanden al op een houtje moeten bijten in Nederland heeft ‘Blinde’ Bot nog nooit gezien.

Volgens de z.g. ‘Blinde’ Elite-gangsters Bot heeft ‘Bestuurs-gangster Jan Hoek’ de overgang van de Wereldomroep naar het ministerie van Buitenlandse zaken prima geleid, ook al zou hij daarna zelf vertrekken. „Hij heeft zich betrokken en doortastend van deze taak gekweten”, stelt ‘Blinde Bot’. Volgens ‘Blinde Bot’ is die acht ton eigenlijk welbeschouwd een koopje. Bot is blind voor de crisis en in welke wereld de gewone man leeft en werkt.

Een nieuwe wet die de Mega-graaiers salarissen van publieke Bestuurs-gangsters- functionarissen aan banden legt, gaat op 1 januari in. Die moet volgens Dekker excessen van roven en plunderen met de wet in de hand in de toekomst voorkomen. Volgens de nieuwe regels mag een ontslagvergoeding dan maximaal 75.000 euro zijn. Afspraken die eerder zijn gemaakt, vallen niet onder de nieuwe wet en dus blijven de familie en vrienden van de Tweede Kamer Kroeg voorlopig buiten schot.

Crisis? Hou op met die onzin!!

Opmerking: Wij hebben commentaar gevraagd aan Jan Hoek Berend Bot en de Wereldomroep maar deze waren niet bereikbaar voor commentaar volgens de woordvoerder omdat zij op kerstvakantie zijn in Lech, Zwitserland