( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie).

‘Aow-leeftijd stijgt door naar 71,5 jaar’. Rijke mensen leven langer dan arme mensen.

Amsterdam-Noir-Werknemers die aan het begin van hun carrière staan, kunnen hun borst nat maken. Volgens het CBS zal de aow-leeftijd als zij met pensioen gaan gestegen zijn naar 71,5 jaar.

Vrije Marktwerking : Zonder huis en inkomen sterven op straat.
Een voordeel voor deze oudjes is wel dat zij voor het bereiken van die leeftijd al lang en breed hun huis kwijt zijn en waardig als Homeless op straat kunnen creperen. Langer werken onmogelijk voor ouder, maar helaas voor ouderen wel hun huis kwijt.

In het Regeer-Roof de arme scheel-akkoord van het nieuwe ‘Rechts-Links-kabinet’ is besloten de aow-leeftijd vanaf 2013 stapsgewijs te verhogen van 65 jaar nu naar 67 jaar in 2021. Het voornemen is om de aow-leeftijd daarna te koppelen aan de levensverwachting, waardoor hij waarschijnlijk verder stijgt.

68 jaar in 2030
Langetermijnvoorspellingen van het Centraal Bureau voor de Statistiek laten zien wat dat betekent voor de jonge werknemers van nu. In 2030 bereikt de aow-leeftijd de 68 jaar. Werknemers die nu rond de 40 zijn werken dus tot hun 68ste.

69 in 2039 en 71,5 in 2060 Rijke mensen leven langer dan arme mensen
Het ‘Rechts-Links Kabinet’: Gewoon eerlijk werkvolk sterf voor je AOW.

Elite-gangster Billboard Gents en Lady’s halen met gemak AOW
De Mega-jat en roof en plunder praktijken van Bestuurs-gangsters en Bankier-gangsters moeten ergens van betaald worden. Bovendien worden al die Elite-gangsters dik tegen de 90 jaar, omdat zij sowieso nooit een dag eerlijk hard gewerkt hebben. Tja, stelen met de pen en de wet in hand als Bestuurs-gansgter en Bankier-gangster wordt men nou eenmaal ouder, dan als men gewoon eerlijk heeft gewerkt als bijv. een buschauffeur of politieman of verpleger. Nou, en dan komt het goed uit dat zij nooit levend hun AOW halen, kan dat geld weer voor de Oude Bestuurs-gangsters en Bankier-gangsters worden aangewend

Vrije Marktwerking?